Ja, Clayton Thompson chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 965607.
Ja, Ernest Smith chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 1620163.
Ja, Jason Carfi chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 1458316.
Ja, Steve Reyes chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 1630227.
Ja, Joaquin Gutierrez chcę rozpocząć pracę na stanowisku sprzedawcy w salonie MotoClub i obiecuję przestrzegać panujących tam zasad, jak i regulaminu. W razie zaakceptowania podania proszę o kontakt pod numerem telefonu 882836.
Podanie zaakceptowane - Proszę o zjawienie się w budynku firmy, w godzinach 18:00 - 18:30. ((Równocześnie chciałbym poinformować, iż wszelakie próby kontaktu ze mną na komunikatorach, czy też /w będą ignorowane.))