Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Za Addio

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 DJ_MagnuuM — 7 18/03/2011 - 15:17

DJ_MagnuuM
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 4

#2 Roberto — 22 18/03/2011 - 15:34

Roberto
  • Gracz

*
Popularny

Miałem to samo. Gracz dostał skargę za oszustwa OOC. Zanim skarga została rozpatrzona oszukał też mnie. Napisałem na niego skargę + były screeny, że oferował mi handel na /w, a j dostałem blokadę czatu OOC. Napisałem z tym do skargorozpatrywaczki. Dostałem dwie odpowiedzi:

Ciekawy fakt, że zedytowałeś screeny w temacie. Wcześniej nie były podpisane, a jednego (rozmowa) nie było. Niemożliwe, abym przeoczyła

Ciekawym faktem jest to, że moja skarga nie była ani razu edytowana, więc coś mi tu nie pasuje.

Wysłano 13/03/2011 - 14:07
Postaram się, choć niczego nie obiecuję.

Chodziło tu o ściągnięcie mi tej blokady. Niestety mam ją do dziś. Przedmiotu utraconego podczas oszustwa nie mam do dziś.

//Edit
Tak samo w skargach nie można pisać propozycji kar: "Oddanie mi mojego auta" itp.

Użytkownik Roberto edytował ten post 18/03/2011 - 15:38

• Do góry
    • 4

#3 Janazek — 35 18/03/2011 - 15:46

Janazek
  • Gracz
Mają logi to powinni oddawać a nie. Albo niech stworzą grupę rzeczooddawaczy.

Użytkownik Janazek edytował ten post 18/03/2011 - 15:51

• Do góry
    • 1

#4 Dzonder — 11 18/03/2011 - 16:18

Dzonder
  • Gracz
@Up
Problem w tym, że logi 'na życzenie' graczy są dość rzadko sprawdzane. Oczywiście, jeśli znasz kogoś wyższej rangi, nie ma problemu. Sam doświadczyłem sytuacji, gdy poprosiłem o sprawdzenie logów w sytuacji, gdy auto podczas wymiany zniknęło z wszelakich list. Jaki był efekt? Temat zamknięty, odpowiedź w stylu - 'niemożliwe, co ty tam możesz wiedzieć'. Po dłuższym czasie sytuacja podobna, pojazd znika w wyniku bugu na serwerze, post gracza pod tematem z prośbą o zwrócenie auta, a po kilku godzinach edycja - sprawa załatwiona, X Y pomógł. Dodam, że w tym samym czasie również zniknął mi pojazd, poprosiłem o zajęcie się moją sprawą, gdyż czekałem dwa tygodnie i nic. Odpowiedzi łatwo się domyślić.
  • Do góry
    • 0

#5 M B N — 178 18/03/2011 - 16:21

M B N
  • Gracz
No dobra problem nurtujący ... Ale aby dochodzić do tego wszystkiego potrzebne by było na prawdę wiele czasu i osób. Raczej nie ma szans, aby wasze przedmioty (i pojazdy) były oddawane ...

'rzeczooddawacz' ... ludzie ... wymyślcie jeszcze inne nazwy typu 'kickodawacz' ... to i tak nie wejdzie w życie.
  • Do góry
    • 0

#6 Dzonder — 11 18/03/2011 - 16:25

Dzonder
  • Gracz
Rozumiem tą sytuację bardzo dobrze, ale nie zaprzeczysz, że łatwiej byłoby odzyskać pojazd/przedmiot/gotówkę ze znajomościami.
Potem Cię jeszcze zwyzywają od statsiarzy, oglądając świeżo odzyskaną maszynę albo podliczając gotóweczkę.
Ale jedno jest pewne - podejmowanie prób usunięcia kolesiostwa przypomina walkę z wiatrakami i prawie na pewno to daremny trud.

Użytkownik Dzonder edytował ten post 18/03/2011 - 16:27

• Do góry
    • 0

#7 Roberto — 22 18/03/2011 - 17:06

Roberto
  • Gracz
Właśnie spotkałem się z ciekawą rzeczą na serwerze.
Jak nam (zwykłym graczom) powszechnie wiadomo za NJ jest kick.
Nie nie do końca. Kilkanaście minut temu jeden gracz dostał baza z powodem "NJ i to jeszcze GMowi". Jak dla mnie, to nadużywanie władzy i uznawanie się za lepszych. Administracja powinna traktować się na równo, prócz tego, że od nich zależy porządek na serwerze i chwała im za to, bo wychodzi im to bardzo dobrze. Powinni jednak traktować wszystkich po równo.
Przypomniało mi się też, jak napisałem skargę na gracza o /q podczas akcji RP. Dostał on bana na 3dni po rozpatrzeniu skargi. Kiedy natomiast ja zostałem potrącony i z powodów rodzinnych dałem /q (wiedziałem, że będzie skarga i liczyłem się z tym) dostałem skargę, a karą była banicja na 30 dni. Pod postem skargorozpatrywacza był dopisek: Nie uwierzę Ci w to, że miałeś kłopoty rodzinne. Staram się wszystkich traktować równo i dawać takie same kary.
Dziwne, że ten sam skargorozpatrywacz dzień wcześniej właśnie za o samo dał karę 3dni banicji konta.
  • Do góry
    • 1

#8 Janazek — 35 18/03/2011 - 18:13

Janazek
  • Gracz
Wiem. U mojego kolegi było tak samo coś zrobił tam skuterem dostał blokadę na 14 dni za 20 minut drugi gościu zrobił to samo i dostał tylko na 3 dni od tego samego admina.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych