Imię i nazwisko oskarżonych: Mateo Boni & Miguel Caroccio
Imię i nazwisko oskarżających: Connor Maddox, Emilia Torres, Lukas Brown.
Opis sytuacji: Wypadek, czołowe zderzenie, dobra, miałem zapięte pasy, odegrałem ładnie, udało mi się wysiąść z pojazdu, zachować przytomność, lecz oczywiście odegrałem poniesienie obrażeń. Odegrałem także ładnie iż pojazd jest uszkodzony, wydobywa się alarm ostrzegawczy, pod maską pali się coś, a Ci panowie po BW sobie wstali ładnie, zaczęli ładnie sobie pisać, wszystko cacy. Kolega wbił im BW, co prawda, ale tylko w celu, by odgrywali, nie mieli pasów, po takim wypadku nie wiadomo czy by z życiem uszli, a im nic nie było. Dobrze, po tym jeden kolega dał /q (Mateo Boni), na co Emilia zrobiła Ss. Odgrywałem ładnie z Emilią, gdyż Lukas musiał spadać. Następnie Miguel też postanowił odegrać, jako iż napisał że nie ma poważnych obrażeń (rozcięcie skóry głowy i kilka siniaków), nie opatrywaliśmy go, Emilia zajęła się opatrzeniem go. Po tym wszystkim nasz drugi kolega dał /q. Mamy ssy tylko na to jak dali /q, więc nie oskarżamy ich o niechęć i nie umiejętność odgrywania akcji. Jeżeli da radę, proszę nie dawać im możliwości wypowiedzi, gdyż zrobi się tutaj jedna wielka awantura. Jeżeli mieli przyczyny OOC do opuszczenia serwera, poinformowali by nas o tym - sprawy by nie było, umówił bym się na odegranie innym razem, a tak to mamy udokumentowane /q.
Screen: http://imageshack.us/f/3/naforumr.jpg/ & http://iv.pl/images/...07906360068.png (obowiązkowe)
Proponowana kara: Dożywotni ban - /q podczas akcji RP - wypadku.
[Zrealizowano]Mateo Boni & Miguel Caroccio
Rozpoczęty przez NowyTempar, 24/11/2011 21:27
podczas akcji
9 odpowiedzi w tym temacie
— 904
24/11/2011 - 21:27
— 4643
25/11/2011 - 20:03
Powiadom ich o skardze.
— 904
25/11/2011 - 21:59
Powiadomieni na PW.Powiadom ich o skardze.
— 1792
25/11/2011 - 22:40
Przepraszam, że się wtrące. Jeśli to będzie zbędne - proszę usuwać post, nie dawać blokady!
To zdanie mówi samo za siebie
Wypadek, czołowe zderzenie, dobra, miałem zapięte pasy, odegrałem ładnie, udało mi się wysiąść z pojazdu
— 904
25/11/2011 - 23:15
Słuchaj, akcja była rozegrana poprawnie, nie odegrałem że OD RAZU wysiadłem, tylko pierw mnie wyciągnęli, potem się ocknąłem, no, umiem odgrywać no. :<Przepraszam, że się wtrące. Jeśli to będzie zbędne - proszę usuwać post, nie dawać blokady!
— 1792
25/11/2011 - 23:33
Słuchaj, akcja była rozegrana poprawnie, nie odegrałem że OD RAZU wysiadłem, tylko pierw mnie wyciągnęli, potem się ocknąłem, no, umiem odgrywać no. :<
To przepraszam, już się nie mieszam
— 904
25/11/2011 - 23:34
Zdaję sobie sprawę. 500h jednak zobowiązuje do jakiegoś stosownego poziomu gry. ;p Ale nie offtopujmy już. (Bynajmniej) ja czekam jeszcze 24h na wypowiedź obu oskarżonych.
To przepraszam, już się nie mieszamTylko to tak dziwnie zabrzmiało.
— 904
26/11/2011 - 23:59
Oskarżeni zostali poinformowani około 26 godzin temu o skardze. Czas wydać werdykt.Powiadom ich o skardze.
— 0
27/11/2011 - 01:58
Dobrze mnie nie było trochę czasu więc wypowiadam się teraz.To prawda dałem potem /q ale miałem ważne powody rodzinne i nie będę tu się z nich tłumaczył bo to sprawy osobiste więc jeśli chcecie to mógłbym odegrać to z wami jeśli to ma jakiś sens teraz bo wtedy na prawdę nie mogłem.No cóż nie było czasu aby wam tam na czasie OOC się rozpisywać i tłumaczyć że muszę dać /q dlatego wyszedłem od razu.Każdy ma jakieś własne sprawy i jeśli trzeba wyjść z gry to trzeba.Bardzo was przepraszam że nie odegrałem do końca no ale nie miałem wyboru.
— 4643
27/11/2011 - 08:28
Mateo Boni - klątwa na 60 dni - /q podczas akcji RolePlay.
Natomiast z Miguelem rozegrajcie akcję na nowo, bo przeprosił chłopak i ma skłonności do jej powtórzenia.
Natomiast z Miguelem rozegrajcie akcję na nowo, bo przeprosił chłopak i ma skłonności do jej powtórzenia.
Tematy o podobnych tagach: podczas, akcji
Hyde Park →
Luźne szelki →
Przeglądarka podczas gry - Overwolf.Napisany przez Paranoja, 19/11/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Raid (2011)Napisany przez Velta, 31/01/2015 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Adrenaline Unleashed || Undercover FamillyNapisany przez LordGreen , 12/04/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
(0xc000007b) Nie można uruchomić, błąd.Napisany przez _Cannabis_, 11/04/2014 |
|
|
||
akcji
Hyde Park →
Kino i Hollywood →