Jakiś tam newbie, trochę się uśmiałem... Powiedziałem mu co robi źle, gdzie ma iść i co przeczytać ale on nadaj swoje.

Jakiś tam newbie, trochę się uśmiałem... Powiedziałem mu co robi źle, gdzie ma iść i co przeczytać ale on nadaj swoje.
Takie tam z pościgu, podczas próby wskoczenia na most wbiliśmy się w niego, spadliśmy plackiem na ziemie a na Nas spadł freeway który wybuchł, po zrespieniu wbił się w bok

Popularny
Beka XD

Popularny
Uswiadom mi prosze co smiesznego jest na tym ssie.
a) to że to jest centrum
że beke cisne z tego bo to takie nijaczenie
Też fakt. Kobieta z 4000j
Też fakt. Kobieta z 4000j
Może odgrywa, że ma atletyczne ciało i podczas bójek zna dobre chwyty?
Okej, nijaczysz postać bo pracujesz w czterech pracach jako kasjer, kelner, sprzedawca broni, kucharz, taksówkarz i w piątej dorabiasz jako lekarz, a czasem jeździsz na wyścigi pomijając fakt, że lubisz strzelać. To jest gra a nie symulator, jak chcesz symulator to wyjdź na dwór.
a) to że to jest centrum
Aha. :fp:

Popularny
A tutaj takie małe spotkanie z Adolfem Hitlerem we własnej osobie i próba zagazowania go przez Satera.

Popularny
yyy, Idaho Cars? Rozróbę robili, bo szukali dwóch typów którzy rozwalili sprzęt w lokalu i szukali zadymy... Niech to będzie przestrogą dla reszty, niech konkurencja też się ma na baczności bo Ivan miasto wyczyści xD

Na przypale albo wcale
heh

Nie ma to jak Score na minusie !
wtf ???
A tutaj takie małe spotkanie z Adolfem Hitlerem we własnej osobie i próba zagazowania go przez Satera.
Hitler, zaświadczenie o niekaralności
Człowiek sprężyna xD

Taka mała rozmowa centrumowiczów

Z ŻYCIA WZIĘTE

Popularny
Byłeś szybszy, a miałem to samo ;/

Dobre SS
A ta pani Rosa była ze mną trzy razy i zdradzała przy tym jednego, a następnie go rzuciła dla mnie :whistle:

Niedługo wrzucę więcej,
Użytkownik BloodLine_ edytował ten post 18/05/2013 - 22:37
Hehehe XD
Ooo, mój drobny fail
hehe wybuchowy salon
Człowiek sprężyna xD
Taka mała rozmowa centrumowiczów
Ale grafa. O.o Jak to tak?
Ale grafa. O.o Jak to tak?
Enb Series na dobrego kompa oraz maksymalnie wymagania w gta sa .

Sklejka z wcześniejszych serwów:

Takie tam z BSP

** stack centrum **
yyy, Idaho Cars? Rozróbę robili, bo szukali dwóch typów którzy rozwalili sprzęt w lokalu i szukali zadymy... Niech to będzie przestrogą dla reszty, niech konkurencja też się ma na baczności bo Ivan miasto wyczyści xD
To Qsavito Restaurant.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych