Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Mateo Boni & Miguel Caroccio

podczas akcji

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 NowyTempar — 904 24/11/2011 - 21:27

NowyTempar
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonych: Mateo Boni & Miguel Caroccio
Imię i nazwisko oskarżających: Connor Maddox, Emilia Torres, Lukas Brown.
Opis sytuacji: Wypadek, czołowe zderzenie, dobra, miałem zapięte pasy, odegrałem ładnie, udało mi się wysiąść z pojazdu, zachować przytomność, lecz oczywiście odegrałem poniesienie obrażeń. Odegrałem także ładnie iż pojazd jest uszkodzony, wydobywa się alarm ostrzegawczy, pod maską pali się coś, a Ci panowie po BW sobie wstali ładnie, zaczęli ładnie sobie pisać, wszystko cacy. Kolega wbił im BW, co prawda, ale tylko w celu, by odgrywali, nie mieli pasów, po takim wypadku nie wiadomo czy by z życiem uszli, a im nic nie było. Dobrze, po tym jeden kolega dał /q (Mateo Boni), na co Emilia zrobiła Ss. Odgrywałem ładnie z Emilią, gdyż Lukas musiał spadać. Następnie Miguel też postanowił odegrać, jako iż napisał że nie ma poważnych obrażeń (rozcięcie skóry głowy i kilka siniaków), nie opatrywaliśmy go, Emilia zajęła się opatrzeniem go. Po tym wszystkim nasz drugi kolega dał /q. Mamy ssy tylko na to jak dali /q, więc nie oskarżamy ich o niechęć i nie umiejętność odgrywania akcji. Jeżeli da radę, proszę nie dawać im możliwości wypowiedzi, gdyż zrobi się tutaj jedna wielka awantura. Jeżeli mieli przyczyny OOC do opuszczenia serwera, poinformowali by nas o tym - sprawy by nie było, umówił bym się na odegranie innym razem, a tak to mamy udokumentowane /q.
Screen: http://imageshack.us/f/3/naforumr.jpg/ & http://iv.pl/images/...07906360068.png (obowiązkowe)
Proponowana kara: Dożywotni ban - /q podczas akcji RP - wypadku.
  • Do góry
    • 0

#2 Dawid — 4643 25/11/2011 - 20:03

Dawid
  • Gracz
Powiadom ich o skardze.
  • Do góry
    • 0

#3 NowyTempar — 904 25/11/2011 - 21:59

NowyTempar
  • Gracz

Powiadom ich o skardze.

Powiadomieni na PW.
  • Do góry
    • 0

#4 Cnotliwy — 1792 25/11/2011 - 22:40

Cnotliwy
  • Gracz
Przepraszam, że się wtrące. Jeśli to będzie zbędne - proszę usuwać post, nie dawać blokady!

Wypadek, czołowe zderzenie, dobra, miałem zapięte pasy, odegrałem ładnie, udało mi się wysiąść z pojazdu

To zdanie mówi samo za siebie :whistle:
  • Do góry
    • 0

#5 NowyTempar — 904 25/11/2011 - 23:15

NowyTempar
  • Gracz

Przepraszam, że się wtrące. Jeśli to będzie zbędne - proszę usuwać post, nie dawać blokady!

To zdanie mówi samo za siebie :whistle:

Słuchaj, akcja była rozegrana poprawnie, nie odegrałem że OD RAZU wysiadłem, tylko pierw mnie wyciągnęli, potem się ocknąłem, no, umiem odgrywać no. :<
  • Do góry
    • 0

#6 Cnotliwy — 1792 25/11/2011 - 23:33

Cnotliwy
  • Gracz

Słuchaj, akcja była rozegrana poprawnie, nie odegrałem że OD RAZU wysiadłem, tylko pierw mnie wyciągnęli, potem się ocknąłem, no, umiem odgrywać no. :<

To przepraszam, już się nie mieszam :) Tylko to tak dziwnie zabrzmiało.
  • Do góry
    • 0

#7 NowyTempar — 904 25/11/2011 - 23:34

NowyTempar
  • Gracz

To przepraszam, już się nie mieszam :) Tylko to tak dziwnie zabrzmiało.

Zdaję sobie sprawę. 500h jednak zobowiązuje do jakiegoś stosownego poziomu gry. ;p Ale nie offtopujmy już. (Bynajmniej) ja czekam jeszcze 24h na wypowiedź obu oskarżonych.
  • Do góry
    • 0

#8 NowyTempar — 904 26/11/2011 - 23:59

NowyTempar
  • Gracz

Powiadom ich o skardze.

Oskarżeni zostali poinformowani około 26 godzin temu o skardze. Czas wydać werdykt.
  • Do góry
    • 0

#9 sakos13 — 0 27/11/2011 - 01:58

sakos13
  • Gracz
Dobrze mnie nie było trochę czasu więc wypowiadam się teraz.To prawda dałem potem /q ale miałem ważne powody rodzinne i nie będę tu się z nich tłumaczył bo to sprawy osobiste więc jeśli chcecie to mógłbym odegrać to z wami jeśli to ma jakiś sens teraz bo wtedy na prawdę nie mogłem.No cóż nie było czasu aby wam tam na czasie OOC się rozpisywać i tłumaczyć że muszę dać /q dlatego wyszedłem od razu.Każdy ma jakieś własne sprawy i jeśli trzeba wyjść z gry to trzeba.Bardzo was przepraszam że nie odegrałem do końca no ale nie miałem wyboru.
  • Do góry
    • 0

#10 Dawid — 4643 27/11/2011 - 08:28

Dawid
  • Gracz
Mateo Boni - klątwa na 60 dni - /q podczas akcji RolePlay.

Natomiast z Miguelem rozegrajcie akcję na nowo, bo przeprosił chłopak i ma skłonności do jej powtórzenia. :>
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: podczas, akcji

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych