VICA EL BARCA ![]()
Użytkownik mc2 ! edytował ten post 28/05/2011 - 20:01
VICA EL BARCA ![]()
Użytkownik mc2 ! edytował ten post 28/05/2011 - 20:01
Fajnie, tylko mam internet mobilny i ograniczony transfer ( 5gb na miesiąc... ) ;/IPLA - to coś co się zainstalowało z komunikatorem Gadu-Gadu, tam będzie puszczana liga mistrzów w całkiem niezłej jakości (oglądałem rok temu finał na tym i nie narzekałem).
Jestem za Manchesterem i chcę żeby wygrali ale coś mam przeczucie że Barca strzeli drugiego gola i będzie 2:1, taki też wynik końcowy obstawiam.
Użytkownik Bartłomiej Sadowski edytował ten post 28/05/2011 - 21:13

Popularny
Użytkownik Czaroslav edytował ten post 28/05/2011 - 21:23

Popularny
Barcelona to symulanci.
nie wszyscy, grają dobrze, ale część to nadal symulanci i nie zmieni tego, że wygrali finał.
Użytkownik DobreSalto edytował ten post 28/05/2011 - 22:11
http://www.youtube.com/watch?v=3Mf8SC_UASg
I tyle na temat pierdzielenia, że to był najlepszy finał w historii. Albo to, albo LFC-ACM 2005. Za nic w świecie Barca.
Ile jeszcze razy wrzucisz ten finał? To relikt przeszłości - fakt, czasami można nacieszyć oko, ale tym nic nie zrobisz.
Barcelona wygrała słusznie, nie jestem sezonowcem, nie miałem na myśli tego meczu, nie zwalam winy na sędziów, over.Idź sezonowcu... Barcelona wygrała słusznie i tyle, nie ma co zwalać winę na sędziów... Czarek, Czarek, wiem, że się znasz na piłce, ale chociaż raz byś mógł pogratulować... Może finał nie był jak kiedyś to co dałeś w filmiku, ale przyznasz, że zasłużyła na niego Barcelona po tym meczu.
VISCA EL BARCA!

Mam nowe i jakoś dalej symulują.Jeśli nadal uważacie, że Barcelona to tylko symulanci, polecam kupno nowych soczewek do okularów.
Użytkownik Marshall edytował ten post 29/05/2011 - 07:30
Użytkownik HaskyPasky edytował ten post 29/05/2011 - 12:19
To był Giggs.No Hernandez jedynie przy asyście Rooney'a.
Jedyny, który walczył był Nani i to musi mi ktoś przyznać racje. Wszedł i walczył przy 3:1 może o honor, ale ważna była walka.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych