Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zapomniane hasło Steam.

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 KucuRdm 40 11/06/2011 - 09:32

KucuRdm
  • Gracz
Siemanko,

Potrzebuję poradnika, który jasno opisuje jak odzyskać hasło do konta Steam. Od razu mówię, że nie znam loginu, ani hasła, ani e-maila i hasła do niego na którym został zarejestrowany produkt. Posiadam jedynie pudełko z grą Counter-Strike 1 Anthology i ta karteczkę z kodem co była w środku. Nie piszcie tylko, że szukanie w google nie boli <_<
  • Do góry
    • 0

#2 Crev7 78 11/06/2011 - 09:34

Crev7
  • Gracz

Siemanko,

Od razu mówię, że nie znam loginu, ani hasła, ani e-maila i hasła do niego na którym został zarejestrowany produkt. Posiadam jedynie pudełko z grą Counter-Strike 1 Anthology i ta karteczkę z kodem co była w środku.

Wiem tylko tyle, że jak ja zapomniałem to wysyłałem na e-maila, ale jak nie znasz loginu to chyba nic nie zrobisz. Bo kod możesz wpisać ale potrzebny jest login, polecał bym Ci założyć temat na http://www.forums.wiaderko.com/ specjalne forum dla Counter Strike, tam Ci prędzej pomogą.
  • Do góry
    • 0

#3 KucuRdm 40 11/06/2011 - 09:43

KucuRdm
  • Gracz
To mając sam kod nie da się odzyskać ?
  • Do góry
    • 0

#4 EaglE^^7 11/06/2011 - 12:38

EaglE^^
  • Gracz
http://komputery.spr...onto-steam    - odzyskałem tym sposobem już dwa razy skradzione konto posiadając tylko CD Key i nick.

Spróbuj znaleźć nick, poszukaj w emailach itp.
  • Do góry
    • 1

#5 KucuRdm 40 11/06/2011 - 19:03

KucuRdm
  • Gracz
Chyba pamiętam nick, zaraz sprawdzę czy działa.
  • Do góry
    • 0

#6 Simpson 327 11/06/2011 - 19:56

Simpson
  • Gracz
Ja też zapomniałem, ale poprzez maila odzyskałem.
  • Do góry
    • 0

#7 KucuRdm 40 13/06/2011 - 06:29

KucuRdm
  • Gracz
Chyba nic to nie dało, ich odpowiedź:

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello Filip, Thank you for contacting Steam Support. Please provide any possible Steam account names or email addresses you may have used previously.

Co po przetłumaczeniu oznacza:

Pracownik odpowiedział na pytanie:

Witaj Filip, Dziękujemy za skontaktowanie się ze Steam Support. Proszę podać wszelkie możliwe nazwy konta Steam lub adresów e-mail, które mogły być używane wcześniej.

O to chodzi, że ja nie znam adresu e-mail, ani innych nazw konta :-/
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych