Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SKARGA] Akim McKenzie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kotek — 210 21/05/2011 - 08:22

Kotek
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko oskarżonego: Akim McKenzie
Imię i nazwisko oskarżającego: Sean Torres
Opis sytuacji: No więc tak, zaczniemy wszystko od początku. Dnia 16 Maja po godzinie 21 jechałem sobie koło stacji Mullholland, gdy
zobaczyłem koleżanke, nie jaką Victorie Pietro, była wtedy w aucie z oskarżony, Akim'em McKenzim. Podjechałem i zapytałem
czy pomoże mi troche przy aucie, zgodziła się odrazu... podjechaliśmy na tyłu stacji Mullholland i
podałem jej części, a Ona zabrała się do roboty, wtedy wyszedł oskarżony z auta i powiedział do mnie "Wyskakuj", ja wtedy nic
nie odpisałem, zignorowałem jego słowa. Po kilku sekundach napisał "Słyszysz, czy mam Ci pomóc?!", wtedy wysiadłem i oparłem się
o auto. Akim powiedział, że chyba robie sobie jaja, aby kobieta naprawiała mi auto, wtedy odpisałem, że nikt ją do tego nie zmusił.
On wtedy wyjął nóż z kieszeni i przebił mi tylnią opone, oraz porysował całe auto, więc ja otwarłem auto, wyjąłem torbe, z której wyciągnąłem
także MP5 i zacząłem mówić, aby szedł stąd. Oskarżony jakby zero strachu przed bronią, mówił, że coś ze mną nie tak, więc powtórzyłem swoje słowa
wtedy zaczął mówić coś o kamerach, ale chyba to śmieszne się wydaje, że na każdym budynku Los Santos jest kamera, więc oddałem kilka strzałów i dostał BW.
Nie wiem czemu ale jeszcze zrobiłem SS, jak sobie leży. Następnego dnia stałem sobie z koleżanką koło stacji Centru, wtedy jechał Akim z kolega radiowozem,
odrazu stanęli i podeszli do mnie, mówiąc, abym wsiadł do radiowozu. No to ja nic nie podejrzewając - wsiadłem. Odrazu zaczęli mnie przeszukiwać i takie tam.
Poszedłem siedzieć na 3dni, potem była rozprawa... w trakcie rozprawy napisałem do "Grubson'a", ponieważ prowadził wtedy, aby sprawdził logi ze zdjęcia BW Akim'a.
Odpisał, że "Okej". Po rozprawie napisałem ponownie, aby sprawdził logi, odpisał mi "." ((kropka)), czyli zrozumiałem, że nie chce mu się, ponieważ na drugiej postaci
robi w PD, to co będzie udupiał kolege z pracy, ohh.. więc pisze tę skargę i może zainteresuje się jakaś osoba z administracji i sprawdzi te logi, czy ktoś go wtedy odratował.
Aha, dodaje jeszcze SS jak dostał BW i sobie leży, ponieważ jedna osoba pisała mi, że jak go ratowali to miał opis, że ma kamizelke... a jakoś na SS nic takiego nie ma. A teraz siedze przez takie coś 63dni, przez które odechciewa się grać.

Screen: (obowiązkowe)

http://c.wrzuta.pl/wi14018/2c6dba61002183134dd766b2/0/sa-mp-028
DODAJE TAKŻE LINK DO TEMATU, GDZIE KTOŚ PISZE, ZE OSKARŻONY MIAŁ OPIS Z KAMIZELKĄ!
http://net4game.com/topic/128780-akt-oskarzenia-sean-torres/

Proponowana kara: Długi AJ - 320min.
  • Do góry
    • 5

#2 Wojtek — 323 21/05/2011 - 10:51

Wojtek
  • Gracz
Normalne jest to, że strzelasz w centrum miasta? Kto ze mną gra wie jaki mam internet i właśnie jak mi wbiłeś to mi wywaliło neta, więc po ponownym zalogowaniu się opis mi się usunął i zrobiłeś SS. Strzelanie w miejscu publicznym to jedno, a drugie to jest to, że jakbyś strzelał w centrum miasta do kogoś to byś tak uciekał, że szkoda gadać, a ty sobie wracasz i jeździsz dookoła mnie Sanchezem...
/opis (4169E1)Akim to 21-letni francuz. Przy pasku kabura, a w uchu sluchawka BT. Jego gorna czesc garderoby jest lekko wypchana.
To jest mój opis, który zawsze mam, potwierdzi Ci to wiele osób.

aby szedł stąd. Oskarżony jakby zero strachu przed bronią,

Po woli cię cofałem. Myślałem, że normalna osoba nie strzela w centrum, gdy mi wbiłeś BW byłem podczas pisania /me. Jest to płacz o to, że jesteś w pace i straciłeś ukochane MP5... Proszę o sprawdzenie logów, BW zdjął mi Lucas Serrato Klik..
Co do aresztu, dostałeś wyrok 21 lat - przelicznik 1 rok = 3 dni.

wtedy zaczął mówić coś o kamerach, ale chyba to śmieszne się wydaje, że na każdym budynku Los Santos jest kamera

Starałem się Ciebie przestraszyć.

//edit
Kamizelkę mam od listopada/grudnia, czyli od czasu kiedy zostałem postrzelony i ledwo uszedłem z życiem.

//edit2
Jeśli któryś z administratorów będzie sprawdzał logi proszę sprawdzić logi Seana Torresa z 17 maja. Podczas zatrzymania jak go przeszukałem miał dwie torby w /u i jakieś śmieci. Jak mi oddał torbę i go przeszukałem jeszcze raz miał MP5. Czyli przed przeszukaniem włożył, a przed oddaniem torb wyjął MP5. Jest to próba oszukania. :)

Użytkownik Wojtek edytował ten post 21/05/2011 - 11:34

• Do góry
    • 0

#3 Kotek — 210 21/05/2011 - 14:49

Kotek
  • Gracz
Hmm.. ciekawa bajka, ale Ona inaczej leciała. Gdy Cie zastrzeliłem, nie jechałem nigdzie, stałem obok na Crosie i widziałem cały czas Cię, nie wywaliło nic, poprostu kłamiesz w żywe oczy, jeśli nie wierzysz to prześle Ci jeszcze jednego SS, który zrobiłem przez 2 minutami, od Twojego BW.A co do MP5 to przyznaje się, że zrobiłem tak, ale nie kłamie w żywe oczy... aha i nie płacze o MP5, nic nie straciłem, ponieważ broń dostałem, więc co mi po niej?

GDZIE TWÓJ OPIS WOJTUŚ?
http://w935.wrzuta.pl/obraz/4cIiT4OQ74O/sa-mp-027

//Edit

Aha, jeśli Cię odratował to wklej tutaj logi z Twojego odegrania tej akcji, a może dostałeś morfinke i zacząłeś mnie szukać?

//Edit2

W dodatku to wszystko nosisz po cywilu? Zwykły policjant ma: Słuchawke BW, kabure... dośc ciekawa historyjka, ale kłamstwo ma krótkie nogi.

Użytkownik Kotek edytował ten post 21/05/2011 - 14:58

• Do góry
    • 1

#4 Wojtek — 323 21/05/2011 - 15:06

Wojtek
  • Gracz

Hmm.. ciekawa bajka, ale Ona inaczej leciała. Gdy Cie zastrzeliłem, nie jechałem nigdzie, stałem obok na Crosie i widziałem cały czas Cię, nie wywaliło nic, poprostu kłamiesz w żywe oczy, jeśli nie wierzysz to prześle Ci jeszcze jednego SS, który zrobiłem przez 2 minutami, od Twojego BW.A co do MP5 to przyznaje się, że zrobiłem tak, ale nie kłamie w żywe oczy... aha i nie płacze o MP5, nic nie straciłem, ponieważ broń dostałem, więc co mi po niej?

GDZIE TWÓJ OPIS WOJTUŚ?
http://w935.wrzuta.pl/obraz/4cIiT4OQ74O/sa-mp-027

//Edit

Aha, jeśli Cię odratował to wklej tutaj logi z Twojego odegrania tej akcji, a może dostałeś morfinke i zacząłeś mnie szukać?

//Edit2

W dodatku to wszystko nosisz po cywilu? Zwykły policjant ma: Słuchawke BW, kabure... dośc ciekawa historyjka, ale kłamstwo ma krótkie nogi.

Sam widziałeś jak mi net szwankował.. Co 30s wywalało mnie. Chyba kpisz, że będę zapisywał jakieś logi. Nie mam co robić tylko Cię szukać, zobaczyłem Cię na patrolu to zatrzymałem -proste. Dodatkowo na początku stałeś Bulletem, pojechałeś i wróciłeś Sanchezem, więc sam kłamiesz. Dodatkowo słuchawkę nosze z pewnego powodu, którego nie musisz znać, kabure bo mam licencje to noszę w niej broń, chyba jest to logiczne. Już się tutaj nie wypowiadam bo ta skarga jest dla mnie śmieszna. Czekam na wypowiedź skargorozpatrywacza.
  • Do góry
    • 0

#5 Kotek — 210 21/05/2011 - 15:09

Kotek
  • Gracz
Tak, czekaj sobie na skargorozpatrywacza, myślisz, że wyrobisz mnie swym kłamswtem? Podaj mi jakieś SS, że miałes ten opis - nie masz! Ja wysłałem tutaj, więc zobacz sobie go dokładnie i w Photo Shopie napisz sobie go, bo ja nie widze i nie płacz mi tu, że od jakiegoś czasu nosisz przy sobie cały arsenał, bo jestes Robocop.

//Edit

Mistrzu ;p A co do neta, to wywalało Cię na drugi dzień, wiec nie rób mnie w konia.

//Edit2

I Twoja sygnaturka, mówi sama za siebie ;*

Użytkownik Kotek edytował ten post 21/05/2011 - 15:10

• Do góry
    • 1

#6 Wojtek — 323 21/05/2011 - 15:21

Wojtek
  • Gracz
Jeśli słuchawka BT, kamizelka i kabura z bronią krótka jest dziwna to już nie moja sprawa. Zapytaj nawet Victori, która była przy tej akcji, że zawsze mam ten opis. Dziękuje miłego płaczu o wyrok.
  • Do góry
    • 0

#7 Kotek — 210 21/05/2011 - 15:22

Kotek
  • Gracz
NIe zapomniałes napisać coś o swoim opise? Widocznie kłamałes, a za kłamstwo głowe ścinano, więc dziękuję dobranoc - czekamy na wyrok skargorozpatrywacza.
  • Do góry
    • 0

#8 ProTooths — 4 21/05/2011 - 23:27

ProTooths
  • Świeżak

Starałem się Ciebie przestraszyć.
//editKamizelkę mam od listopada/grudnia, czyli od czasu kiedy zostałem postrzelony i ledwo uszedłem z życiem.

:lol:  Wiem, że nie powinienem się wypowiadać ale jak czy tam to nie ujdzie.
Od listopada/grudnia ? Może od stycznia ?  :lol: Jak jeszcze pracowałem w PD i po tym jak już nie nigdy u Ciebie nie widziałem takiego opisu. Tak więc tutaj przesadziłeś.  :fp:
  • Do góry
    • 1

#9 Wojtek — 323 21/05/2011 - 23:29

Wojtek
  • Gracz
Nigdy Cię na oczy nie widziłem.

Użytkownik Wojtek edytował ten post 21/05/2011 - 23:29

• Do góry
    • 0

#10 ProTooths — 4 22/05/2011 - 10:52

ProTooths
  • Świeżak

Nigdy Cię na oczy nie widziłem.

Zmieniłem nick. Eddie Palmer, kojarzysz?  :>
  • Do góry
    • 0

#11 Kotek — 210 22/05/2011 - 10:56

Kotek
  • Gracz
Heh.. nawet na tych moich SS, które tutaj przesłałem, nie widać żadnego opisu, więc nie kłam, bo i tak Ci się nie uda.
  • Do góry
    • 0

#12 Kasienka — 886 22/05/2011 - 20:42

Kasienka
  • Gracz

*
Popularny

Akim McKenzie - Blokada postaci - MG, rozwalanie auta nożem - zrealizowano.
Sean Torres - blokadę broni na 30 dni - strzelanina w centrum.
  • Do góry
    • 5

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych