Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Płatność za konto GOLD

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Royce — 295 15/05/2011 - 15:32

Royce
  • Zbanowani
Cze, otóż postanowiłem, że tak sobie kupię golda, zobaczę jak to jest z tymi przedmiotami i pojazdami :cool: No okej, wchodzę na usługi płatne, wybieram wszystko, i w pewnej chwili wyskakuje mi pewien błąd, który kazał mi się skontaktować ze sprzedawcą :blink: Po jakimś czasie, ponownie wchodzę, lecz teraz patrzę, i widzę, że zniknęła opcja MasterCard, jest jakaś możliwość, abym kupił tą usługę będąc w banku HSBC ?
  • Do góry
    • 0

#2 KaLu — 1246 15/05/2011 - 15:45

KaLu
  • Świeżak
Lepiej weź płatność "moje rachunki" szybko i tanio, zapłacisz normalnie na stacji bądź w sklepie spożywczym.
Co do HSBC jeżeli nie ma na liście to nic nie zrobisz.
  • Do góry
    • 1

#3 Michalek97PL — 137 15/05/2011 - 16:19

Michalek97PL
  • Gracz
Możesz zwykłym przelewem, ale wtedy to idzie ok. 1 dzien roboczy.
  • Do góry
    • 1

#4 Slicker — 22 16/05/2011 - 00:31

Slicker
  • Gracz

Cze, otóż postanowiłem, że tak sobie kupię golda, zobaczę jak to jest z tymi przedmiotami i pojazdami :cool: No okej, wchodzę na usługi płatne, wybieram wszystko, i w pewnej chwili wyskakuje mi pewien błąd, który kazał mi się skontaktować ze sprzedawcą :blink: Po jakimś czasie, ponownie wchodzę, lecz teraz patrzę, i widzę, że zniknęła opcja MasterCard, jest jakaś możliwość, abym kupił tą usługę będąc w banku HSBC ?

Dot Pay ma to do siebie, że tak samo jak ING to też Master Card nie robi księgowania przelewów w weekendy - zatem Dot Pay automatycznie odznacza opcje wyboru banków które nie księgują w weekendy. Teraz już raczej jest możliwość płacenia MCard. :)
  • Do góry
    • 1

#5 Royce — 295 16/05/2011 - 13:45

Royce
  • Zbanowani

Dot Pay ma to do siebie, że tak samo jak ING to też Master Card nie robi księgowania przelewów w weekendy - zatem Dot Pay automatycznie odznacza opcje wyboru banków które nie księgują w weekendy. Teraz już raczej jest możliwość płacenia MCard. :)

No zobaczę, jak narazie nic :huh:
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych