Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem... Gta Sa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Leito456 — 8 09/05/2011 - 18:30

Leito456
  • Gracz
Witam, dziś musiałem przeinstalować Gta Sa, gdyż nie chciało mi się uruchomić, prawdopodobnie przez podmiankę wozu, usuwałem całą grę i wszystkie jej składniki z dysków, zainstalowałem jeszcze raz, po czym włączyłem grę... Ta pierwsza fotka z napisem "San Andreas Multiplayer" ładuje się i jest wszystko okey... gdy już ma wyskakiwać ekran zalogowania i połączenia z grą pojawia się czarny ekran... próbowałem także otworzyć konsole i wpisać "/q" na ślepo... wtedy znikł czarny ekran i widziałem przez chwile tą fotkę plaży po czym gra się wyłączyła. Nie wiem co jest nie tak, jeżeli macie jakieś pomysły proszę was o pomoc...
  • Do góry
    • 0

#2 KaLu — 1246 09/05/2011 - 18:38

KaLu
  • Świeżak
usuń gta_sa.set z folderu Gta San Andreas User Files, powinno pomóc.
  • Do góry
    • 0

#3 Krzysiak — 222 09/05/2011 - 18:41

Krzysiak
  • Gracz

Też tak kiedyś miałem, lecz w moim przypadku było to po restarcie serwera. Próbowałem wszystkiego - reinstall, format kompa i wiele więcej, lecz nic nie pomagało. Czytałem o tym dużo na H-RP, jak i na innych forach. Jednym pomagało usunięcie pliku gta_sa.set, innym jeszcze coś innego, ale w moim przypadku nic nie pomagało.

Wszystko działa poprawnie dopiero po zmianie karty graficznej.
  • Do góry
    • 0

#4 Leito456 — 8 09/05/2011 - 18:43

Leito456
  • Gracz

nie posiadam takiego pliku w folderze "Gta San Andreas User Files" ;/ no ale bardzo dziękuje za chęci pomocy ;)

//edit

Udało mi się wbić na pewien serwer DM, lecz czekałem chwile i ciągle się niemiłosiernie tnie..

Użytkownik Leito456 edytował ten post 09/05/2011 - 18:45

• Do góry
    • 0

#5 Spawn — 2 09/05/2011 - 18:48

Spawn
  • Gracz
Proponuję usunąć Wszystkie mody a następnie przeinstalować SAMP`a. Sprawdź też czy w sterownikach karty graficznej wszystko gra.
  • Do góry
    • 0

#6 Leito456 — 8 09/05/2011 - 19:06

Leito456
  • Gracz
Co do modów, już mówiłem usunąłem wszystko co możliwe... a w sterownikach nie grzebałem go jakieś 30 minut do godziny czasu przed napisaniem tego tematu normalnie grałem...

Okey... działa, dziękuje za chęci i pomoc ;) zresetowałem komputer i śmiga, pewnie to był błąd systemowy.

Użytkownik Leito456 edytował ten post 09/05/2011 - 19:06

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych