Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SKARGA]Lexi DiMaggio

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czaka — 0 05/04/2011 - 14:57

Czaka
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Lexi DiMaggio
Imię i nazwisko oskarżającego: Kate Green
Opis sytuacji: Dzisiaj mniej więcej o godz. 15:30 zauważyłam panią która jeździła na rowerze z kartką że sprzeda firmę taxi z 20 pracownikami i 2500$ na wypłaty chodź był tego więcej, więc zaproponowałam jej że wymienię się z nią za skuter z immo i alarmem i dopłacę 500$ jak dorzuci rower więc oferowała mi wymiana z dopłatą potem dała uprawnienia na forum no i sprawdzam czy mnie nie oszukała no i było faktycznie wpłacone po nad 2700$ więc weszłam do gry próbowałam zwolnić z biznesu Lexi ale pisało że ona ma zarząd albo ja nie mam uprawnień więc napisałam jej że nie da się zwolnić a ona odpisała że na forum mam spróbować no to szukałam gdzie się zwalnia znalazłam a dla wypróbowania zwolniłam jedną osobę póżniej chciałam ją zwolnić lecz się też nie dało wbiłam do gry pisze jej że się nie da a ona spróbuj jeszcze raz wchodzę sprawdzam a tu trzy osoby ja, ona i ktoś tam jeszcze a kasy zero. Napisałam znowu do niej a ona mówi do mnie czemu zwolniłaś pracowników? A ja mówię że ja tylko jednego zwolniłam i darła się że nie ma kasy bo wielce pozwalniałam 19 ludzi... Chociaż jej mówiłam że to nie ja a ona i tak swoje. PO chwili poszłam do GameMastera który był z nami na początku i tłumaczyłam mu że ona mnie oszukała on to napisz skargę później ona przyszła i zaczęła mówić że wielce ja pozwalniałam pracowników i kasa przez to zniknęła... Więc zaproponowałam jej odmianę a ona odmówiła i odjechała.
Screen: (obowiązkowe) Niech Administracja sprawdzi w logach biznesu.
Proponowana kara: Ban.
  • Do góry
    • 0

#2 Hokus spokus — 0 05/04/2011 - 16:17

Hokus spokus
  • Świeżak
:fp:   Ja pisałam że jest : " 20 pracownikow i 2500$ na wyplaty" tak bylo bo bylo ponad 20 pracownikow! Mowilam, aby zwolniła na fourm!
A ona zamiana.. Ja nie, ponieważ nie ma pracownikow... Proszę o administrację o zwolnienie mnie z biznesu i będzie okej!
  • Do góry
    • 0

#3 Czaka — 0 05/04/2011 - 18:43

Czaka
  • Gracz
Miałaś Kartkę na rowerze: "Sprzedam firme taxi z 20 pracownikami i 2500 dolarami na wypłaty" <-- DOLARAMI NA WYPŁATY !
  • Do góry
    • 0

#4 Czaka — 0 06/04/2011 - 14:48

Czaka
  • Gracz
Łał jeszcze lepiej teraz wywaliła mnie z biznesu oszustka!
  • Do góry
    • 0

#5 Nipurk — 18 07/04/2011 - 08:31

Nipurk
  • Świeżak
W ciągu dwóch godzin wkleję ss'a, jak oskarżona dała /q podczas akcji...

Zdjęcie jest robione ze strony mojego kolegi, bo mi coś się uszkodziło F8... Myślę, że koleżanka powinna dostać bana. Jeśli ktoś się zapyta "dlaczego wstawiam to zdjęcie dopiero?", odpowiem, że nie miałem ochoty pisać skargi na początkujące osoby, ale muszę to zrobić. Jest to totalny noob, ponieważ podbiega do każego gracza na stacji i pyta "ey, chcesz firme?", gdy kazałem jej spierd****, uszkodziła mój pojazd. Gdy już ją złapaliśmy zaczęła mnie bić, no i w odwecie postanowiliśmy jej zrobić BW, niestety szybko wsiadła do auta, zjadła pizzę i dała /q... http://iv.pl/images/...20915115590.png
  • Do góry
    • 1

#6 Luke. — 24 07/04/2011 - 09:48

Luke.
  • Gracz
Nipurk, masz rację totalny noob, mnie chciała wcisnąć firmę taksówkarską a chciałem gastronomię! Było już kilka skarg na nią o oszustwa... Bana jemu i koniec <_< .
  • Do góry
    • 0

#7 Nipurk — 18 07/04/2011 - 09:59

Nipurk
  • Świeżak
No, tak... Również proponowała mi firmę, ale niestety nie powiedziała jaką. Myślę, że można sprawdzić tego gracza, ponieważ może posiadać więcej konto, niż tylko to jedno.
  • Do góry
    • 0

#8 Czaka — 0 07/04/2011 - 14:29

Czaka
  • Gracz
Oczywiście mój dorobek czyli skuter z immo i alarmem oraz ta firma przepadły... bo ona mnie wyjeba** z biznesu... Należy jej się ban i niech odda mi skuter bo ja nie mam zamiaru grać od nowa...
  • Do góry
    • 0

#9 Kara — 1340 07/04/2011 - 15:09

Kara
  • Gracz
Każdy temat musi zawierać screeny: czytelne, dobre jakościowo, w formacie *.jpg. Skarga bez screenów zostanie rozpatrzona negatywnie.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych