Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SKARGA]Pete Nield

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Drzewko — 14 25/05/2011 - 22:34

Drzewko
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko oskarżonego: Pete Nield
Imię i nazwisko oskarżającego: Ray Costa
Opis sytuacji: A więc tak, przyszedł pijak do baru i obrzygał cały lokal, więc postanowiłem mu skopać dupę po tym jak nie chciał opuścić lokalu. Oczywiście odegrałem akcję, on napisał /do Udane i niestety raz go uderzyłem i dostał BW. Był przy tym "policjant". Nagle wyjął sobie paralizator dosłownie z dupy (za przeproszeniem) i zaczął mnie naparzać. Oczywiście nie odgrywałem tego, ponieważ w RL'u nikt normalny po służbie nie dostaje paralizatora ani broni do ręki (chodzi o policję). A ten bez munduru, bez paska na broń, który niby posiadał, nie był na służbie miał paralizator i mogę się założyć, że miał również broń oraz jasna rzecz po służbie nosi kajdanki, mhm. Nie chciałem odegrać, bo to było dla mnie bez sensu i zarazem śmieszne więc kłóciłem się z nim na czacie OOC. Nie wiedziałem, że to GM (nadal nie wiem czy to GM) więc pisałem "na luzie" na kropce. Nagle dostałem kare- blok czatu OOC na 21 dni za "płacz na kropce". Wiem, że skarga to nie apelacja, ale ta kara jest nie słuszna i prosiłbym o jej zdjęcie w innym razie chyba skończę grę tutaj, ponieważ zauważyłem w czasie odkąd tu gram, że PD, GM itp. mogą wszystko sobie robić. Na SS widać, że Pete nie jest na służbie oraz ma opis jak jest ubrany- jak widać jego strój nie jest służbowy, tylko normalny. Było też podeżane to, że biegał 2 razy szybciej niż ja, lecz sądził, że niektóre skiny tak mają, no ok.
Screen: (obowiązkowe)
1. http://iv.pl/images/...58551985719.png
2. http://iv.pl/images/...47424749590.png
3. http://iv.pl/images/...13459335005.png
Proponowana kara: Po prostu upomnienie go, że nie jest wszechmocny oraz wszystkowiedzący. (Po zrealizowaniu skargi prosiłbym o zdjęcie kary)
P.S.
Nie jestem udupiaczem po prostu zależy mi na zdjęciu kary.
Brzeszczot- dzięki za plusa xd

Użytkownik Drzewko edytował ten post 25/05/2011 - 23:33

• Do góry
    • 10

#2 Sukinkot — 1241 26/05/2011 - 06:24

Sukinkot
  • Gracz

*
Popularny

W sumie to miałem nie odpowiadać, bo sam w swojej apelacji opisałeś całą sytuację, ale by nie było, że nic od siebie w tej sprawie nie mam:

A więc tak, przyszedł pijak do baru i obrzygał cały lokal, więc postanowiłem mu skopać dupę po tym jak nie chciał opuścić lokalu. Oczywiście odegrałem akcję, on napisał /do Udane i niestety raz go uderzyłem i dostał BW. Był przy tym "policjant"

I to był twój pierwszy błąd, od tego właśnie masz PD, to, że twój szef jest psuedo gangsterem, nie oznacza, iż również ty do każdego musisz wyskakiwać z kijem.

Nagle wyjął sobie paralizator dosłownie z dupy (za przeproszeniem) i zaczął mnie naparzać. Oczywiście nie odgrywałem tego, ponieważ w RL'u nikt normalny po służbie nie dostaje paralizatora ani broni do ręki (chodzi o policję). A ten bez munduru, bez paska na broń, który niby posiadał, nie był na służbie miał paralizator i mogę się założyć, że miał również broń oraz jasna rzecz po służbie nosi kajdanki, mhm.

Oskarżasz mnie, nie będąc świadom, iż jeśli moje wyciągnięcie paralizatora było z dupy (jeśli pokrowiec na pasku to dla Ciebie odbyt to pozazdrościć jedynie), to również dobrze mogę twoją "torbę" uznać za ową dupę. To sprawa indywidualna każdego policjanta, jeśli zwykły kelner/barman/trener (nie wiem co wy tam robicie w tym "pro....")chodzi po centrum miasta z kijem w torbie i na pewno nie służy on do gry, to i policjant może mieć chociażby ten paralizator. Jeśli tak bardzo Ci zależy to okey, następnym razem po prostu od razu dostaniesz BW z broni prywatnej - wtedy byś się pewnie czepiał, że nie mam licencji, hm?

Nie chciałem odegrać, bo to było dla mnie bez sensu i zarazem śmieszne więc kłóciłem się z nim na czacie OOC. Nie wiedziałem, że to GM (nadal nie wiem czy to GM) więc pisałem "na luzie" na kropce. Nagle dostałem kare- blok czatu OOC na 21 dni za "płacz na kropce"

Za pierwszym razem płakałeś, gdy wbiłeś BW bezdomnemu, gdy Ci zbrakło argumentów dałeś /me, że uciekasz. Złapałem Cię poza budynkiem, tam ponownie lamentowałeś, że nie jestem na służbie i nic Ci nie mogę zrobić. Gdy po raz kolejny nie wiedziałeś co powiedzieć to zacząłeś uciekać - wtedy, gdy znów zostałeś sparaliżowany (już pomijam ten sprint mimo kilkukrotnego paraliżu) zacząłeś mi wmawiać CJ Running. Kazałeś mi grać RP, zapominając, iż samemu nic nie odgrywasz. Gdy po raz kolejny prosiłem, byś zaczął grać jak należy, a nie płakał na "kropce" napisałeś (nawet masz to na swoim SSie), że "z tytanami i mechazordami odgrywać nie masz zamiaru". Jeszcze dodałeś o Shotgunie to wiedziałem, że daleko z Tobą nie zajdziemy, dlatego zostałeś ukarany blokadą chatu OOC - może dzięki temu podczas ewentualnej następnej akcji uda Ci się odegrać jak należy.

Po prostu upomnienie go, że nie jest wszechmocny oraz wszystkowiedzący. (Po zrealizowaniu skargi prosiłbym o zdjęcie kary)
P.S.
Nie jestem udupiaczem po prostu zależy mi na zdjęciu kary.

Masz dział apelacje, jeśli gracze uznają (chociaż wątpię w to, by zagłosowali jak należy), żeby blokada została ściągnięta, to tak się stanie.
  • Do góry
    • 7

#3 iPaweł — 6908 26/05/2011 - 08:32

iPaweł
  • Gracz
Skargę rozpatrzy Kamil Borowski.
  • Do góry
    • 0

#4 skb — 5267 14/06/2011 - 10:26

skb
  • Gracz
Kurczę, szkoda żeby tak dobry gracz odchodził przez złego gma -_-