Trudno byłoby nazwać gwałtem, gdyby ta kobita się zgodziła... No chyba że właśnie o to chodzi w tym zrzucie. : D
Nie wiem jak było, ja tylko karę wstawiłem.
Trudno byłoby nazwać gwałtem, gdyby ta kobita się zgodziła... No chyba że właśnie o to chodzi w tym zrzucie. : D
Tutaj chodzi o zgodę OOC. Gracz niekoniecznie może sobie życzyć grania takiej akcji, szczególnie kiedy komuś w szóstej klasie wejdzie rodzic do pokoju, poczyta chat, a tam co? Wiadomo. ;pTrudno byłoby nazwać gwałtem, gdyby ta kobita się zgodziła... No chyba że właśnie o to chodzi w tym zrzucie. : D
Użytkownik doctor edytował ten post 18/03/2013 - 19:24

Użytkownik Vaakao edytował ten post 18/03/2013 - 23:09
;D
Z założenia gra jest od lat osiemnastu, co chyba nawet zostało zawarte jako punkt w regulaminie. Poza tym skoro nie musisz wyrażać zgody na napad czy postrzelenie, to dlaczego wymagana jest zgoda na gwałt? I chyba przesadziłeś z tą szóstą klasą. Gwoli ścisłości - nie, nie mam ochoty na rozegranie takiej akcji. : D Głośno myślę po prostu. A, i nie mam również nic do osób, które grają w tę grę, nie będąc pełnoletnimi. Tylko wiesz, ciężko jest robić ograniczenia pod osoby, które nie są pełnoletnie, skoro teoretycznie nie powinno ich tutaj być w ogóle. Pokój.
poczytaj regulamin, na gwałt jest wymagana zgoda, peace

Użytkownik SCHOKOLADE edytował ten post 19/03/2013 - 16:30

Popularny
http://iv.pl/images/19010733638895865163.png

Daj na SOTW.

Użytkownik vesper20 edytował ten post 20/03/2013 - 23:37

Popularny

Użytkownik Jimmiozo edytował ten post 21/03/2013 - 15:35
Musze cie uświadomić, że na gwałt nie trzeba mieć pozwolenia ooc od drugiej osoby. Widzisz to gdzieś w regulaminie? To moja indywidualna decyzja czy sobie kogos zgwałce ic czy nie. Gwałt to gwałt, jak samo znaczenie słowa wskazuje, że jest to stosunek płciowy wbrew drugiej osobie. Głupi wymysł graczy, że trzeba mieć na to pozwolenie.Tutaj chodzi o zgodę OOC. Gracz niekoniecznie może sobie życzyć grania takiej akcji, szczególnie kiedy komuś w szóstej klasie wejdzie rodzic do pokoju, poczyta chat, a tam co? Wiadomo. ;p
Niestety trzeba mieć, a ta zasada jest już od dawien dawna. I nie wymysł graczy.Musze cie uświadomić, że na gwałt nie trzeba mieć pozwolenia ooc od drugiej osoby. Widzisz to gdzieś w regulaminie? To moja indywidualna decyzja czy sobie kogos zgwałce ic czy nie. Gwałt to gwałt, jak samo znaczenie słowa wskazuje, że jest to stosunek płciowy wbrew drugiej osobie. Głupi wymysł graczy, że trzeba mieć na to pozwolenie.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych