Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono]Skarga Gamemaster 3ED68

dad adasd a

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Apocalypto 5 22/08/2011 - 18:57

Apocalypto
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: GameMaster 3ED68
Imię i nazwisko oskarżającego: Tomas Bennett
Opis sytuacji: A więc dzisiaj mniej więcej o 19.30 byliśmy w budynku akademii MC. Wiec przejdę do sedna sprawy. A więc kiedy weszliśmy do budynku, ustawiliśmy się i usiedliśmy, po czym ktoś do mnie zadzwonił to oczywiste odebrałem, po czym rozmawiałem(nasz GameMaster pomyślał że odwalam, co nie jest prawdą). Dobra "William" czyli IC Gregory Whitney przyczepił się do tego że rozmawiałem, osoba pewna wkurzyła mnie i zacząłem lekko ją wyzywać aby nie dzwoniła więcej, a Gregory wezwał sobie GM'a że niby odwalam. Dobra, kiedy podszedł i zaczął do mnie gadać po chwili wziąłem i chciałem wyjść, ale GM już przyszedł.. Dobra kiedy byłem przy wyjściu wyszedłem, po czym rozmawiałem z kolegą IC oraz OOC (gadałem IC) po czym patrzę a tu AJ na 120minut od GM'a za "To, ze Ty nie chcesz sie niczego nauczyc, nie oznacza, ze inni tez nie chca", a po prostu telefon odebrałem. Widać że nasz gamemaster za bardzo się rządzi a jak mówi regulamin, to GM nie wtrącają się do spraw czysto IC, a ta akcja była IC..Po chwili zapytałem się owego GM'a i dlaczego mi dał AJ, to mi odpisał: "Odwalasz- to mi wystarczy".. Tutaj nie ma żadnego sensu, za co mi dał kare którą mi napisał na /w ..
Screen: Wystarczy że się spojrzy w moje logi, widać karę nadaną przez Deserta..
Proponowana kara: Zdegradowanie owego GM'a do 2lvl'a oraz ostrzeżenie.
  • Do góry
    • 0

#2 William723 24/08/2011 - 20:46

William
  • Gracz
Nie nadajesz się do gry, skoro non-stop przeszkadzałeś i odpieprzałeś w najlepsze na naszym spotkaniu. Twoje logi mówią same za siebie:

13/08/2011 - 00:09

Marzecky	Tomas Bennett
AdminJail 	Celowe rozjezdzanie ludzi rowerkiem.
SA-MP Nigdy nie wygasa
16/08/2011 - 15:33
Kara	Tomas Bennett
Blokada pojazdów 	Po dachowaniu jedzie sobie dalej. [GM 18F90]
SA-MP Dezaktywowana
18/08/2011 - 23:10
Agent007	Tomas Bennett
Blokada biegania 	Biegacz.
SA-MP Dezaktywowana
22/08/2011 - 19:35
Desert00	Tomas Bennett
AdminJail 	To, ze Ty nie chcesz sie niczego nauczyc, nie oznacza, ze inni tez nie chca.
SA-MP Nigdy nie wygasa
22/08/2011 - 21:52
Tomas Bennett
Kick 	d12.282190 tc7737164 delta3s1324/
SA-MP Nigdy nie wygasa
wczoraj, 20:13
Godleś	Tomas Bennett
Ostrzeżenie 	To ze na Skate Parku mozna skakac nie oznacza, ze mozesz tego naduzywac.
SA-MP Nigdy nie wygasa

I jego późniejsze zachowanie w szpitalu (również w grupie odwalaczy) jest karygodne, i zasługuje na blokadę postaci. :-)

http://iv.pl/images/...93136748320.png
plus
http://fooh.pl/pokaz/2749348117.png

GameMaster postąpił słusznie, pochwalam go za generalnie szybką, i poprawnie udzieloną nam pomoc.

Użytkownik William edytował ten post 24/08/2011 - 20:51

• Do góry
    • 1

#3 Kondziu256 24/08/2011 - 21:36

Kondziu
  • Gracz

4. Każdy temat musi zawierać screeny: czytelne, dobre jakościowo, w formacie *.jpg. Skarga bez screenów zostanie rozpatrzona negatywnie.

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dad, adasd a

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych