kalista op

kalista op
Gra ktoś? ^^
Gra ktoś? ^^
Gra ktoś? ^^
Gra ktoś? ^^
Siema chłopaki, od nowego roku nie grałem, warto wrócić? Dużo się zmieniło? Na gorsze, lepsze?
Joo zawsze chętny.
Joo zawsze chętny.
Joo zawsze chętny.
To zapraszam: GhosTereK
Siema chłopaki, od nowego roku nie grałem, warto wrócić? Dużo się zmieniło? Na gorsze, lepsze?
Mniej kontroli nad postacią, ale fajnie się gra
Ujdzie tylko jak wpadniesz do brązu to kicha.
Mimo, że sezon skończyłem w platynie, to z braku aktywności pewnie już brąz czeka
elohell
Siemandero. Nie grałem w LOL'a dobre pół roku. Dużo rzeczy się pozmienialo?
Ktoś do duo? Silver/Gold
Właśnie, dużo się zmieniło?
Właśnie, dużo się zmieniło?
Siemandero. Nie grałem w LOL'a dobre pół roku. Dużo rzeczy się pozmienialo?
Sporo, zależy co macie na myśli. Przede wszystkim mapa, jungla (meta na tanky junglerow aktualnie). Sprecyzujcie, bo zmienia się z patcha na patch wiele.
KTO POMOŻE WYJŚĆ Z MIEDZI IV??????????????
KUR.... BYŁEM JUŻ W 2 ALE ZAWSZE MI SIĘ TRAFI NOOBS TEAM I MNIE SZLAG TRAFIA
Zamiast narzekać na team poprowadź go do wygranej a nie się użalasz.
Zamiast narzekać na team poprowadź go do wygranej a nie się użalasz.
IDIOTO JAK SAM WYKIERUJESZ GRE JAK RESZTA LAMI????????????????
Użytkownik Primoz_24 edytował ten post 11/04/2015 - 23:12
Sam jesteś najwyraźniej słaby, że nie potrafisz podnieś na duchu teamu i poprowadzić ich do zwycięstwa.
MORDO ZROBIE DOBRY DRIFT SIONEM!!!!!!
Toż jak z brązu można NIE WYJŚĆ?
Biorę Akali/LeBlanc bądź innego asasyna i kończę ze statami 40/0.
Toż jak z brązu można NIE WYJŚĆ?
Biorę Akali/LeBlanc bądź innego asasyna i kończę ze statami 40/0.
A enemy 3x smurf i gg masz.
A enemy 3x smurf i gg masz.
I co z tego? Smurf trafi się raz na jakiś czas, a jakbyś nie wiedział kolega wyżej płacze o wyjście z danej dywizji.
Jeszcze tak by the way ogólnego tego "elo hell", no to ludzie - jeżeli w danej dywizji nie możecie wyjść wyżej, to znaczy, że poprostu wyżej się nie nadajecie. Dajmy przykład, że w jakiejś tam dywizji nie potrafię poprowadzić teamu do zwycięstwa i ginę (pod przykrywką noob teamu) - to znaczy jedynie, że nie ma dla Ciebie miejsca wyżej.
I co z tego? Smurf trafi się raz na jakiś czas, a jakbyś nie wiedział kolega wyżej płacze o wyjście z danej dywizji.
Jeszcze tak by the way ogólnego tego "elo hell", no to ludzie - jeżeli w danej dywizji nie możecie wyjść wyżej, to znaczy, że poprostu wyżej się nie nadajecie. Dajmy przykład, że w jakiejś tam dywizji nie potrafię poprowadzić teamu do zwycięstwa i ginę (pod przykrywką noob teamu) - to znaczy jedynie, że nie ma dla Ciebie miejsca wyżej.
No masz tu trochę racji, lecz nie do końca. Zależne jest to też od farta jak ten świetny matchmakimg dobierze nam team <3
No właśnie nie. Nauczcie się w końcu, że to nie chodzi o team. Szczerze mówiąc widząc Twoje podejście odechciewa mi się tutaj pisać. Ludzie nie patrzą na okazje podczas meczu np. roamowanie i zdobycie szybkich killi, ba - winią swój team CAŁY czas co jest błędne. Podam jedynie przykład (lecz i tak widząc co napisałeś wiem, że go źle zinterpretujesz).No masz tu trochę racji, lecz nie do końca. Zależne jest to też od farta jak ten świetny matchmakimg dobierze nam team <3

Popularny
mam takie pytanie: czy wam też po jakimś czasie zbrzydła ta gra, ale mimo wszystko gracie w nią co jakiś czas, bo tak?
CLG > TSM
EU > NA
*grabs popcorn*
C9 > CLG
BR > EU > NA
road to 30 :v

spadła ilość troli czy dalej tak samo?
Grałem w to dość dużo, grało się fajnie i mam ochotę grać ponownie, straciłem kase i dobre konto przez typka, który mi je ukradł, no ale mówi się trudno i jedzie się dalej, gra mnie bardzo wciągnęła, nie grałem od dłuższego czasu i dużo się zmieniło, wcześniej była moda na Lola, teraz na CS:GO.
W porównaniu do innych gier tego typu, ta gra jest bezkonkurencyjna? Obecnie zastanawiam się nad zagraniem w nią, jak wiadomo wszyscy w to grają, to taka jedna z "najmodniejszych" gier, zaraz po CS:GO.

taki tam ranked :v
podublowane itemy
Użytkownik HONDOWSKY edytował ten post 31/05/2015 - 14:58
Ładnie Zacząłem grać i powiem bardzo fajna, ciekawa i wciągająca gra
W porównaniu do innych gier tego typu, ta gra jest bezkonkurencyjna? Obecnie zastanawiam się nad zagraniem w nią, jak wiadomo wszyscy w to grają, to taka jedna z "najmodniejszych" gier, zaraz po CS:GO.
Wiesz co? HOTS jest chyba ciekawszą grą, są tam takie mini questy na mapie, które musisz wykonywać by uzyskać przewagę w teamfight'ach, push'owaniu itc.
W tej grze chodzi o kilka rzeczy:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych