Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SKARGA]Siergiej Lebiediew

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Drzewko — 14 28/05/2011 - 13:45

Drzewko
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Siergiej Lebiediew
Imię i nazwisko oskarżającego: Ray Costa
Opis sytuacji: Odrazu chciałem przeprosić za OOC w IC, lecz w nocy pojawił się cheater, który strzelał do wszystkich (mojemu koledze auto wybuchło) i po prostu innego wyjścia do ostrzeżenia kolegów i niewinnych ludzi nie było i chciałbym uniknąć za to kary.
A więc w nocy cheatował Ralph Morgan i został zbanowany, pomagał mu niejaki Siergiej Lebiediew, co widać na SS jest kolegą cheatera oraz boję się, że również kolegą GM'a. Miał GOD Mode, dostał ogólnie ze 100 razy od 4 LUDZI! A GM nic nie widział bo mu HP spadało- mhm.. Oczywiście powinien dostać on BAN'a- ten cheater.
Screen: (obowiązkowe)
1. Dołączona grafika
2. Dołączona grafika
3. Dołączona grafika
Proponowana kara: Ban oczywiście.
  • Do góry
    • 1

#2 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 14:12

EvolutioN
  • Świeżak
Tak przy okazji, żeby nie pisać kolejnej skargi coś ode mnie (nie ma się co rozpisywać, wszystko widać na załączonych ss'ach.)
http://imageshack.us...24/samp914.png/
<_<
  • Do góry
    • 0

#3 Drzewko — 14 28/05/2011 - 14:24

Drzewko
  • Gracz
Na dodatek widziałem jak ktos mu podał shotguna, czyli pomoc cheaterowi tez powinnabyc karana, lecz nie mam dowodow a nawet nie pamietam kto to...
  • Do góry
    • 0

#4 Arek_ — 300 28/05/2011 - 15:57

Arek_
  • Gracz
Dołączam się do skargi, po kontroli Admirala kierowanego przez oskarżonego, wybiegł z niego i gdy RO zaczął go gonić najprawdopodobniej użył AirBreaka w celu ucieczki.
  • Do góry
    • 0

#5 WilkuWDZ — 28 28/05/2011 - 16:28

WilkuWDZ
  • Gracz
Po 1. w sprawie tego cheatera chcialem od niego deagla żeby nie zabijał ludzi, o tak. Co do tego GOD'a - nic nie miałem, proszę cię. W centrum mam po 12 fpsów bo mam słaby sprzęt. A, no i - sam się chciałeś bic. Admini, sprawdzcie logi iż on sam napisał "Jak chcesz się bić to powiedz." Więc za prowokował akcję. Shotgun'a? Dał mi Vladimir, ponieważ gdy się biliśmy wziąłem go od niego, żeby cie zabić bo już denerwowałeś mnie swoją grą bieganiem w kółko, dawaniem ESC w celu nie zabicia cię. Pisałeś 'STOP' po czym znów mnie biłeś. GM nic nie widział, bo GM'a nie było. Nie wiem o co ci chodzi z tym AirBreak'iem, tam że wbiłem na dach? Wystarczy wejść na jeden budynek, i obok wskoczyć na dach - banał. Plus do tego twoje Role Play ma wiele do życzenia. Masz blokadę OOC, a wczoraj na czacie IC pisałeś "Nie odpiszę ci bo mam bloka OOC" potem na szepcie pisałeś 'Cheat' co widać na screenach. Więc zanim napiszesz skargę znajdź większe dowody niż to że sam lamisz, a potem piszesz. Zresztą, nie ma co się dziwić o tym OOC w IC - wystarczy spojrzeć na twoje logi. Chat log z tego bicia się:

[02:45:06] Siergiej Lebiediew mówi: Ja moge ci sprzedac

[02:45:08] Siergiej Lebiediew mówi: Chcesz?

[02:45:11] Ray Costa mówi: Jakie?

[02:45:15] Siergiej Lebiediew mówi: No do samochodu.

[02:45:20] Ray Costa mówi: Ale jakie...

[02:45:25] Siergiej Lebiediew mówi: Ja mam warsztat i wszystko do każdego wozu.

[02:45:28] Siergiej Lebiediew mówi: Co potrzebujesz?

[02:45:31] Ray Costa mówi: Nie nic.

[02:45:36] Siergiej Lebiediew mówi: Po połowie ceny.

[02:45:46] Ray Costa mówi: Nie mam kasy.

[02:45:46] * Ray Costa wystawia język.

[02:45:54] Siergiej Lebiediew mówi: A ile masz/

[02:46:12] Aaron Dito mówi: Heh lejo sie 

[02:46:13] * Aaron Dito uśmiecha się.

[02:46:38] Ray Costa mówi: Chcesz sie bic to mow.

[02:46:41] Siergiej Lebiediew mówi: Chce sie bić.

[02:46:50] Aaron Dito mówi: Dawajcie go go go.

[02:46:51] Ray Costa mówi: Chodz na dol.

[02:47:13] Ray Costa mówi: Ok start!

[02:47:44] Aaron Dito mówi: MMA

[02:48:15] Ray Costa mówi: Stoj

[02:48:17] Ray Costa mówi: Sekunde

[02:48:28] Aaron Dito mówi: Dobra lecim.

[02:48:31] * Vladimir Degtyarev podaje przedmiot Siergiej Lebiediew

[02:48:43] * Siergiej Lebiediew wyciąga Czesci Shotgun odebral od Vladimir'a..

[02:49:02] * Siergiej Lebiediew chowa Czesci Shotgun podaje dla Vladimir'a..

[02:49:08] * Siergiej Lebiediew podaje przedmiot Vladimir Degtyarev

A tutaj gdy pisałeś "Blok OOC" i wgl. OOC w IC - chatlog.

[02:42:19] Ray Costa mówi: Aaron

[02:42:20] Aaron Dito mówi: On wzywał

[02:42:26] Ray Costa mówi: Sory pomylka

[02:42:37] Ray Costa mówi: Id 17 ma

[02:42:41] Ray Costa mówi: Ja mam blok oc

[02:42:52] Mark Raso mówi: Kurwa no.

[02:42:56] ** Admiral ma naklejki Taxi (( Vladimir Degtyarev ))

[02:43:03] Ray Costa mówi: Aaron

[02:43:04] Opis pojazdu ustawiony (aby go usunąć, wpisz /opis usun):

[02:43:04] TAXI 

[02:43:05] Ray Costa mówi: Masz moje progi.

[02:43:15] Opis pojazdu ustawiony (aby go usunąć, wpisz /opis usun):

[02:43:15] (F0000) taxi

[02:43:15] Ray Costa mówi: Kogo?

[02:43:23] Ray Costa mówi: Ja mam bloka.

[02:43:36] Opis pojazdu ustawiony (aby go usunąć, wpisz /opis usun):

[02:43:36] [KARTKA & NAKLEJKI] Russian Taxi! Tanie przewozy.

[02:43:54] Ray Costa mówi: Ma na drugiej postaci, a ona ma BW

[02:44:00] Mark Raso mówi: Kurwa mać.

[02:44:17] Aaron Dito mówi: JA?

[02:44:30] Siergiej Lebiediew mówi: Co się dzieje? ]]

[02:44:36] Ray Costa mówi: Nic.

[02:44:38] Mark Raso mówi: Jutro masz mi dać progi

[02:44:42] Siergiej Lebiediew mówi: Okej.

[02:44:43] Mark Raso mówi: Teraz idę.

[02:44:44] Ray Costa mówi: Ej

[02:44:49] Ray Costa mówi: A ile bys chcial za nie?

[02:44:58] Mark Raso mówi: Po raz dziesiąty, kurwa nie wiem.

[02:45:03] * Ray Costa krzywi się.

@EvolutioN:

Ty, to lepiej to przemilcz. Twoje zachowanie i twojego kolegi zostało opisanie tutaj. najpierw DM'owanie z kolegą, shotgun i db przez okno - elo, potem przelogowanie się na drugą postać. I zamknięcie mnie z tym samym kolegą w Stanowym, propsy.

Użytkownik WilkuWDZ edytował ten post 28/05/2011 - 16:34

• Do góry
    • 0

#6 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 16:45

EvolutioN
  • Świeżak
DM'owanie? Nawet raz Cię nie uderzyłem, stojąc na stacji wjechałeś mi w auto, po czym perfidnie pchałeś się do przodu, gdy ja wyszedłem z auta do Ciebie z pretensjami, co chyba jest ukazane na jednym z ss'ów, które wstawiłem powyżej. Gdy już wsiadłem do swojego pojazdu Ty zacząłeś go okładać z pieści biegając w kółko, co także jest niepoważne z Twojej strony bo zacząłeś to robić tylko dlatego, że coś do Ciebie psyknąłem IC, po tym mój kolega (marco) wyjął shot’a i chciał Ci wbić bw bo gm'ów na serwie nie było, reporty nic nie dawały, a Ty odwalałeś robiąc swoje piękne stalowe łapki. Chciałbym zobaczyć dowód na to jak Cię bije, bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć tej sytuacji. Co do zwinięcia Cię na drugiej postaci, oczywiście, Ty twierdzisz, że to był MG, jednak jadąc na patrolu z Marciem zobaczyliśmy pobitą osobę, która leży na środku drogi, zapytaliśmy się co się stało, wezwaliśmy pogotowie, a ten opowiedział nam całą historię, opisał Cię, gdy zobaczyliśmy Cię w centrum on wskazał, że to Ty. Jak już do Ciebie podjechaliśmy, dostałeś dwa strzały z paralizatora (oczywiście nic nie odegrałeś, tylko poczekałeś, aż zejdzie Ci freez i zacząłeś uciekać, potem dostałeś kolejnych kilka strzałów i znowu nic, zamrożenie Ci zeszło, więc Ty zacząłeś pięknie uciekać, po skuciu kajdankami (poprzez akcję RP i oczywiście skryptowo - bo takim gracza nie wystarczy akcja, skoro mogą ucieć to biegną, Ty właśnie to robiłeś, starałeś się zwiać sprintem, ale nasz ukochany skrypt na to nie pozwala) Więc zostałeś wsadzony - areszt porządkowy, wszczynanie bójek i próba ucieczki przed LSPD, co nie miało żadnego związku z wcześniejszą akcją, nie łącze postaci mój drogi.
<_<

Użytkownik EvolutioN edytował ten post 28/05/2011 - 16:45

• Do góry
    • 0

#7 WilkuWDZ — 28 28/05/2011 - 16:52

WilkuWDZ
  • Gracz
Nie chodzi mi o DM na mnie, ja cie pchałem autem do przodu? :fp: pisałem ci na /w że wjechaliśmy szybko, i mogliśmy to rozwiązać rozmawiając In Character, a gdy mój kumpel parkował Admirala, ty właśnie zacząłeś wjeżdżać w niego, ze swoim kumplem ganialiście go po mieście. Wasz Sultan był cały, po 10 minutach nie było zderzaka, bagażnika, drzwi wszystkiego - totalny rozwalony. Jednak zero odegrania stuknięcia czy co - no, brawo. Jak tamtego kolesia pobiłem to chyba po BW nic nie pamięta, lolwut - też nieźli z was policjanci jak nawet prostej definicji słowa BW nie znacie. Tak czy siak, nie odegraliście żadnego uderzenia i rozwalenia aut, twój kolega POLICJANT w środku stacji centrum przy ludziach wyciągnął ShotGuna, wychylił się z okna (tzw. dt) i goniliście mojego kolegę który uciekał przed wami Admiralem, nie mogliście go złapać i strzelaliście. Pozdrawiam, i zapraszam do wspólnej gry.
  • Do góry
    • 0

#8 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 16:56

EvolutioN
  • Świeżak
Masz na to wszystko jakieś dowody, To Twój kolega, który jechał pięknym admiralem zaczął pchać moje auto do tyłu, wjeżdżając w nie bo przez kilka sekund nie zjechałem mu z drogi na stacji, shota wyjął do Ciebie na stacji bo jak ukazują moje ss'y cudownie odwalałeś, co do uderzeń, 80% procent zniszczeń było spowodowane tym, że Twój jakże świetny kumpel wjeżdżał w nasze auto, cofał w nas, co za tym idzie zero odegrania i jechał dalej, gdy ja obtarłem o jakiś słup czy coś, wszystko było odegrane, co może potwierdzić Marco, który jechał jako pasażer. Czekajmy na werdykt skargorozpatrywacza, zamiast rozpoczynać zbędną wymianę zdań, wszystko co chciałem powiedzieć, powiedziałem.
  • Do góry
    • 0

#9 WilkuWDZ — 28 28/05/2011 - 17:00

WilkuWDZ
  • Gracz
W poście który napisałeś wyżej, większość piszesz o moim kumplu. Chyba nie w ten temat trafiłeś, ja wam potem raz rozwaliłem drzwi, do tego się przyznam - co robił mój kolega gdy go ścigaliście? Na to ci nie odpowiem, więc - zapraszam do przeprowadzenia dialogu z nim w sprawię dzisiejszej 'nocnej' akcji. Oraz, poprę cię. Czekajmy na skargorozpatrywacza.
  • Do góry
    • 0

#10 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 17:04

EvolutioN
  • Świeżak
W powyższym poście opisałem większość o Twoim kumplu, ponieważ masz pretensje, że po chwili moje auto było całe rozwalone, właśnie w ten sposób starałem Ci się uświadomić czym to było. Zgadza się, w aucie rozwaliłeś mi tylko drzwi i HP, ale biegałeś wokół niego jak jakiś nadpobudliwy dzieciak okładając "blachę" pięściami, nie wydaje Ci się to trochę dziwne, chciałbym się także dowiedzieć, co spowodowało taką frustrację u Twojej osoby?
  • Do góry
    • 0

#11 WilkuWDZ — 28 28/05/2011 - 17:12

WilkuWDZ
  • Gracz
Spowodowało zachowanie twojego kolegi, który zamknął mnie - ta, zamknął mnie po tym że koleś który miał BW opowiedział wam, bo po bw wszystko pamiętał jak sie nazywam, i jak wyglądam - nie no ok. Dobra, nie ważne - czekajmy na rezultat sprawy.
  • Do góry
    • 0

#12 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 17:19

EvolutioN
  • Świeżak
Kpisz? Piszesz, że zdenerwował Cię mój kolega, okej, nie interesuje mnie to, ale czemu rozwalałeś MOJE auto i taki mały szczegół. Auto rozwaliłeś jakieś 40 minut przed tym jak On Cię zamknął, więc coś jest chyba nie tak, nie sądzisz? :unsure:

Użytkownik EvolutioN edytował ten post 28/05/2011 - 17:20

• Do góry
    • 0

#13 WilkuWDZ — 28 28/05/2011 - 17:22

WilkuWDZ
  • Gracz
Chodzi ci o zderzak - no to wlecieliśmy z szybką prędkościa, nie widzieliśmy was. A co do drzwi, no to sorry - ale przejechaliście mnie i ogl. ten totalny DM, gdy twój kolega wysiadł z Shotgunem do mnie - w środku centrum to przez to.
  • Do góry
    • 0

#14 EvolutioN — 206 28/05/2011 - 17:28

EvolutioN
  • Świeżak
Nie przepraszaj mnie, tylko to wyjaśnij bo ciągle kręcisz, wyjęcie Shotgana przez Marca było spowodowane Twoimi stalowymi łapkami, więc jak mogłeś zacząć mnie bić za jakiś DM, którego nie było? Nikt Cię nawet nie dotknął, po tym jak uderzyłeś w mój zderzak, wysiadłem do Ciebie z auta, rzuciłem jakim wulgaryzmem w Twoją stronę, a Ty podbiegasz i oklepujesz mi auto gołymi łapkami, po czym wyjaśniasz, że było to spowodowane DM'em z mojej strony? Nic takiego nie miało miejsca, dodatkowo powiedz mi gdzie Cię przejechałem? :blink: Wyjaśnij raz, a dobrze co spowodowało tak wielkie zdenerwowanie u Twojej osoby, że musiałeś się wyładować tłukąć mój wóz?
  • Do góry
    • 0

#15 Drzewko — 14 28/05/2011 - 20:28

Drzewko
  • Gracz
Weź się nie pogrązaj.
Po 1. - nie nadużywam czatu IC do wypowiedzi w nim świata OOC, ale to był wyjątek, dlaczego? Na serwerze na 12 osób 3 cheatowaly- w tym Ty. Więc tak jak pisałem u góry, przepraszam za OOC w IC ale to wyjątek.
Po 2. Jest 3 świadków (na 12 osób online), że cheatowałes. Dziwne spójrz na moje HP to czemu uciekałem? Bo wiedziałem, że to nie ma sensu. Sprowokowałem bójkę tylko dlatego, że GM mnie o to poprosił. Lecz on mówił (na prawde nie rozumiem tego), ze HP ci spada, lecz biły Cie 4 osoby więc wiadome, że GOD.
Po 3. NA pierwszym screenie widać, że cheater to Twój kolega, bo strzelal do wszystkiego co sie rusza, a dziwnym trafem do Ciebie nie. W ogole nie tlumacze tu nic, bo widac wasza rozmowe i odrazu widać, że nie chcesz mu zabrać broni tylko mu pomóc.
Po 4. Miales AirBreak, GOD mode, CJ Run. Jest na to 3/4 świadków.
To wszystko.
  • Do góry
    • 0

#16 Kasienka — 886 30/05/2011 - 14:30

Kasienka
  • Gracz
Odrzucam. Mógł być na esc.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych