Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Administracji] Prośba o szansę w związku z blokadą postaci.

prosba blokada postaci admin gm pomoc szansa oszustwo przepraszam

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kchurt — 0 20/01/2012 - 00:13

Kchurt
  • Gracz
Witam.
Zwracam się z wielką prośbą do Administracji i GameMasterów, o danie mi ostatniej szansy. Pisałem do GM'ów, jednak oni zwykle ignorują takie prośby. Więc postanowiłem napisać ten temat, w którym pragnę prosić o odblokowanie mojej postaci (Boris Russo).
Przede wszystkim chciałbym bardzo przeprosić za ucieczkę z gry podczas zatrzymania przez PD, jednak było to wynikiem paniki. Po prostu nie wiedziałem co zrobić, jednak zrozumiałem, że nie warto było. Napisałem więc apelację, w której jednak ośmieliłem się skłamać, co okazało się, jak widać bardzo niekorzystne. Pisałem z GM'em, który nadał mi blokadę ów postaci, jednak słusznie odpowiedział, iż było się przyznać od razu, aniżeli bez sensu kłamać w żywe oczy. Żałuję tego co się wydarzyło, dlatego zwracam się z prośbą o: danie mi szansy i zdjęcie blokady z mojej postaci, jeżeli jest taka możliwość to nawet po okresie jednego miesiąca lub też nadanie klątwy na postać. Chociaż na czas próbny.

Jeżeli zaistnieje możliwość, proszę o zgodę na ponowne odegranie akcji z PD i przyjęcie mandatu.

Doskonale wiem, że takich jak ja jest cała masa, jednak odważyłem się spróbować napisać tutaj tę prośbę. Wiem, że nieźle nawywijałem, jednak czy jest to aż tak ciężki czyn by oczekiwać na ponowną apelację 180 dni? Zależy mi na dalszej grze tą właśnie postacią, nie dla majątku, czy też statystyk, a głównie dla kontaktów, które zdobyłem. Przede wszystkim nie mam zamiaru przerzucania, czy też przelewania rzeczy na inną postać, gdyż nie gram dla statystyk, a dla czystej przyjemności. Jak widać raz zawaliłem i straciłem wszystko.
Link do apelacji, która jednak nie miała sensu.
http://net4game.com/...dczas-akcji-rp/
Wpadłem i rozumiem, że należy mi się kara, jednak wydaje mi się, że blokada postaci to zbyt przesadzona kara.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam - Kchurt

PS: Proszę również zarówno o pozytywne, jak i negatywne komentarze w tym temacie, a także o wsparcie ze strony innych graczy.
  • Do góry
    • 0

#2 Andek94 — 895 20/01/2012 - 00:26

Andek94
  • Gracz
Przykro mi, ale od 'szans' są apelacje, a takimi tematami nic nie zdziałasz. Spróbuj apelowac ponownie, po upływie czasu wymaganego do następnej możliwości apelowania.
  • Do góry
    • 0

#3 Kchurt — 0 20/01/2012 - 00:34

Kchurt
  • Gracz
Dlaczego tak długo trzeba oczekiwać na kolejną apelację? Prawie miesiąc już nie grałem i zrozumiałem, że na prawdę nie było w tym sensu.
Co stanie się po tych 180 dniach? To jest na prawdę uciążliwe... Pół roku to na prawdę przepaść, nie ma sensu wtedy dalsza gra... Miesiąc wystarczyłby w zupełności.

Użytkownik Kchurt edytował ten post 20/01/2012 - 00:36

• Do góry
    • 0

#4 BezTwarzy — 220 20/01/2012 - 00:41

BezTwarzy
  • Gracz
Niestety, ale administracja nie cofnie Ci Twojej kary, od tego miałeś możliwość apelacji (jednorazowej), którą zmarnowałeś źle ją argumentując. Pozostaje Ci jedynie założyć nową postać, to najgorsze co mogłeś wtedy zrobić dać /q - wątpię, aby administracja udzieliła Ci możliwości kontynuowania losów tamtej postaci.
  • Do góry
    • 0

#5 Sajmon4444 — 334 20/01/2012 - 09:46

Sajmon4444
  • Gracz
Powiem ci tak, nie dostałeś bana, tylko blokadę postaci. Możesz spokojnie stworzyć sobie nową postać i grać dalej ;)
  • Do góry
    • 0

#6 Kchurt — 0 20/01/2012 - 15:09

Kchurt
  • Gracz
Jaki to jest problem dla Administracji?
Tworzenie nowej postaci nie ma dla mnie żadnego sensu gry... Dlatego, jeśli nie można tego załatwić, to niestety będę musiał zakończyć grę na serwie.
A szkoda, bo miałem chęć zakupu Golda, gdyż był mi potrzebny do gry. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#7 G3NAS — 408 20/01/2012 - 15:27

G3NAS
  • Gracz
Jestem kolegą Kchurta, znamy się bardzo dobrze OOC, nie chcę tutaj go bronić, bo wiem, że regulamin nie obejmuje ulg w wyniku przegranych apelacji, jednak chyba powinna należeć mu się szansa, nawet odegrania ponownie tej akcji z PD i powrotu do gry, chociażby z klątwą na postaci.
Te 70 godzin to nie jest tak dużo, jednak przez ten czas wspólnie nawiązaliśmy dobre kontakty IC, więc wnoszę prośbę o szansę na powrót do gry.

Oczywiście rozumiem, że szansą jest właśnie apelacja, którą bez wątpienia spalił jednak myślę, że dałoby się mu to wybaczyć, gdyby tylko Administracja się na to zgodziła. A może istnieje możliwość powtórzenia apelacji?

Nie piszę tego posta, by bronić swojego kolegi, po prostu uważam, ze permanentna blokada postaci jest zbyt surowa jak za taki czyn.
Bo oczekiwanie pół roku na powrót przez głupotę, to na prawdę bolesna kara...

Użytkownik GENAS edytował ten post 20/01/2012 - 15:28

• Do góry
    • 0

#8 BezTwarzy — 220 20/01/2012 - 15:34

BezTwarzy
  • Gracz
Sam decydujesz, wtedy również Ty decydowałeś dając /q. Zarząd owszem, zdejmuje kary, ale nie gry są tak jednoznaczne i niszczące grę RP, a /q właśnie jest odzwierciedleniem braku chęci do gry. Był okres, gdzie dawane za to były bany - załóż nową postać, z resztą niech zarząd wypowie się na ten temat :)
  • Do góry
    • 0

#9 Kchurt — 0 20/01/2012 - 16:21

Kchurt
  • Gracz
Wiem, na prawdę nie wiem, dlaczego dałem to /q skoro mogłem zapłacić te 900 i wyrobić nowe prawko (bo 24 pkt poszło). po prostu speniałem (spanikowałem), teraz jednak wiem, że było to całkowicie bezmyślne i niepotrzebne. Przeczytałem wszystkie poradniki i regulaminy, teraz wiem, że uciekanie od kary IC nie ma sensu, co jest następstwem kar OOC.
Zaczekam na wypowiedź i decyzję Zarządu oraz GMów.

Użytkownik Kchurt edytował ten post 20/01/2012 - 16:22

• Do góry
    • 0

#10 MadMax — 1007 20/01/2012 - 20:59

MadMax
  • Gracz
Tematy nic nie pomogą. Zapraszamy za 6 miesięcy od ostatniej apelacji. Może odpowiednia argumentacja w apelacji pomoże CI ją wygrać? :)
  • Do góry
    • 0

#11 iPaweł — 6908 21/01/2012 - 09:10

iPaweł
  • Gracz
Masz od tego dział apelacje, który jest odpowiednim narzędziem do zdjęcia tej kary. :)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: prosba, blokada, postaci, admin gm, pomoc, szansa, oszustwo, przepraszam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych