IC: Imie i nazwisko: Jack Harvey
Stanowisko:Barman
Doświadczenie: Pracowałem w wielu restauracjach oraz klubach na tej właśnie posadzie, więc moje doświadczenie można uznać za dosyć wysokie
. Ponad to jestem kulturalny i miły. Potrafię fachowo obsłużyć klienta co wynika z mojego doświadczenia. Na pewno będę dobrze sprawował się w klubie.
Kilka zdań o sobie: Przyjechałem do Los Santos z Nowego Jorku w wieku 23 lat obecnie mam ich 27. Lubię pikniki i różnego rodzaju wypady za miasto oraz dobry alkohol. Interesuję się skateboardingiem, śledzę każde zawody w telewizji. W wolnych chwilach jeżdżę na deskorolce, lub po prostu wyjeżdżam za miasto, aby odetchnąć trochę na łonie natury.
Dlaczego My?: Ponieważ uważam wasz klub za prestiżowy i myślę, że dobrze sprawowałbym się w waszych szeregach. Panuje tam świetna atmosfera, poza tym chciałbym zarobić.
OOC:Wiek:Rocznikowo 15.
Poziom RP w skali 1-10: Nie wiem, nie potrafię siebie ocenić. 8 na 10 może. Ale jak wiadomo - każdemu zdarzy się jakaś "wpadka", nikt nie jest doskonały. Moja blokada OOC nadana jest słusznie, ale mogę się tylko usprawiedliwić tym, że byłem pod wpływem emocji.
Użytkownik Demize97 edytował ten post 05/02/2012 - 20:50