Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem z wejściem do gry.

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gangstaman4 — 9 27/02/2011 - 18:18

gangstaman4
  • Świeżak
Siema!
Ostatnio mam pewien problem z wejściem na serwer ;/ Gra się wczytuje wszystko okej, wpisuję hasło i w tym momencie gra mi się crashuje, proszę o pomoc. Zrobiło mi się tak po wejściu do jednego z klubów w centrum miasta.
  • Do góry
    • 0

#2 Aquilani — 376 27/02/2011 - 18:27

Aquilani
  • Gracz
Mówisz, że wszedłeś do jednego z interiorów i ciągle cię crashuje? Nic z tym nie zrobisz, szef (czy osoba posiadająca /drzwi) postawili taki obiekt, który crashuje SA-MP'a i każdą osobę, która wejdzie właśnie do tego interioru. Czekaj aż wejdzie tu Administrator. Powiedz mi, leżysz tam z BW czy bez?
  • Do góry
    • 1

#3 PasHa. — 56 27/02/2011 - 18:27

PasHa.
  • Gracz
Odczekaj 10 minut i wejdź.

@Down
Jeśli nie zdąży, to niech odczeka 10 minut...

Użytkownik PasHa. edytował ten post 27/02/2011 - 18:30

• Do góry
    • 1

#4 brendy — 3 27/02/2011 - 18:27

brendy
  • Świeżak
Miałem identyczną sytuację. Od razu gdy się zalogujesz naciśnij ESC i wyjdź normalnie z gry, od tej pory przy wchodzeniu będziesz zaczynał na domyślnym spawnie.
  • Do góry
    • 1

#5 gangstaman4 — 9 27/02/2011 - 18:36

gangstaman4
  • Świeżak

Mówisz, że wszedłeś do jednego z interiorów i ciągle cię crashuje? Nic z tym nie zrobisz, szef (czy osoba posiadająca /drzwi) postawili taki obiekt, który crashuje SA-MP'a i każdą osobę, która wejdzie właśnie do tego interioru. Czekaj aż wejdzie tu Administrator. Powiedz mi, leżysz tam z BW czy bez?

Nie, nie posiadam BW.
Dziękuję, temat do zamknięcia. Poczekałem dziesięć minut i zrobił mi się Timeout, dzięki wielki!

Użytkownik gangstaman4 edytował ten post 27/02/2011 - 18:37

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych