Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

BMX - ogólny temat

• Please log in to reply
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 Ludzik — 62 07/01/2012 - 23:14

Ludzik
  • Gracz
Ja w lutym kupie sobie jakiegoś fajnego, ale uzywanego .
  • Do góry
    • 0

#42 katizo — 432 22/01/2012 - 03:19

katizo
  • Gracz
No, to mnie tu brakowało :D Co prawda nie śmigam na BMX'ie, ale na MTB. Tak mi wygodnie i koniec :P Narazie zbieram hajs na nową ramkę, bo stara była spawana parę razy no i w końcu musiałem przestać na niej jeździć. Po zakupie mam zamiar katować Bara, a tak się świetnie składa, że w końcu w mojej małej mieścinie będzie park na wakacje ;>
  • Do góry
    • 0

#43 kaczy — 1 23/01/2012 - 21:29

kaczy
  • Świeżak
Kto zna fajne miejsca skate parki coś w tym stylu

ZNacie jakieś skate parki ?
  • Do góry
    • 0

#44 KenBlock43 — 1 29/01/2012 - 23:10

KenBlock43
  • Gracz
ja jeżdżę na mtb/ na majestym :) mam zamiar zakupić sodę fr lecz nie wiadomo jak z hajsem będzie ;p aktualnie katuję 36 lecz głównie wole robić bh na DUŻE obiekty :))

Użytkownik KenBlock43 edytował ten post 29/01/2012 - 23:12

• Do góry
    • 0

#45 Paszu — 1150 31/01/2012 - 17:33

Paszu
  • Gracz
Jako, że mam zajawkę na sporty ekstremalne od kilku lat, nie mogę wybrać konkretnego. jeździłem już na desce, ale jest to dla mnie za trudne, a rowery mam opanowane od dziecka. Lepszy jest BMX, czy trial? Jaki sprzęt polecacie dla samouka, początkującego? Szukam forum, strony (sprawdzonej), gdzie znajdę jakieś porady do wyboru sprzętu, wskazówki jazdy, etc. Boje się trochę inwestować w taki sport, gdzie można się połamać, bo za cenę BMXa mogę mieć dobry rower MTB/szosowy.
  • Do góry
    • 0

#46 Pacey — 275 31/01/2012 - 17:36

Pacey
  • Gracz
Dołączam się do Papy :>
  • Do góry
    • 0

#47 Mandarynka — 76 31/01/2012 - 20:44

Mandarynka
  • Gracz

Jako, że mam zajawkę na sporty ekstremalne od kilku lat, nie mogę wybrać konkretnego. jeździłem już na desce, ale jest to dla mnie za trudne, a rowery mam opanowane od dziecka. Lepszy jest BMX, czy trial? Jaki sprzęt polecacie dla samouka, początkującego? Szukam forum, strony (sprawdzonej), gdzie znajdę jakieś porady do wyboru sprzętu, wskazówki jazdy, etc. Boje się trochę inwestować w taki sport, gdzie można się połamać, bo za cenę BMXa mogę mieć dobry rower MTB/szosowy.

Dołączam się do Papy :>

www.avebmx.pl
www.proletaryatbmx.pl

Tam macie BMX'y i części, a nawet ubrania itd.
  • Do góry
    • 1

#48 Pacey — 275 31/01/2012 - 20:47

Pacey
  • Gracz
Dzięki :)
  • Do góry
    • 0

#49 Mandarynka — 76 31/01/2012 - 20:48

Mandarynka
  • Gracz
:)
  • Do góry
    • 0

#50 Tumbler — 11 31/01/2012 - 20:52

Tumbler
  • Gracz
Mam do was pytanie, ile się trzeba uczyć różnych trików żeby się tam kilku nauczyć :)?
  • Do góry
    • 0

#51 Narid — 111 31/01/2012 - 23:24

Narid
  • Gracz
Co do forum o tematyce bmx możecie zajrzeć na www.bmx.pl. Wszystko tam jest w miare dobrze opisane. Triki, opinie o rowerach, częściach i wiele innych informacji tam znajdziecie. Trafiają się tam ludzie, którzy doradzą, ale jak wszędzie nie brakuje debili, których nie warto słuchać. ;)
Jeżeli chodzi o nauke sztuczek, to jest to raczej kwestia indywidualna. Wszystko zależy od osoby jeżdżącej. Dużą role w tym sporcie, bo tak to można chyba nazwać, odgrywa psychika człowieka. Ten kto się nie boi zrobić sobie krzywdy i jeździ pewnie może opanować daną sztuczke w pare dni, a zarazem osoba która ma jakieś lęki może uczyć się triku kilka tygodni, a nawet miesięcy. Dużo zależy też od miejsca, w którym się jeździ np. jeżdżąc typowo na parkingach przy sklepach mamy mniejsze możliwości opanowania sztuczek niż osoby mające skate parki. To chyba tyle z mojej strony. Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć, pytajcie. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#52 Dresiak — 0 26/02/2012 - 01:48

Dresiak
  • Gracz
No ja na BMX śmigałem około dwóch lat. Więc wiem nawet o co chodzi.
Ale @up widać, że wie wiele.
Ponieważ zwykłe fakie uczyłem się około 2 tygodni a two seventy drop in w hmm około 5-7 dni więc to zależy do czego mamy większą koordynację oraz predyspozycje. @Up na Up tricków nauczysz się szybko najpierw zacznij od BunnyHoping potem zacznij ćwiczyć manuale itd, naucz się zeskakiwać, wskakiwać na przeszkody zacznij robić obroty i szybciutko się wszystkiego nauczysz.

Pozdrawiam Dresiak.
  • Do góry
    • 0

#53 bec0n — 27 03/03/2012 - 13:34

bec0n
  • Gracz
No siemka, tak się składa, że też śmigam już w wakacje będzie 1 rok ;]. Tam 360 z tapem, 180 + fejki + odwija, 180 do tapa + dokręcenie na BH, manual, FJ z BH , i tam trochę takich triczków :) Śmigam Stolen Heist 2011, ale w sumie zaczynałem od słabego GT :P

Użytkownik Mateq edytował ten post 03/03/2012 - 13:34

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych