łatwo, jedna z kilku pierwszych gier kha'zix'em, fajna postać.

łatwo, jedna z kilku pierwszych gier kha'zix'em, fajna postać.

łezka na talona?
co tam łezka, 0 przebicia pancerza grając assassinem to dopiero dobre rozwiązanie xD
Nienawidzę tej gry.
co tam łezka, 0 przebicia pancerza grając assassinem to dopiero dobre rozwiązanie xD
Znaczy, śmiech z przeciwników w sumie, że przegrali w takim razie.
Nienawidzę tej gry.
Gra jest fajna, ludzie są chujowi. ;x
Gra jest fajna, ludzie są (cenzura)owi. ;x
Prawda.
Prawda.
To kiedy grasz ze mną.
O wypraszam sobie, sam wbijałem. A swoją droga, kiedy spadasz z tego golda
Czemu sam siebie cytujesz? : p Prędzej do platyny wbijam, właśnie rankeda śmigam.
To kiedy grasz ze mną.
Możemy jutro dodaj mnie na skype
Czemu sam siebie cytujesz? : p Prędzej do platyny wbijam, właśnie rankeda śmigam.
A bo ja nie umiem w internetach i tak jakoś. Oho platyny się zachciało... cięzko Ci będzie.
Możemy jutro
dodaj mnie na skype
Yes ma'am.
Azir - warto kupić tego championa?
Azir - warto kupić tego championa?
nafeedowany OP, papier według mnie - podleci ktoś do Ciebie i koniec.
nafeedowany OP, papier według mnie - podleci ktoś do Ciebie i koniec.
Lepiej kupić Gnara? Myślałem też o Ez'ie bo fajnie mi się nim grało w rotacji i mógłbym go mainować.
Lepiej kupić Gnara? Myślałem też o Ez'ie bo fajnie mi się nim grało w rotacji i mógłbym go mainować.
Gnar też op, ez na adc i na mida też zajebisty.
Gnar też op, ez na adc i na mida też zajebisty.
A Ez'a lepiej pod AP czy AD, gram nim głównie pod AD wiec nie mam porównania.
na AP ma cholernie mocny burst z ulta i z W bo dobre przeliczniki, z Q też całkiem.
AP Ez na midzie to tier 3 więc sam sobie odpowiedz ;d
Kurde, zagrałem teraz ziggs'em i mam teraz dylemat: Ez czy Ziggs. Co lepiej wybrać bo oboma mi się fajnie gra.
Blue Ez'a polecam kosa..
jaki jest optymalny licznik stacków na nasusa? Obecnie staram się osiągnąć jakoś 400/30 minut ale wydaje mi się, że to słabo; wczoraj miałem symulator farmera

z 700 na 30 min.
jaki jest optymalny licznik stacków na nasusa? Obecnie staram się osiągnąć jakoś 400/30 minut ale wydaje mi się, że to słabo; wczoraj miałem symulator farmera
minuta x 20
minuta x 20
U; ja sobie kiedyś wyliczyłem minimum minuta x10. Muszę popracować, bo na często mam niestety 30 minut i 400-500 :/
U; ja sobie kiedyś wyliczyłem minimum minuta x10. Muszę popracować, bo na często mam niestety 30 minut i 400-500 :/
popracuj moje stacki to 10 na całą gre wiec nasus nie jest moja postacią.^^
Soraka op szit na midzie teraz.
ale jestem ricz
Soraka op szit na midzie teraz.
lol, syf, a nie op szit na midzie. na supporcie jest mocna. co moze zrobic takiego na midzie? jebnie z q, silence, nie moze sie nawet uleczyc, no chyba, ze z ultimatea.
Siema! Znalazłem kolejną stronkę która "podobno" daje darmowe refferale. Co się okazało, jednak działa. Nie chcę wyłudzać haseł, poprostu trzeba mieć konto Twitch które ma ponad 250 dni, jezeli ktos chce to moge wytłumaczyć na PW.
PS. Trzy dni temu to zrobiłem i zrobił mi już 12 kont z 10 lv, i jeszcze dwa z 9 są, i 6 z 1, a jeszcze więcej będzie robił - można zyskać ponad 20-30 refferali, już odebrałem 975 RP i chyba 2000IP, jeżeli się boicie bądź nie ufacie, nie piszcie, proste.

Taki tam sobie normalik. Przy stanie 10:0 napisałem 'kto padnie ten frajer'. Chwilę po tym pierwszego deda zaliczyła dzidalka, parę minut później Jax. Musieli sobie wziąć do serca ten tekst, szczególnie Nida gdyż z 2/1 przeskoczyła na 12/1 i zrobili razem Zemstę Frajerów (fajny film ogółem )

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=OXeD9-7sFpI
https://www.youtube.com/watch?v=OXeD9-7sFpI
Chciałbym taką.... poduszkę
Co polecacie do gry na topie. Jakieś postaci, które są stosunkowo łatwe do ogarnięcia i potrafią pociągnąć grę.
Użytkownik Konraduś edytował ten post 03/10/2014 - 14:08
Chciałbym taką.... poduszkę
Co polecacie do gry na topie. Jakieś postaci, które są stosunkowo łatwe do ogarnięcia i potrafią pociągnąć grę.
Wysnowballowana Fiora,
jeden stun = nic po niej nie zostaje.
Nafeedowana Fiora postrafi namieszać. Co jej po stunie na chwile, jak opali ult, plus jeżeli się ją fajnie zbuduje to ma mosiężny ls + crit. Wyoutuje 3 lub choć 2 i już jest teamfight 4 na 3 albo 4 na 2.
podbiegnie, taric ją zestunuje, reszta dobije, bo to takie squishy i ma po grze.
Od tego w teamie są tanki, supporty i inne badziewia, żeby chronić taką fiorkę. Dodatkowo jej zadaniem nie jest wbitka jako pierwszemu, tylko wyczekanie idealnej okazji, kiedy już ktoś inny zainicjuje teamfight. Taki przykład, amumu wbija, odpala ulti, za nią leci reszta teamu i oczywiście gdzieś z boku fiora z ultem, combo nie do odparcia.
Niestety, większość osób mając 8/2 fiorą, leci solo i sądzi, że zje wszystko co jest możliwe, a potem przegrywa grę, idiotyzm.
Użytkownik Konraduś edytował ten post 04/10/2014 - 11:34
Od tego w teamie są tanki, supporty i inne badziewia, żeby chronić taką fiorkę. Dodatkowo jej zadaniem nie jest wbitka jako pierwszemu, tylko wyczekanie idealnej okazji, kiedy już ktoś inny zainicjuje teamfight. Taki przykład, amumu wbija, odpala ulti, za nią leci reszta teamu i oczywiście gdzieś z boku fiora z ultem, combo nie do odparcia.
Niestety, większość osób mając 8/2 fiorą, leci solo i sądzi, że zje wszystko co jest możliwe, a potem przegrywa grę, idiotyzm.
"Od tego w teamie są..." widzisz. Na soloq Fiora się nie nadaje. Na soloq trzeba myśleć i grać za innych, niestety ;(
<a czy się trafi na ogarniętych ludzi, czy nie - zależy tylko od losu szczęścia i hidden elo>
Fiora to postać dla ludzi bez honoru i Francuzów, nie polecam.
Pierwsza penta w życiu budzi wspomnienia.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych