Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Skarga]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dieter19 08/05/2011 - 11:20

Dieter
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Pablo Pagani
Imię i nazwisko oskarżającego: Dieter Volution
Opis sytuacji:
Pani o nazwie profilu AleXiss jest moją dobrą kolezanką. Kupiła panel firmy MercTaxi od gościa który ma nick Pablo Pagani.
Potem, przekazała go mi. Ale on nie może się usunąć gdyż to on stworzył tę grupę. Pani AleXiss zapłaciła za niego pieniędzmi IC, bodajże 1900$. Po czym przekazała go mi.
A ten koleś powiedział ,że ta firma jest jego. Po czym do biznesu dodałem swoje Cabbie. Wczoraj je naprawiłem, dodałem felgi.
A dziś co ?
Ukradł felgi, zabrał MÓJ samochód, czyli Cabbie którego sam włożyłem do biznesu, po czym na KONIEC usunął mnie z tego biznesu !...
a gdy napisałem do niego odpisał mi tak : ''e?nie sprzedałem ,zadnej firmy jest moja ja ja kupiłem , ktoś cię wykiał.''
Screen: (obowiązkowe) Niestety nie mam, ale świadkami są Pani AleXiss, Pan Jackob, oraz ja.
Proponowana kara: Ban, oraz zwrot panelu, wraz z felgami.
  • Do góry
    • 0

#2 rAksha0 08/05/2011 - 11:41

rAksha
  • Gracz
Na pewno odrzucą, ponieważ nie stosujesz się do wzoru skargi. SCREENY OBOWIĄZKOWE!

Użytkownik Piotreq edytował ten post 08/05/2011 - 13:15
Zbędny post.

• Do góry
    • 0

#3 Pablo Pagani29 08/05/2011 - 12:32

Pablo Pagani
  • Gracz
dobrze napisze tak: niemogłes go wczoraj naprawiac bo firma była usunieta wcześniej bo potrzebowałem wolnego slotu , nastepnie chcę oddac tej pani 1800$ (nie moge jej złapac narazie IG) . Był mi po prostu slot potrzebny i usunąłem firme , nawet nie patrzyłem , ze jest na nim jakieś auto , a kto mu wogóle kazał na moją firme jakies auto przepisywać?-Jego sprawa , jeszcze oskarża mnie o kradziez jakis felg.Dałem za ten panel 30zł , więc mam prawo robic z nim co chce , a jak chcesz mieć swoja firmę to kup sobie taki panel.
Po zatym groził mi ,że dostane bana i skargami , dam SS jeśli wogóle bedzie po co .Po za tym nie stosujesz się do wzoru jak kolega up napisał.

Edit:
jeden dzien niegrałem , wlazłem sobie na forum a tu takie coś:
Dołączona grafika

Tu mnie oskarża ze zarąbałem jakieś gówniane felgi i rozwaliłem auto:
Dołączona grafika
kontynuacja SS'a 2
Dołączona grafika
Żałuję ,ze nie zrobiłem SS'ów jak byłem w grze:(

Użytkownik Pablo Pagani edytował ten post 08/05/2011 - 12:43

• Do góry
    • 0

#4 Sophie29 08/05/2011 - 12:49

Sophie
  • Gracz
Nie masz dowodów :fp:
  • Do góry
    • 0

#5 HaskyPasky169 08/05/2011 - 12:51

HaskyPasky
  • Gracz

7. Udział w dyskusji mogą brać osoby tylko bezpośrednio powiązane ze skargą.

• Do góry
    • 0

#6 Dieter19 08/05/2011 - 17:13

Dieter
  • Świeżak
Taaaa, dobra, ale mnie to nie obchodzi ,że zapłaciłeś za panel 30zł. Ta Pani kupiła go od Ciebie za pieniądze IC, więc to jej oddałeś panel i co ? Myślisz, że dalej możesz być jej szefem ? Zastanów się trochę ! Sprzedałeś, to go zostaw spokoju !
  • Do góry
    • 0

#7 Kasienka886 08/05/2011 - 18:14

Kasienka
  • Gracz
Nazwa tematu nie zawiera nicku, a jedynie zbędny przedrostek.

PS.

4. Każdy temat musi zawierać screeny: czytelne, dobre jakościowo, w formacie *.jpg. Skarga bez screenów zostanie rozpatrzona negatywnie.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych