Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Blokada za "spam w apelacjach".

bloka ape lacje

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kevinsky — 170 30/12/2011 - 11:44

Kevinsky
  • Gracz
za Karoxa

Cześć. Dowiedziałem się właśnie, że dostałem blokadę pisania, lub procenty, nadane przez Bartosza Misiaka, za 'Spam w apelacjach'. No wybaczcie, ale co złego jest w tym, że koledze pisze w apelacji 'Za'? Bo ja nie rozumiem, chyba ktoś ni wie co to znaczy spam. Nie wiem, czym Cię uraziłem Bartoszu, ale przecież słówko 'Za' to nie spam? Chodzi o tą apelacje: http://net4game.com/...-administracji/

Z twojego 'komentarza' wynika, że wszyscy za napisanie krótkiego słowa dostali blokady. Miałem chyba 90% na forum, nikt nie chciał mi zdjąć pół rocznych procentów. Pozdrawiam i czekam na twoją wypowiedź.

Użytkownik Andi_Saviola edytował ten post 30/12/2011 - 11:47

• Do góry
    • 0

#2 SCHOKOLADE — 589 30/12/2011 - 12:09

SCHOKOLADE
  • Gracz

za Karoxa

Komentarze typu "za", "to dobry gracz", "ufam jej/mu", "każdemu należy się szansa", "on by tego nie zrobił" i inne niezawierające jakiejkolwiek istotnej treści związanej z nadaną karą są nagradzane ostrzeżeniami.

Trzeba patrzeć na ogłoszenia parafialne na dole, u góry i po bokach.
  • Do góry
    • 0

#3 Kevinsky — 170 30/12/2011 - 12:14

Kevinsky
  • Gracz
Za Karoxa

No to może umieścić to gdzieś w innym miejscu, bo jak wchodze w apelacje to nie wchodzę w nią po to, by cztać jakieś małe druczki tylko zagłosować w apelacji i napisać, jak zagłosowałem.

• Do góry
    • 0

#4 BoonDoc — 379 30/12/2011 - 12:50

BoonDoc
  • Gracz
Ale ten wpis jest zaraz pod oknem, gdzie edytujesz treść komentarza, czerwone tło, ciężko nie zauważyć. Chociaż, to zostało wprowadzone całkiem nie tak dawno, ale jednak chyba wcześniej, przed Twoim komentarzem tam.
  • Do góry
    • 0

#5 Kevinsky — 170 30/12/2011 - 12:55

Kevinsky
  • Gracz
Za Karoxa

Z tego co się dowiedziałem, tylko ja dostałem blokadę, no i Pajacykowa chyba. Sprawiedliwe? No chyba nie,.

• Do góry
    • 0

#6 ganja lover — 993 30/12/2011 - 12:59

ganja lover
  • Gracz
Ee? Nie widziałem nic takiego, a właśnie dałem taki komentarz, no trzeba zedytować teraz.
  • Do góry
    • 0

#7 Kevinsky — 170 30/12/2011 - 13:05

Kevinsky
  • Gracz
Za Karoxa

Czy tylko na mnie się administracja uwzięła? Dlaczego jako jedyny gracz dostałem blokadę pisania, a inni gracze bezkarnie pisali identyczne komentarze.

• Do góry
    • 0

#8 Wiluś — 790 30/12/2011 - 13:24

Wiluś
  • Gracz
Pocierpisz jeszcze sześćdziesiąt godzin, bo na tyle masz karę, może to Cie czegoś nauczy.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: bloka, ape, lacje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych