łatwo, chyba rito chce mnie na topie
Co to jakaś przecena? Nie mam LoLa bo spaliłem kompa i jak mnie Infernal ominie to się lekko zdenerwuję. xD
łatwo, chyba rito chce mnie na topie
Co to jakaś przecena? Nie mam LoLa bo spaliłem kompa i jak mnie Infernal ominie to się lekko zdenerwuję. xD
Mystery skin. Płacisz 490 RP i dostajesz losowego skina do championa, ktorego posiadasz. Skin nie moze być tańszy niż 975RP o ile dobrze pamiętam.
Mystery skin. Płacisz 490 RP i dostajesz losowego skina do championa, ktorego posiadasz. Skin nie moze być tańszy niż 975RP o ile dobrze pamiętam.
Purchasing a Mystery Skin will unlock an unowned skin worth 520 RP or more. As with the previous rounds of Mystery Skins, you can only unlock skins for champions you own.
Purchasing a Mystery Skin will unlock an unowned skin worth 520 RP or more. As with the previous rounds of Mystery Skins, you can only unlock skins for champions you own.
:whistle: ok
Szukam jakiegoś teamku na eaście z graczami g5 - s2/3 na byle jakiej pozycji, która byłaby wolna, ponieważ umiem grać na każdej linii , z tej strony S2, pw.
Użytkownik Rudy GraVit edytował ten post 27/07/2014 - 15:18
Ja ostatnio topa katuje.
A ja dalej siekam na ADC, ostatnio weszła penta Twitchem
Ja tam lece topem.
Riven ostatnio Quadra, ale blitzcrank z pasywki ulti dobił.
Użytkownik JacekPlacek edytował ten post 28/07/2014 - 16:49
Nawet nie grałeś ze mno noobie.
https://www.youtube.com/watch?v=MJ9hM9Asm8A
JEDZIEM TAM!
Nie umiesz tym grać, lol.
zanim ktoś spyta, tak tylko wpadłem
Pfff, no na pewno. Gramy mecza dzisiaj?

witam znow
witam znow
na botach sie nie liczy
Kiedyś jakiś randomowy ziomek nagrał moją pente i mi ją na pw pokazał, trochę się wyświetleń od tego czasu nabiło.
https://www.youtube.com/watch?v=51XAK2Vcqg8
Nie ma to jak nagrywać czyjąś pente.

MEGAAAA !

ehhh, fajny skin do akali - szkoda że już czwarty
Użytkownik Unknownn edytował ten post 31/07/2014 - 11:42

MEGAAAA !
ehhh, fajny skin do akali - szkoda że już czwarty
![]()
Jak nie chcesz, to ja wezmę...
Jak nie chcesz, to ja wezmę...
haha, kurde Rukol - Ty to jesteś napalony na te skiny.. powiedz kiedy masz urodziny to może Ci sprawię tą przyjemność XD
Użytkownik Unknownn edytował ten post 31/07/2014 - 12:38
haha, kurde Rukol - Ty to jesteś napalony na te skiny.. powiedz kiedy masz urodziny to może Ci sprawię tą przyjemność XD
Napalony; może nie aż tak, ale jak ja sobie kupuje mystery gifty to dostałem... Nunu wielką stope; kassadina z olimpiady i fizza z atlandyny -,- Jeeeeeej. A jak widze, że niektórzy nmają nasusa tego co tańczy jak snoop dogg, albo cokolwiek to sie zastanawiam... SKĄD DA FUK!?
//edit; po za tym mi sebek "aj laf ju" nie napisze ;(
Użytkownik Rukol edytował ten post 31/07/2014 - 13:00
//edit; po za tym mi sebek "aj laf ju" nie napisze ;(
ojej aż się łezka w oku kręci
coś wykombinujemy^^
Moim zdaniem trochę gra jest co najmniej dziwna, nie czaję o co w niej biega. Ktoś objaśni od czego zacząć? ;p Czy tylko biegasz i zabijasz (taka denna gra) wbijasz lvl niczym w metinie?
Moim zdaniem trochę gra jest co najmniej dziwna, nie czaję o co w niej biega. Ktoś objaśni od czego zacząć? ;p Czy tylko biegasz i zabijasz (taka denna gra) wbijasz lvl niczym w metinie?
Egh więc tak mianowicie tak masz latać zabijać wrogów i stwory na mapce, jeśli dopiero zaczynasz polecam stronę mobafire.com tam możesz znaleść co budować na postać którą grasz na początek ta strona ci pomoże, bo raczej na niskim lvlu sie nie buduje builidow sytuacyjnych, w "Leauge of Legends" jest 30poziomów, wbija sie je dość długo zwłaszcza po 20 poziomie, gdy wbijesz 30poziom musisz rozegrać dziesięć gier rankingowych które przydzielą cię do danej dywizij DYWIZJE: Brąz - Srebro - złoto - platyna - diamond i już maxium "Challenger"w każdej z tych dywizij jest "5"poziomow mianowicie zloto 5, 4 ,3 i tak dalej, awansowac mozesz po wbiciu 100pkt w danej lidze i wygraniu seri dwóch na trzy gry w serij, gra na początku naprawde wydaje sie chujowa miałem to samo uczucie, zabawa zaczyna się dopiero gdy już troche ogarniesz, polecam ci ziomka "Nervarien" który kręci na yt poradniki do roznych postaci mozna sie od niego sporo nauczyc, zaczynajac bylem w silverze 1 pogladalem go troche pocwiczylem postacie z jego poradnika, do gustu przypadla mi "Riven"teraz mam nią ponad 300gier i jestem w platynie 1 więc ten ziomek jest naprawde pomocny - nie chce mi się tu dłużej pisać, poszukaj w necie dużo o tym pisze, co do gry naprawde polecam.
No i w grze są jeszcze skórki która zmieniają wygląd postaci - ale pograj troszkę to wszystkiego sam się dowiesz, powodzenia.
Egh więc tak mianowicie tak masz latać zabijać wrogów i stwory na mapce, jeśli dopiero zaczynasz polecam stronę mobafire.com tam możesz znaleść co budować na postać którą grasz na początek ta strona ci pomoże, bo raczej na niskim lvlu sie nie buduje builidow sytuacyjnych, w "Leauge of Legends" jest 30poziomów, wbija sie je dość długo zwłaszcza po 20 poziomie, gdy wbijesz 30poziom musisz rozegrać dziesięć gier rankingowych które przydzielą cię do danej dywizij DYWIZJE: Brąz - Srebro - złoto - platyna - diamond i już maxium "Challenger"w każdej z tych dywizij jest "5"poziomow mianowicie zloto 5, 4 ,3 i tak dalej, awansowac mozesz po wbiciu 100pkt w danej lidze i wygraniu seri dwóch na trzy gry w serij, gra na początku naprawde wydaje sie (cenzura)owa miałem to samo uczucie, zabawa zaczyna się dopiero gdy już troche ogarniesz, polecam ci ziomka "Nervarien" który kręci na yt poradniki do roznych postaci mozna sie od niego sporo nauczyc, zaczynajac bylem w silverze 1 pogladalem go troche pocwiczylem postacie z jego poradnika, do gustu przypadla mi "Riven"teraz mam nią ponad 300gier i jestem w platynie 1 więc ten ziomek jest naprawde pomocny - nie chce mi się tu dłużej pisać, poszukaj w necie dużo o tym pisze, co do gry naprawde polecam.
No i w grze są jeszcze skórki która zmieniają wygląd postaci - ale pograj troszkę to wszystkiego sam się dowiesz, powodzenia.
Dzięki. Przejrzę i zobaczę, ogółem wszyscy koledzy z klasy u mnie w to grają, a nigdy mnie nie korciło do spróbowania gry właśnie w LoL'a, doszły słuchy, że nie warto bo dużo graczy (Tak jak właściwie nawet na serwerach RolePlay) trolluje czy też odwala.
Dziękówa, dostajesz mega plusika, heh.
Uzależnia - raczej nie, bynajmniej ja grałem w to w chuj, ale gdy tylko chciałem zrobiłem sobie przerwe 2tygodnie, więc sie da.

Lecimy panthem tutaj!
Lecimy panthem tutaj!
Gold. A ja brąz.
Gold. A ja brąz.
wystarczy grać i chcieć to jakoś wyjdziesz Trzeba mieć trochę samozaparcia.
wystarczy grać i chcieć to jakoś wyjdziesz
Trzeba mieć trochę samozaparcia.
i trochę skill'a.
i trochę skill'a.
do wyjścia z brązu? XD nie rozśmieszaj mnie, lol. wygranie tam gry nawet 4vs5 jest proste.
do wyjścia z brązu? XD nie rozśmieszaj mnie, lol. wygranie tam gry nawet 4vs5 jest proste.
nie gadaj bo Jak masz nobow w teamiedo wyjścia z brązu? XD nie rozśmieszaj mnie, lol. wygranie tam gry nawet 4vs5 jest proste.
Użytkownik adek997 edytował ten post 03/08/2014 - 18:52
nie gadaj bo Jak masz nobow w teamie
to nic nie zrobisz
kurde w tym telefonie to dziwnie 2 razy cytuje czyjś post
Śmiechłem. Każdy w brązie/silverze/goldzie to noob, więc czego Ty oczekujesz? Że trafisz na smurfa z Korei z challengera?
Śmiechłem. Każdy w brązie/silverze/goldzie to noob, więc czego Ty oczekujesz? Że trafisz na smurfa z Korei z challengera?
ja niczego nie oczekuje, gram dla przyjemności, nie ważne z kim.
no właśnie, więc nie wmawiaj, że nie da się wygrać z noobami, grając w brązie/silverze/goldzie, bo tam każdy jest noobem.
no właśnie, więc nie wmawiaj, że nie da się wygrać z noobami, grając w brązie/silverze/goldzie, bo tam każdy jest noobem.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych