Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Gabriel Mendoza i Pedro DeFiore

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Młody Johnson — 0 30/06/2011 - 02:32

Młody Johnson
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Gabriel Mendoza i Pedro DeFiore.
Imię i nazwisko oskarżającego: Julian King.
Opis sytuacji: Gdy jechałem jako kurier z paczką z za górki wyjechało mi auto, które jechało pod prąd. Mój motor odniósł poważne obrażenia. Akcja RP została odegrana, a w międzyczasie podczas rozmowy usłyszałem tylko że to moja wina. Następnie zostałem zaatakowany i doprowadzony do BW. Nie miałem jak wezwać policji, a oskarżeni "przestępcy" odjechali jak gdyby nigdy nic.
Screen: (obowiązkowe) http://imageshack.us...1/samp014b.jpg/
Proponowana kara: Najlepiej Ban na 365dni. Za spowodowanie wypadku i ucieczkę bez konsekwencji Gabriel Mendoza - Blokada na 30 dni prowadzenia pojazdu. Dla obu za pobicie i doprowadzenie do BW 30dni Blokady biegania i bicia. Za DM bez należenia do  żadnej organizacji przestępczej AJ 120min. Za "Totalni Odwalacze" - Całą zaistniała sytuacja następne AJ na 1500min. Plus do tego propozycje innych graczy i GameMasterów.

PS. W sumie każdy który ma 3h+ może wsiąść do auta, spowodować wypadek, aby zniszczyć komuś pojazd i potem go doprowadzić do stanu BW. Za zniszczenia nikt potem kasy nie odda, więc takie akcje powinny kończyć się banem na 365 dni.
  • Do góry
    • 0

#2 Katarzyna — 435 30/06/2011 - 08:54

Katarzyna
  • Gracz
Powiadom oskarżonych o skardze, mają 24 godziny na wyjaśnienia, później wydam werdykt. Na przyszłość także proszę - nie rozśmieszaj mnie swoimi propozycjami kar.
  • Do góry
    • 0

#3 Młody Johnson — 0 30/06/2011 - 10:47

Młody Johnson
  • Świeżak
Jo, trochę przesadziłem z karą. Poniosło mnie   :P
Oskarżeni właśnie z 2 min temu zostali poinformowani.
  • Do góry
    • 0

#4 Mendoza — 5 30/06/2011 - 12:10

Mendoza
  • Świeżak
Cześć, moim zdaniem akcja była dobra, a ty zgrywałeś terminatora choć we dwóch cie łapaliśmy jak ty leżałeś (co widać na screenach). Odegraliśmy wypadek po którym ty spadłeś z motoru a my mogliśmy z tobą zrobić co tylko chcemy, dla twojej wiadomości jesteśmy w organizacji przestepczej Hermanos Morales jako WB. Nie rozumiem całkowicie ludzi którzy piszą takie skargi i według mnie to ty powinnieneś dostać AJ za "terminatorstwo", nie bede sie rozpisywać w tej skardze, bo jestem pewny że nic zle nie zrobiliśmy, a ty powinieneś sie cieszyć ze cie jeszcze nie okradliśmy. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 1

#5 Vavamuffin — 1 30/06/2011 - 12:13

Vavamuffin
  • Świeżak

Cześć, moim zdaniem akcja była dobra, a ty zgrywałeś terminatora choć we dwóch cie łapaliśmy jak ty leżałeś (co widać na screenach). Odegraliśmy wypadek po którym ty spadłeś z motoru a my mogliśmy z tobą zrobić co tylko chcemy, dla twojej wiadomości jesteśmy w organizacji przestepczej Hermanos Morales jako WB. Nie rozumiem całkowicie ludzi którzy piszą takie skargi i według mnie to ty powinnieneś dostać AJ za "terminatorstwo", nie bede sie rozpisywać w tej skardze, bo jestem pewny że nic zle nie zrobiliśmy, a ty powinieneś sie cieszyć ze cie jeszcze nie okradliśmy. Pozdrawiam.

Zgodzę się z kolegą, do tego sam stwierdziłeś że była akcja RP więc nie rozumiem tej skargi.
  • Do góry
    • 1

#6 Młody Johnson — 0 30/06/2011 - 14:28

Młody Johnson
  • Świeżak
Terminatorstwo? Teraz to żeś do*ebał, tylko raz, czy dwa razy było takie coś, że mnie łapiecie, a ja tylko że się wyrwałem. I jeszcze nie było że jeden łapie a drugi mnie leje, tylko że mnie złapał i automatycznie na /do Udane? Terminatorstwo to by było, jak wy wtedy mnie laliście a ja bym napisał że nic mi się nie stało itp. a tu bam BW. Kara i tak się wam należy.  :lol:  Terminatorstwo, koleś skąd ty takie określenia bierzesz? Google rlz czy co?

A i jeszcze jedno, pokaż mi wpis o tym że należysz w jaki kolwiek sposób do Hermanos Morales. Bo jakoś nigdzie tam cie nie widać i nawet nie ma twojego postu tam w temacie. To że pracujesz w Angels 69 to nie znaczy że jesteś z Hermanos Morales.
  • Do góry
    • 0

#7 monika1990 — 0 30/06/2011 - 15:06

monika1990
  • Świeżak
Witam.chciałem obstać za moimi znajomymi,gdyż Pedro Defiore pracuje dla mnie jako WB,tak należy już w jakimś stopniu do Hermanos Morales,więć mają prawo odgrywać już takie akcję.
  • Do góry
    • 0

#8 Mendoza — 5 30/06/2011 - 15:34

Mendoza
  • Świeżak

Terminatorstwo? Teraz to żeś do*ebał, tylko raz, czy dwa razy było takie coś, że mnie łapiecie, a ja tylko że się wyrwałem. I jeszcze nie było że jeden łapie a drugi mnie leje, tylko że mnie złapał i automatycznie na /do Udane? Terminatorstwo to by było, jak wy wtedy mnie laliście a ja bym napisał że nic mi się nie stało itp. a tu bam BW. Kara i tak się wam należy. :lol: Terminatorstwo, koleś skąd ty takie określenia bierzesz? Google rlz czy co?

A i jeszcze jedno, pokaż mi wpis o tym że należysz w jaki kolwiek sposób do Hermanos Morales. Bo jakoś nigdzie tam cie nie widać i nawet nie ma twojego postu tam w temacie. To że pracujesz w Angels 69 to nie znaczy że jesteś z Hermanos Morales.

Tak terminatorstwo, bo kto inny jak nie terminator wstaje ze swojego "Harleya" po czołowce z samochodem i jeszcze mu sie udaje wyrwać z rąk dwóch meżczyzn ktorzy nie odnieśli żadnych obrażeń. Radze znaleść chwile na obejżenie tego dobrego filmu, a pożniej pograć w sampa, wtedy coś zrozumiesz i przestaniesz pisać żałosnych skarg które tylko marnują ludzią czas. Skończyłem - cześć.
  • Do góry
    • 0

#9 Rossani — 10 30/06/2011 - 15:42

Rossani
  • Świeżak
Co do informacji o HM - potwierdzam iż ta osoba gra mojego WB , odgrywa typ osoby nerwowej więc nie widzę tutaj problemu gdyż akcja przebiegła zgodnie z zasadami RP. To Ty powinieneś dostać coś za terminatorstwo - dlaczego? Dlatego iż podczas wypadku z samochodem osobowym potrafiłeś wstać jadąc motorem?

A pobić Ciebie chcieli dlatego iż nie chcieli zapłacić chodź była to ich wina czyż nie? - Możliwe iż która z tych osób miała broń przy sobie dlatego jeżeli zadzwoniłbyś na Policję to po prostu dostali by wyroki. Pozdrawiam.

Tak widzę punkt 7 regulaminu skargi - chciałem tylko potwierdzić iż gracz Gabriel gra Wanna Be w Hermanos Morales.
  • Do góry
    • 0

#10 Katarzyna — 435 30/06/2011 - 19:59

Katarzyna
  • Gracz
A co oskarżeni chcieli zrobić autorowi skargi?
  • Do góry
    • 0

#11 Mendoza — 5 30/06/2011 - 21:10

Mendoza
  • Świeżak
Nic, w tym problem. Wyzwal nas od Idiotow i zasluzyl na BW co widac w akcji :-) Przetlumacz mu że jest to bezsensowna skarga.
  • Do góry
    • 0

#12 Katarzyna — 435 30/06/2011 - 21:27

Katarzyna
  • Gracz
Odegrajcie sobie akcję ponownie, kiedy zechcecie, a później dajcie znać. Jeśli obie strony na to przystają - napiszcie tutaj, umówcie się i odegrajcie.
  • Do góry
    • 0

#13 Młody Johnson — 0 01/07/2011 - 10:55

Młody Johnson
  • Świeżak

Tak terminatorstwo, bo kto inny jak nie terminator wstaje ze swojego "Harleya" po czołowce z samochodem i jeszcze mu sie udaje wyrwać z rąk dwóch meżczyzn ktorzy nie odnieśli żadnych obrażeń. Radze znaleść chwile na obejżenie tego dobrego filmu, a pożniej pograć w sampa, wtedy coś zrozumiesz i przestaniesz pisać żałosnych skarg które tylko marnują ludzią czas. Skończyłem - cześć.

To teraz jestem rozczaskany. Bo jeśli twierdzisz że wam się nic nie stało, to dla czego jakoś  po wypadku leżałeś? A twój kolega to jest chyba terminator. BO mu się kompletnie nic nie stało. A Jakoś jak się zderzyliśmy to was o 180 stopni z tym autem odwróciło.  
I dla twojej wiadomości nie spadłem z motoru po uderzeniu tylko sam to odegrałem, więc jako tako nie byłem w takim stanie że nie miałem sił krzyczeć. Za to twój kolega nie odegrał nic oprócz tego że mnie łapie a potem bije. I BW nie należy się za to że ktoś krzyczy że idioci. BO jako tako ta gra ma być jak najbardziej realna. W życiu gdy ktoś wyjedzie ci pod prąd i nie odniesiesz takich mocnych obrażeń to nie mówisz "Dzień dobry, miło pana widzieć itp." tylko jesteś zdenerwowany bo perzez "idiote/ów" rozwalone masz auto.

I jak wam się mogło nic nie stać? To dlaczego odgrywałeś akcje że wypadłeś z auta? bo jakoś wyszedłeś i opisałeś że niby leżysz czy tam siedzisz. Koleś ogarnij co piszesz!

Co do informacji o HM - potwierdzam iż ta osoba gra mojego WB , odgrywa typ osoby nerwowej więc nie widzę tutaj problemu gdyż akcja przebiegła zgodnie z zasadami RP. To Ty powinieneś dostać coś za terminatorstwo - dlaczego? Dlatego iż podczas wypadku z samochodem osobowym potrafiłeś wstać jadąc motorem?

A pobić Ciebie chcieli dlatego iż nie chcieli zapłacić chodź była to ich wina czyż nie? - Możliwe iż która z tych osób miała broń przy sobie dlatego jeżeli zadzwoniłbyś na Policję to po prostu dostali by wyroki. Pozdrawiam.

Tak widzę punkt 7 regulaminu skargi - chciałem tylko potwierdzić iż gracz Gabriel gra Wanna Be w Hermanos Morales.

Ok, czyli Gabriel mógł mnie doprowadzić do BW. A co z Pedro? on też to zrobił!
I jeszcze raz mówie czytajcie wszystko, chyba że nie całą akcja jest w screenach bo jest tam wyraźnie opisane że nie mam takich wielkich obrażeń. Że siedzę na dupsku i ogarniam!
  • Do góry
    • 0

#14 Katarzyna — 435 02/07/2011 - 09:58

Katarzyna
  • Gracz
Julian King - AJ 60min. - Zgrywanie terminatora.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych