Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

HG, Bas Tajpan - Zapomnieni bohaterowie.

hemp gru bas tajpan zapomnieni bohaterowie

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Schizofrenia91 — 14 22/01/2012 - 21:21

Schizofrenia91
  • Gracz
http://www.youtube.com/watch?v=u62kF9XJ6Jc&feature=g-all-u&context=G24d196bFAAAAAAAAAAA
Nic dodać nic ująć, pamiętaj!
  • Do góry
    • 1

#2 TheFishu — 184 22/01/2012 - 21:43

TheFishu
  • Gracz
Ale słodziaki.
  • Do góry
    • 0

#3 Michał G21 — 1125 22/01/2012 - 21:52

Michał G21
  • Gracz
spoko nuta.
  • Do góry
    • 0

#4 kamcio1 — 0 24/01/2012 - 07:12

kamcio1
  • Świeżak
No fajna nutka polecam!!
  • Do góry
    • 0

#5 Shellerin Douglas — 12 26/01/2012 - 19:04

Shellerin Douglas
  • Gracz
dla mnie Hemp Gru to już (cenzura)na komercja - posłuchajcie nut z płytki Klucz a z tej nowej - totalne D N O
  • Do góry
    • 0

#6 Schizofrenia91 — 14 26/01/2012 - 22:36

Schizofrenia91
  • Gracz

dla mnie Hemp Gru to już (cenzura)na komercja - posłuchajcie nut z płytki Klucz a z tej nowej - totalne D N O

Shellerin, to jest ich praca i nie dziw się, że chcą za to pieniądze... po prostu są na tyle dobrzy, że ludzie chcą im za to płacić, tyle. Klucz była tylko o tym jak to oni źle na dzielni nie mają, jaka to policja nie jest zła i ile to oni nie jarają a "Lojalność" Jest bardzo dobrą życiówką, widać progres i o wiele mądrzejsze teksty.

BTW. Teraz każdy kto w jakiś sposób się wybił to jest "komercja" - //oh
  • Do góry
    • 0

#7 Infernum — 955 27/01/2012 - 14:36

Infernum
  • Gracz

http://www.youtube.com/watch?v=u62kF9XJ6Jc&feature=g-all-u&context=G24d196bFAAAAAAAAAAA
Nic dodać nic ująć, pamiętaj!

:wub:

Jeśli każdy tekst wychodzący poza "dzielnie i jej problemy i uciemiężenie" nazywasz komercją to zostań dalej w swoim zamkniętym świecie.
  • Do góry
    • 0

#8 Shellerin Douglas — 12 27/01/2012 - 14:53

Shellerin Douglas
  • Gracz

:wub:

Jeśli każdy tekst wychodzący poza "dzielnie i jej problemy i uciemiężenie" nazywasz komercją to zostań dalej w swoim zamkniętym świecie.

źle się zrozumieliśmy :) Nie mają takiego flow jak dawniej i robią to wszystko tak jakby już Na od(cenzura) bez zapału nie jak na poprzednich płytkach.

Nie każdy rap musi wyglądać tak że (cenzura)ć policje HWDP sprzedaje towar zawija mnie policja :| bo to już się staje nudne, ale mogli by to robić lepiej, gdyby chcieli, po prostu moja opinia nie podoba mi się ten album z wyjątkiem nuty Kiedy Zabraknie słońca - tyle.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: hemp, gru, bas, tajpan, zapomnieni, bohaterowie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych