Gdy włączyłem pewnego dnia laptopa tutaj, to po jakiejś chwili zaczęły mi się pokazywać komunikaty "program xxx przestał działać" - bardzo dużo różnych programów, czasem nawet po kilka razy to samo. Jest to bardzo wkurzające i uciążliwe. Przeglądarka nawet też tak robi. Nie wiem, czym jest to spowodowane. Skanowałem system avastem, niby wykrył 17 zagrożeń. (lol) Usunąłem je, przeskanowałem tym programem jeszcze raz przy resetoawniu kompa. Potem gdy go włączyłem, nic się nie zmieniło - programy dalej się wyłączają.
http://iv.pl/images/...61718576214.jpg
Dodam, że nie tylko programy, a Eksplorator Windows i te inne takie systemowe też się wyłączają w ten sam sposób.
4 odpowiedzi w tym temacie
— 2
24/01/2012 - 12:46
— 19
24/01/2012 - 13:22
Menu start > uruchom > gpedit.msc
Konfiguracja komputera >> Szablony administracyjne >> Składniki systemu Windows >> Raportowanie błędów systemu Windows [kliknąć na to].
Po kliknięciu na ostatnią pozycję, prawe okienko:
Wyłącz funkcję Raportowanie błędów systemu Windows [2x kliknąć], w okienku, które wyskoczy zaznaczyć 'Włączone' i kliknąć OK
Gotowe.
Konfiguracja komputera >> Szablony administracyjne >> Składniki systemu Windows >> Raportowanie błędów systemu Windows [kliknąć na to].
Po kliknięciu na ostatnią pozycję, prawe okienko:
Wyłącz funkcję Raportowanie błędów systemu Windows [2x kliknąć], w okienku, które wyskoczy zaznaczyć 'Włączone' i kliknąć OK
Gotowe.
Użytkownik Dragho edytował ten post 24/01/2012 - 13:22
— 2
24/01/2012 - 13:43
Gdzie jest ten 'gpedit.msc'? Wpisuję w 'Uruchamianie' to, i wyskakuje, że nie może znaleść. ;/Menu start > uruchom > gpedit.msc
— 19
24/01/2012 - 13:46
Jaka wersja Windowsa?
— 2
24/01/2012 - 13:54
7 Home Premium.Jaka wersja Windowsa?
Tematy o podobnych tagach: blad, co to
![]() |
BLAD Z AJNapisany przez DanyDanon, 08/02/2019 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Blad systemu] Ban zaraz po rejestracji.Napisany przez MateuszProkopiuk, 22/06/2018 |
|
|
|
![]() |
Problemy techniczne →
[blad] lpierwsze logowanieNapisany przez MateuszProkopiuk, 21/06/2018 |
|
|
|
![]() |
Problemy techniczne →
Dachowanie pojazdu podczas wyjeżdżania z budynku.Napisany przez BIALAS, 08/03/2018 |
|
|
|
![]() |
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Samo nie chce się zainstalować do folderuNapisany przez Eleizer, 31/01/2018 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych