Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Dlaczego bycie facetem jest fajne

• Zamknięty Temat jest zamknięty
62 odpowiedzi w tym temacie

#41 Charlie — 231 25/03/2011 - 15:50

Charlie
  • Gracz
Nie czuje się gorszy kupując w Lidlu, chodzie tu tylko i wyłącznie od jakości produktów. W Biedronce nie zawsze kupisz tak dobre rzeczy jak w Almie. Owy sklep nie jest blisko, jednak kupuje tam, bo mają w asortymencie rzeczy naprawdę dobrej jakości. Stać mnie, więc czemu miałbym sobie odmawiać? Mógłbym podać parę przykładów, jednak to nie jest rozmowa o sklepach, tylko o tym jak fajnie jest być facetem(sugeruje o tym nazwa tematu). Nie chce żeby ktoś uważał mnie za snoba. Przeżyłem naprawdę ciężkie chwile rodziny pod względem finansowym, teraz jest o kilkaset razy lepiej i widzę różnice pomiędzy tamtym okresem życia, a tym.
  • Do góry
    • 0

#42 Bambosz — 1981 25/03/2011 - 16:37

Bambosz
  • Gracz
Dziwni jesteście. Nie napisałem, że jestem wszechwiedzący, nie napisałem również, że Jarosław Kaczyński jest moim mentorem. Drogi CzopsoNie! Natęż wzrok i czytaj teraz ze zrozumieniem. Radio Maryja jest pod przewodnictwem Prawa i Sprawiedliwości, aczkolwiek większość innych stacji radiowych i telewizyjnych jest za Platformą Obywatelską. Nie chce mi się wypisywać ich, ale akurat już za mnie to zrobiłeś. Chwała Ci za to. Nie znam Komorowskiego? Wystarczy, że wiem za czym stoi, jakie ma osiągnięcia sprzed kilkunastu lat. To na pewno jest wiedza ponad normę, którą powinien prezentować każdy wyborca - poznając polityka, jego osiągnięcia i samą ambicję w działaniach, prawda? Polacy nie zwracają na to uwagi, ja jednak zwróciłem już ją rodzicom przy wyborach, że jeśli mają głosować na siłę, tylko dlatego, że media mówią tak, a nie inaczej - niech pójdą na wybory i pozostawią pustą kartę. Powiedzmy sobie wprost - w Polsce nie ma godnego kandydata. Dlaczego? To proste. Ten uwielbiany przez internautów Janusz Korwin-Mikke krytykuje zuchwale rządy wszystkich czasów. Ma wspaniałą wiedzę, lecz trochę inteligencji brakuje. Chce zbyt wiele w małym kraju. Mówi, że na wszystko są pieniądze i jest w stanie naprawić naszą gospodarkę. Wszystko jak w filmie, pięknie, ładnie, ale chyba zapomniał, że to jeden z podupadłych gospodarczo państw Europy i chociaż media faszerują Was tym, że jako jedyny kraj w Europie przeżyliśmy kryzys bez większej dziury budżetowej i spadku PKB to się mylą. Przeżyliśmy to bardzo i widać to, choćby po cenach produktów i surowców. Nie zazdroszczę Komorowskiemu, że usiadł na tym, jak tu zacytuję - "tronie Polski", tylko po prostu krytykuję go, ponieważ sam przyczynia się nieco do minimalizacji stosunków międzynarodowych Polski. Czy Rosja, Niemcy i USA mogą znów być naszymi sojusznikami? Oczywiście, tylko potrzeba silnej ręki. Czemu prezydent sam nie wybierze się nigdzie tylko wysyła naszego premiera, który również przeciętnie je pogłębia? Czemu wysyła nawet swoją żonę, a sam nie ruszy nigdzie tyłka? To właśnie mnie wkurza. Dzisiaj również się dowiedziałem, tuż przed wyjściem do szkoły, że prezydent spieszy się z ustawą, która możesz załatać naszą potężną dziurę budżetową. Bardzo mnie to ucieszyło. W czerwcu ma podobno nastąpić finalizacja ustawy, której treści nie znam, więc nie mogę się zbytnio wypowiedzieć. Na koniec Kane - być może jestem od Ciebie młodszy, ale w moim mniemaniu mam większą kulturę i po części psychikę, w tym co mówię. Wydajesz mi się niestety taką kolejną ofiarą losu, która przyszła się wyżalić na forum i wszystkim wmawiać - jaki to ja jestem idealny, chwalcie mnie i wysławiajcie! Śmiać się czy płakać? Nie od dziś doskonale wiem, że próbujesz wywoływać flamewar, jednak słabo Ci to wychodzi. Jestem dobrej myśli, abyś przejrzał na oczy i wreszcie pisał po ludzku, nie, jak rozkapryszony nastolatek.
  • Do góry
    • 2

#43 CzopsoN — 682 25/03/2011 - 17:00

CzopsoN
  • Gracz

Dziwni jesteście

Mówisz to do ludzi, która w wyborach DEMOKRATYCZNYCH wybrała mniejsze zło - PAMIĘTAJ W POLSCE PANUJE DEMOKRACJA.

Radio Maryja jest pod przewodnictwem Prawa i Sprawiedliwości, aczkolwiek większość innych stacji radiowych i telewizyjnych jest za Platformą Obywatelską.

Może to daje do zrozumienia, że coś jest lepsze a coś jest złe ? Przecież same media sobie nie wymyśliły, a dać łapówke stacji telewizyjnej to wydatek kilka milionów, a rząd na to nie stać.

Wystarczy, że wiem za czym stoi, jakie ma osiągnięcia sprzed kilkunastu lat

No widzisz, Komorowski przynajmniej jakieś tam osiągnięcia ma.

Ten uwielbiany przez internautów Janusz Korwin-Mikke krytykuje zuchwale rządy wszystkich czasów. Ma wspaniałą wiedzę, lecz trochę inteligencji brakuje.

I ty mając 14 lat jesteś w stanie wyciągnąć takie wnioski - ciekawe.

tylko po prostu krytykuję go

Tak jak reszta wyborców PiS'u...

Czemu prezydent sam nie wybierze się nigdzie tylko wysyła naszego premiera, który również przeciętnie je pogłębia?

Skoro oglądasz telewizje to powinieneś wiedzieć dlaczego... Są ustalone specjalne prawa, co może a co nie może prezydent i na odwrót co może premier i czego nie może.

nie jak rozkapryszony nastolatek.

aha.

• Do góry
    • 0

#44 nozsipaK — 565 25/03/2011 - 17:05

nozsipaK
  • Gracz
zrobiliście z tego tematu TVN24.
  • Do góry
    • 0

#45 Bambosz — 1981 25/03/2011 - 17:07

Bambosz
  • Gracz
Jeśli masz ze mną rozmawiać, to chociaż nie wycinaj zdań z kontekstu, bo tym tylko pogrążasz siebie samego. Komorowski ma takie osiągnięcia, że dwa lata temu znaleźli dokumenty, które mogłyby świadczyć o tym, że współpracował ze Służbami Bezpieczeństwa w czasach PRL. Co do ostatniego komentarza, łączę się z Tobą w bólu, że nie potrafisz niczego wyjaśnić jednym zdaniem, tylko pokazujesz swoją "pseudointeligencję".
  • Do góry
    • 0

#46 Skotii — 300 25/03/2011 - 17:11

Skotii
  • Gracz
Era... Gramy razem i nie chcę, żebyśmy nie mieli dobrych kontaktów. A! I co ma do tego wiek, jeżeli zaczynasz mnie obrażać, to znaczy, że TY masz coś niepokolei.
  • Do góry
    • 0

#47 CzopsoN — 682 25/03/2011 - 17:16

CzopsoN
  • Gracz

Jeśli masz ze mną rozmawiać

http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0

Do ciebie i do reszty, którzy pozostają tobie wierni.

http://www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c

Dziękuje, skończyłem tą dyskusje.

• Do góry
    • 1

#48 Bambosz — 1981 25/03/2011 - 17:19

Bambosz
  • Gracz
No i miłą nutką zakończyliśmy dyskusję, którą uważam za wygraną. Pozdrawiam serdecznie.

przepraszam za chaotyczność postów i ich zawiłość

@down
:ph34r:

Użytkownik Bambosz edytował ten post 25/03/2011 - 17:26

• Do góry
    • 1

#49 CzopsoN — 682 25/03/2011 - 17:22

CzopsoN
  • Gracz

No i miłą nutką zakończyliśmy dyskusję, którą uważam za wygraną. Pozdrawiam serdecznie.

http://www.youtube.com/watch?v=1hbtJJWm1FA&feature=related
  • Do góry
    • 1

#50 Bambosz — 1981 25/03/2011 - 17:32

Bambosz
  • Gracz
CzopsoN,
"Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy". ~Józef Piłsudski
Cytat idealnie odnoszący się do Twojej ideologii z epoki kamienia łupanego.
  • Do góry
    • 0

#51 CzopsoN — 682 25/03/2011 - 17:37

CzopsoN
  • Gracz

CzopsoN,
"Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy". ~Józef Piłsudski
Cytat idealnie odnoszący się do Twojej ideologii z epoki kamienia łupanego.

Mam coś dla ciebie:
http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm

Niech cie wiedzie w życiu.

• Do góry
    • 0

#52 Bambosz — 1981 25/03/2011 - 17:39

Bambosz
  • Gracz
Dziękuję Ci dobrodzieju za światło, które wprowadzasz do mojego życia. Niech Cię Bóg, którego wyznaję wynagrodzi w dzieciach. Na wieki wieków, amen.
koniec dyskusji - jeśli masz jeszcze coś do napisania, w celu zdobycia plusów, zadzwoń lepiej na Skype

@down
Sam dobrze o tym wiesz, a jednak to robisz, dziwne. Koniec tematu, czekam na Skype. ;)

Użytkownik Bambosz edytował ten post 25/03/2011 - 17:47

• Do góry
    • 0

#53 CzopsoN — 682 25/03/2011 - 17:46

CzopsoN
  • Gracz

Dziękuję Ci dobrodzieju za światło, które wprowadzasz do mojego życia. Niech Cię Bóg, którego wyznaję wynagrodzi w dzieciach. Na wieki wieków, amen.
koniec dyskusji - jeśli masz jeszcze coś do napisania, w celu zdobycia plusów, zadzwoń lepiej na Skype

Dam ci rade.

Pozuje się na wybiegach, a nie na forach internetowych.

• Do góry
    • 0

#54 Reg — 90 25/03/2011 - 17:57

Reg
  • Gracz

@down
Sam dobrze o tym wiesz, a jednak to robisz, dziwne. Koniec tematu, czekam na Skype. ;)

Na skype nie dostanie plusów :/
  • Do góry
    • 0

#55 Kasienka — 886 25/03/2011 - 18:05

Kasienka
  • Gracz
Przyznam rację Bamboszowi, lecz i tak twierdzę, że jesteście żałośni. :ph34r:
  • Do góry
    • 0

#56 Smooth — 1254 26/03/2011 - 18:05

Smooth
  • Gracz

Skoro jesteś taki dorosły to dlaczego grasz w gry? przecież to strata czasu, jeżeli masz coś do 15'latków to powiedz wprost.

To że zagra sobie godzinkę dziennie, to nic nie znaczy.

Użytkownik Smooth edytował ten post 26/03/2011 - 18:05

• Do góry
    • 0

#57 ErA — 1460 26/03/2011 - 18:06

ErA
  • Gracz

Dziękuje w imieniu całej społeczności H-RP. :wub: Z Twoich ust brzmi to jak komplement, jestem dozgonnie wdzięczny.
  • Do góry
    • 0

#58 Smooth — 1254 26/03/2011 - 18:20

Smooth
  • Gracz

Kasieńka, a pozwoliłem Ci używać mój zajebisty profil?

Twój kod:

}

.general_box h3 {
background: url("http://s2.ifotos.pl/img/smoothhhq_hrheasa.png");
height: 14px;
color: #000000;
}

Wypadało by się zapytać, nie?
I co. Zatkało Kakało?

Użytkownik Smooth edytował ten post 26/03/2011 - 18:38

• Do góry
    • 2

#59 Kaiser — 1712 26/03/2011 - 18:34

Kaiser
  • Gracz
Nie lubię porównywać płci. Jestem zdania, że mężczyzna jest nikim bez kobiety. ;)

Ale Wy to wszędzie potraficie stworzyć sprzeczkę, co?
  • Do góry
    • 1

#60 MC2 — 3180 26/03/2011 - 18:50

MC2
  • Gracz

Nie lubię porównywać płci. Jestem zdania, że mężczyzna jest nikim bez kobiety. ;)

Życiowa mądrość, wiem coś o tym. ;>
  • Do góry
    • 0

#61 HipHop — 361 26/03/2011 - 21:43

HipHop
  • Gracz
Gówno, nic lepszego w tej swojej sieci nie było?

//IRON MAN - Pooglądaj wiadomości i zobacz co się dzieje zamiast hejcić o gównie skoro się wie tyle co przedszkolak o życiu seksualnym rodziców.

• Do góry
    • 0

#62 Nude — 360 27/03/2011 - 10:04

Nude
  • Gracz

Życiowa mądrość, wiem coś o tym. ;>

15 lat

Mówisz?
  • Do góry
    • 2

#63 SmileGirl — 23 27/03/2011 - 12:51

SmileGirl
  • Gracz
Temat który miał dotyczyć śmiesznego linku z Internetu, przeobraża się w kłótnie na temat polityczny i nie tylko :wacko:
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych