Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono]Malcolm Webb

malcolm webb nieodgrywa yoww

• Zamknięty Temat jest zamknięty
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cetner 683 23/01/2012 - 18:54

Cetner
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego:Malcolm_Webb
Imię i nazwisko oskarżającego:Maccer_Shelley
Opis sytuacji:Jechałem sobie spokojnie Stratumkiem obok martwych bloków, a następnie driftem zjeżdzałem w dół, gdy nagle ten osobnik wyskoczył na BFce i dostał czołówke. Odegrał to jako "Nic się nie stało, bo jechał 30km/h". No dobra lekko już wkurzony postanowiłem pogadać i takie tam. Nagle się okazało, że Blake Richardson przejeżdzał obok nas swoim Freewayem, co drogi Malcolm uznał za MG, gdyż się tutaj pojawił. Szkoda, że jest to autostrada, a więc główna droga. No to kolega odjechał, wyciągnął DE i strzelił do niego, a ten nieodegrał akcji. Oprócz tego podszywał się pod nasz kochany departament policjii. Trzecia sprawa to, że wyrzucił mnie z motoru nawet bez odegrania akcji Role Play, a sam później pisał iż nie znam się na Role Play ;).
Screen: (obowiązkowe)Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Proponowana kara:Blokada Postaci lub Konta na stałe. Wymuszanie odgrywanie akcji RolePlay na 30 Dni za wyrzucanie bez odegrania.

Użytkownik Cetner edytował ten post 23/01/2012 - 19:13

• Do góry
    • 0

#2 Sukinkot1241 23/01/2012 - 19:02

Sukinkot
  • Gracz
Powiadom oskarżonego, oczywiście ma 24h na wypowiedzenie się w tej sprawie.
  • Do góry
    • 0

#3 Norbertt218 23/01/2012 - 19:06

Norbertt
  • Gracz
Michaś, odgrywałem kiedyś akcje z malcolmem, nie pamiętam jaką - osoba reprezentuje niski poziom, liczę na surowszą kare dla osobnika.
  • Do góry
    • 1

#4 Cetner 683 23/01/2012 - 19:10

Cetner
  • Gracz

Dodam jeszcze, że na ssie w którym Blake pisze, że "NIE MUSZE" to chodzi oto, że stwierdził ten osobnik iż akcje /me trzeba odegrać, lecz my wiemy jak jest odgrywana prawdziwa akcja postrzału.
/me Strzela całą serie z AK47 w xy.
/do Udane ?
/do Nie.

Oprócz tego stwierdził IC iż ma odznake członka ESU czy jak to tam na czacie /do, gdzie kłamstwo jest zakazane.

Edit: Dodałem jeszcze jednego SSa o odznace.

Użytkownik Cetner edytował ten post 23/01/2012 - 19:12

• Do góry
    • 0

#5 Keszmejker Mxsi1903 23/01/2012 - 19:39

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

To ja podam wszystkie Screen Shot'y które mam. Oraz mała notkę.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przepraszam, postąpiłem źle. Byłem zdenerwowany bo przez chwile byłem przekonany, że to jakiś żart. Jednak prawda okazała się nie co inna. Dodatkowo moja młodsza siostra (wiem, że was to nie interesuje ale weźcie to pod uwagę jak może bycz irytowany człowiek jak...) siedziała z koleżankami i wpadła mi do pokoju skakając po moich wyprasowanych rzeczach. Uwaliła je czekoladą a tu jeszcze czekolady (nie jestem rasistą) mnie biły a raczej z molestowały psychicznie. Przepraszam za moje zachowanie ale emocje nie pozwoliły zachować mi racjonalnego myślenia. Dlatego chce odpokutować a najlepiej powtórzyć akcję aby obie strony były zadowolone. Uważam, że resocjalizacja (czyli nawrócenie i polepszenie nastawienia do społeczeństwa) jest o wiele lepsze niż surowe kary. Dlatego godzę się na AJ a jeżeli jest to możliwe to proszę o powtórzenie akcji. Dostosuję się do was. Bardzo przepraszam jeżeli kogoś uraziłem i zdenerwowałem. Nie to miałem na celu. Liczę na obiektywną ocenę i szansę naprawienia błędu.

PS.

/do Odznaka jest zabawkowa. - Zawsze można odegrać coś takiego.. nie napisałem ze jest z SAPD. A to co chodzi o ESU, to już odgrywanie. Nie napisałem /do Nie lecz, nie można go w zauważyć w radiolce, robi w tajnej ... ESU. - Owe do nie przedstawia nic oprócz ze nie było go w radiolce oraz robi w tajnej, ( Ale co tajnej ? ) ESU ( Tak sobie napisać ) Ono nie mówi o tym ze jestem w ESU...

Użytkownik Mxsi edytował ten post 23/01/2012 - 20:04

• Do góry
    • 0

#6 Sukinkot1241 23/01/2012 - 20:04

Sukinkot
  • Gracz
Co do ponownego odegrania akcji - dogadaj się z oskarżycielem. Jeśli ma na to ochotę, to nie widzę przeciwwskazań, jeśli jednak woli byś został ukarany - protestować nie będę.
  • Do góry
    • 1

#7 Keszmejker Mxsi1903 23/01/2012 - 20:11

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Dziękuje skontaktuje się z nim w jakiś sposób, proszę dać na chwile czasu, czekam teraz na jego odpowiedz.
  • Do góry
    • 0

#8 Sofokles154 23/01/2012 - 20:16

Sofokles
  • Gracz

Dziękuje skontaktuje się z nim w jakiś sposób, proszę dać na chwile czasu, czekam teraz na jego odpowiedz.

Rozmawiałem z Centerem i mówił, że nie chce odgrywać ponownie tej akcji, chce aby oskarżony został ukarany.
  • Do góry
    • 0

#9 Cetner 683 23/01/2012 - 20:31

Cetner
  • Gracz
Gosciu wymysl cos lepszego, bo historia z siostra, czekolada, kolezankami jakos dla mnie powodem do gry jak totalny nie ogar nie jest. Co ja mam z toba odegrac ? Jak ty postrzal odgrywasz, ze go nie dostales. Zadnej akcji nie bede odgrywac z toba na takim poziomie. Chcialem odegrac co blake richardsonowi pisalem pare razy, zeby ci przekazal, a ty swoje. Prosilem cie sam oto, a ty swoje. Okazuje sie, ze nagle jednak skarga o ktorej cie informowalem, jest na forum to jak mila owieczka sie zachowujesz ? Co mnie to obchodzi, ze jakas odznaka moglabyc zabawkowa ? Zabawkowa na /do to ja mam bazooke, trzydziesci granatow i reszte takich. Gosciu kompromitujesz sie tutaj coraz bardziej i powtarzam ci to jeszcze raz. Nie znize sie do twojego poziomu rp, odgrywajac ponownie akcje, ktore i tak sensu nie ma, bo odegrasz, ze nie dostales kulki mimo skryptowej animki itp.

Prosze pana brzeszczota o nadanie kary oskarzonemu za nieodgrywanie, wyrzucanie sama cmd. Oficjalnie nie zamierzam odgrywac nic z oskarzonym, ktory nagle stal sie milosierny i mily, chcac wszystko odegrac, w obawie o logi.

ps: przepraszam za orty, lecz pisalem to z telefonu. Pozdrawiam cetner.
  • Do góry
    • 0

#10 Keszmejker Traktro126 23/01/2012 - 20:39

Keszmejker Traktro
  • Gracz
Ludzie, dlaczego nie chcecie odegrać tej akcji. To jest tylko 10-15 minut. Chcecie go na siłę udupić? :huh:

Użytkownik TraktorWies edytował ten post 23/01/2012 - 20:39

• Do góry
    • 1

#11 Keszmejker Mxsi1903 23/01/2012 - 20:41

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Chłopaki nie zachowujcie się jak kobiety. Dajcie pograć to tylko gra a wy chcecie mnie ukarać jak pies kota. Dajcie spokój i dajcie pograć przecież tu chodzi o grę a nie statystyki i karanie graczy. Proponuję dobre rozwiązania a wy macie w gdzieś daleko w kieszeni grę role play bo i tak wam to nie na rękę tylko po prostu zostaliście urażeni, że tak wyszło. Dlatego możemy to powtórzyć i będziemy sobie grać a nie po twarzy sobie srać. To jak kumple?

• Do góry
    • 1

#12 Cetner 683 23/01/2012 - 20:59

Cetner
  • Gracz
Tak zostalem urazony tym, ze gosciu o poziomie rownym zero lub pierwiastkowi z tej liczby, mowi mi, ze nie potrafie grac. Jakbym nie potrafil grac to bym nie dostal sie na mieszkanca w gangu, a co dopiero na membera. Powiedz mi co ty gosciu chcesz odegrac ? Jaka ta akcja ma sens skoro to i tak odpalisz terminatora ? Dalem ci wiele szans proszac jak to ja kogos, aby wrocil i zagral. Ty mi wrzucales o poziomie i skrypcie. Prosilem znowu, ty swoje. Policz sobie ze sswego chatloga lub ssow ile razy zostales proszony o wrocenie i odegranie akcji.

Do pana traktora. Nie dotyczy ciebie ta skarga, a twoj post jest tutaj zbedny. Brzeszczot dal mi wybor, a wiec stwierdzam iz wole kary dla gracza. To, ze w smieszny sposob tlumaczyles sie, nazywales mnie kobieta i cos tam jeszcze, przyczynilo sie do tego, ze nie mam zamiaru tego odegrac. Ja swoje prosilem o odgrywanie, lecz zostalem splawiony. Zasada haterz gonna hate. Ty mnie miales gdzies, a teraz ja to mam gdzies.

Pozdrawiam i przepraszam za ortografie, lecz pisze z telefonu.
  • Do góry
    • 0

#13 Keszmejker Mxsi1903 23/01/2012 - 22:13

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Wydaje mi się moim obiektywnym zdaniem bo jak na to patrzę to tak sobie cały czas rozkminiam, że po prostu najwyraźniej w świecie idziecie na łatwiznę i nie chcecie do grać. Chcesz pokazać swoją moc. Jesteś dobrym graczem przyznaje to ale ja nim nie jestem. Więc pozwól rozwijać serwer i odegrajcie ze mną tą akcję abym ja też mógł być takim graczem na poziomie jak wy. Bo jak można zostać graczem bez gry z graczami na poziomie. Więc rozważ jeszcze raz moją propozycję a zyskasz znajomego a nie wroga.

• Do góry
    • 0

#14 G3NAS408 24/01/2012 - 00:30

G3NAS
  • Gracz
Autorowi tematu zalecam chęć odegrania ponownie tej akcji.
Malcolm to w porządku człowiek, z charakterem i mimo, że czasem potrafi "przykozaczyć", to jednak jest w nim potencjał dobrego gracza.
Odegrajcie chłopaki akcje ponownie i będzie po sprawie, a oskarżony będzie na pewno w przyszłości bardziej uważał na swoje poczynania.
Każdemu należy się szansa. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#15 ChlebaK147 24/01/2012 - 05:07

ChlebaK
  • Gracz
Powiem jedno od swojej strony... Malcolm Webb leci na e-pieniążki, ostatnio jeździłem o 4 w nocy na paczkach, on również. Rozstawił płyty w powietrzu, jechałem z górki no i bum... Kolego, odegraj z nim akcję, wątpię czy się zgodzi, bo się boi, że go okradniesz :/.
  • Do góry
    • 0

#16 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 06:27

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Powiem jedno od swojej strony... Malcolm Webb leci na e-pieniążki, ostatnio jeździłem o 4 w nocy na paczkach, on również. Rozstawił płyty w powietrzu, jechałem z górki no i bum... Kolego, odegraj z nim akcję, wątpię czy się zgodzi, bo się boi, że go okradniesz :/.

Przyznam lecę na E-Pieniążki. Lecz nie udowodnisz mi tej akcje z płytami. Tym bardziej ze to nie ja je porozstawiałem, ja tylko kierowałem, sam bym w jedna taka wpadł. To ze wstaje o 4 rano to chyba już moja prywatna sprawa, była to chyba sobota (Rano) albo piątek (Wieczorem), nie dziwcie się ze nie spałem o takiej godzinie, przecież to wolny czas od szkoły.
  • Do góry
    • 0

#17 ChlebaK147 24/01/2012 - 06:55

ChlebaK
  • Gracz
Nie czepiam się o godzinę, o której grasz, czy co. Chodzi o te płyty... Tak się składa, że mam SS jak to twój kolega rozstawia płyty. Mogę udostępnić, z miłą chęcią.
  • Do góry
    • 0

#18 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 07:05

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Mój kolega, a ja. Temat widocznie jest o mojej osobie. Jeśli chcesz go udostępnić, to zrób nowy temat. Nie odpowiadam za czyny mych znajomych.
  • Do góry
    • 0

#19 Nastychill19 24/01/2012 - 07:17

Nastychill
  • Gracz
MXSI leci na kasę jak połowa tego serwera. Dużo czasu spędza na serwerze i opłaca go pieniędzmi OOC kupując różnego rodzaju usługi. Mimo wszystko nie usprawiedliwia go to co zrobił. Jednak ludzie - czy warto kogoś blokować za to, że był w amoku? Odegranie w akcji jest jak najbardziej humanitarne. Blokada jest za dużą karą.
Chlebak nie pogrążaj gracza bo to nie jest temat odnośnie tamtego tylko tego co zaszło na autostradzie. Nie zachowuj się jak dzidzia co leci po całości jak tylko pierwszy klocek domina upadnie.
  • Do góry
    • 0

#20 Cetner 683 24/01/2012 - 15:29

Cetner
  • Gracz

Prosze o nadanie wyroku, gdyż stwierdziłem, że nie odegramy tego ponownie, a nawet kolega nie raczył wysłać do mnie PW w związku z tym ;).
  • Do góry
    • 0

#21 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 17:52

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Prosze o nadanie wyroku, gdyż stwierdziłem, że nie odegramy tego ponownie, a nawet kolega nie raczył wysłać do mnie PW w związku z tym ;).

[2012-01-23 20:07:49] AkIro [N4G] Mxsi: Witaj cetnerek95! Chcę dodać Cię do moich kontaktów Skype. AkIro [N4G] Mxsi
[2012-01-23 20:08:54] AkIro [N4G] Mxsi: Witam, tutaj gracz Malcolm Webb. Jak zauważyłeś na skardze.. możemy się dogadać. Wiec słucham twojej odpowiedzi.

W grze tez bym Ci napisał, lecz nie było cie aktualnie na serwerze, wiec wybacz ze Ci nie napisałem, jak Ci nie zależało na odegraniu albo nie miałeś czasu na wejście do gry.
  • Do góry
    • 0

#22 Nastychill19 24/01/2012 - 17:59

Nastychill
  • Gracz
Ewidentnie widać, że oskarżyciel to większy nygus Role Play niż oskarżony, który chce podnieść swój poziom i zagrać role play.
  • Do góry
    • 1

#23 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 18:40

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Owa akcja została odegrana, pomyślnie. Myślę ze obie strony są pozytywnie nastawieni. Ja przynajmniej nie mam nic przeciw.. Czekam na decyzje Cetner'a.
  • Do góry
    • 0

#24 Cetner 683 24/01/2012 - 18:41

Cetner
  • Gracz
Odegrane zostało ponownie, lecz na następny raz jeżeli kogoś wyrzucasz z auta to /me byś odegrał.
  • Do góry
    • 0

#25 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 18:45

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Dobrze postaram się być lepszy w grze RP. Dziękuje za odegranie owej akcji. Było dość fajnie, masz wraz z kolega dość ładnie rozwinięte /me i /do, lekki spam ale tym razem dałem rade.
  • Do góry
    • 0

#26 Sukinkot1241 24/01/2012 - 19:10

Sukinkot
  • Gracz
Mhm, w takim razie rozumiem, że skargę mogę odrzucić, czy oskarżony ma coś jeszcze do dodania?
  • Do góry
    • 0

#27 Keszmejker Mxsi1903 24/01/2012 - 19:27

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Nie, nie. Wszystko jest. Akcja odegrana. Obydwie strony zadowolone.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: malcolm, webb, nieodgrywa, yoww

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych