Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][skarga] Angelo Alberti oraz Chad Ramirez

noobstwo kozak

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 lubieskoczka — 0 21/12/2011 - 15:11

lubieskoczka
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego:Angelo_Alberti oraz Chad_Ramirez
Imię i nazwisko oskarżającego:Axel_RasoOpis sytuacji:To zacznę od początku, jadę admirałem po paczkę na magazyn tam na tiry, jadę swoim pasem z maksymalną prędkością Admirała i nagle ci dwaj wraz z innym jeszcze graczem(na niego nie piszę skargi bo odegrał wszystko prawidłowo) wjechali na mój pas więc z prędkością zjechałem na pobocze a oni też i doszło do wypadku,odegrałem że miałem pasy że mam zadrapania na rękach, wysiadłem by porozmawiać z nimi o przyczynach wypadku.Wtedy jeden z nich wyciągnął broń i próbował wymusić ode mnie kasę na naprawę.Więc odegrałem że przestraszyłem się broni i że zaczynam uciekać ile sił w nogach, odbiegłem dalej i odegrałem że zakładam rolki i uciekam na nich, a oni za mną (bez odegrania na rolkach jechali) zaś Chad Ramirez sprintował do tego BH.Jakby tych ich błędów było mało Angelo Alberti na /w mi pisze robisz teraz "MG" a ja do niego nie płacz, więc nawet nie znają podstawowych pojęć z Regulaminu.W końcu mnie dopadli odgrywali że mnie kopią, i nagle padło pytanie na /do czy Axel po takich kopnięciach nie powinien umrzeć? nie jest to zmuszanie do ck?Po BW odgrywam że ich nie znam.Ale ich zachowanie było skandaliczne.Na pierwszym Ssie trzeci uczestnik z ich strony nawet na kropce pisze mu że za to jest kara za CK. Widać tam jak pisałem 2 raporty co jakieś 2 minuty, ale żaden GM albo nie był zainteresowany, albo go nie było.
Screen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Proponowana kara:
Dla Chada_Ramireza za wymuszenie CK, ban na 3-7 dni, za sprint i BH choć to trudno udowodnić bo ssów akurat z tego zdarzenia nie mam to na 3dni blokada biegania i bicia.
Zaś dla Alberto_Angeli Blokada Czatu OOC na 3Dni za zaśmiecanie czatu OOC podczas akcji, w dodatku bzdurami wywołanymi brakiem znajomości Regulaminu.
  • Do góry
    • 0

#2 Sukinkot — 1241 21/12/2011 - 15:55

Sukinkot
  • Gracz

Po co rozwijać wiele niepotrzebnych wypowiedzi, które do niczego nie prowadzą. Bezcelowe skargi, które nie mają najmniejszego sensu, administrator, bądź skargorozpatrywacz, ma prawo odrzucić.

Składamy tutaj, tylko poważne wykroczenia, wliczając w to, m.in.:

• cheatowanie,
  • przekręty na dość szeroką skalę,
  • wykorzystywanie błędów do celów osobistych, czy też ingerujących w grę innych.
  • etc.
Bezsensowne kłótnie pomiędzy wami - graczami, typu: wyzwiska ("Głupku, "Pajacu", itd.), MetaGaming, Powergaming załatwiajcie bezpośrednio z osobami nadzorujące grę -GameMasterzy SAMP. Nie ma sensu rozwijać tematu, który i tak do niczego nie prowadzi.

Nie podoba Ci się to, że nie odegrali wyjęcia rolek, a sam je bierzesz w sumie z odbytu (no chyba, że wraz z nimi w dłoniach wysiadłeś z auta, tak to przepraszam). Żadnego przymuszania do CK również nie było. Owszem, pytać o to nie powinien, ale było to jedynie pytanie na /do o stan twojej postaci. Takie sprawy następnym razem rozwiązuj w grze z udziałem GameMaster'a.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: noobstwo, kozak

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych