http://www.youtube.com/watch?v=yM8-j--fiL4&feature=related
Indiany.
Użytkownik Bad Man edytował ten post 09/12/2011 - 20:48
http://www.youtube.com/watch?v=yM8-j--fiL4&feature=related
Indiany.
Użytkownik Bad Man edytował ten post 09/12/2011 - 20:48
Powybijałbym tych ludzi do tego zdolnych.
Przykro na to patrzeć, ale taki jest świat - bezlitosny, rasistowski.
Przeczytaj wyżej co napisałem.A co On takiego zrobił, że tak go torturowali?
Zależy co zrobił... jak zgwałcił jakąś kobietę?O ku**** , mojim zdaniem nawet jak byl tym gwalcicielem to lepiej zalatwic to przez sad
nie mozna nikomu zle zyczyc czyz nie wyobrazcie sobie jak w byscie byli w takiej sytuacji .
W więzieniu skończył by podobnie.Średnia wieku tutaj jest naprawde niska ... Oceniacie to co widzicie ! "Co za sadyści ! Rasiści !" Po chwili jak się napatoczyło temat gwałtu zaświtała wam ta opcja i jaka teraz reakcja ? " Należało mu się ! Na stos z nim !"
komandos123 widać zrozumiał ... Co by człowiek nie zrobił nie powinien być tak traktowany ... Są sądy, więzienia a tam za razem są zakłady psychiatryczne.
Czasami mimo wszystko udaje się człowieka uratować :]
(cenzura)enie, gadacie głupoty... Co Was obchodzi jakiś murzyn, dżizys. Jego sprawa kogo zaruchał nie wasza, dostał CK - elo.
I skoro nie gadamy tutaj O SA MP to mógłbyś się powstrzymać i odbiec trochę od gry.CK
Po co mam pisać, że go zabili skoro w skrócie walnę CK i wszyscy jarzą o co biega, pisjoł.
Po co mam pisać, że go zabili skoro w skrócie walnę CK i wszyscy jarzą o co biega, pisjoł.
I okazał byś się takim samym poje*em jak ci ludzie.Powybijałbym tych ludzi do tego zdolnych.
Użytkownik Huzar edytował ten post 10/12/2011 - 15:57
Nikt nie zasługuje na takie traktowanie, to jest chore. Gdyby było to możliwe to bym nagrodził minusami tych, którzy mają z tego niezłą zabawę.
Można na ten temat dyskutować i dyskutować...Żaden człowiek nie zasługuje na śmierć, nie ważne co zrobił, zabijając ludzi pokazujemy że jesteśmy tacy sami albo nawet gorsi niż oni sami. Nie oglądam tego filmu, nie lubię takich sadystycznych filmów.
Użytkownik R A T A J edytował ten post 11/12/2011 - 15:44
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
Pochwały →
Archiwum →
[Pochwała]RukolNapisany przez Trist, 01/05/2013 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Mudzyn atakuje po polskuNapisany przez Wujek Benny , 24/09/2012 |
|