trzeba grac po nocach w lola bo polaczki spia
Nie ma sensu, grałem wczoraj i... Nie poelcam.
trzeba grac po nocach w lola bo polaczki spia
Nie ma sensu, grałem wczoraj i... Nie poelcam.
Zastanawiam się, co ludzie widzą w tej kretyńskiej grze?
to samo co ty widzisz w sampie
pora powrocic do lola po roku przerwy, chyba zaczne grac ashe xd a Wy co polecacie?
Użytkownik SnowTP edytował ten post 29/06/2014 - 21:38
https://www.youtube.com/watch?v=656I8Ov4mI4
czy to nie epickie hehe

Popularny
czy to nie epickie hehe
uuu, najs.
https://www.youtube.com/watch?v=huCjJLZ_YWk
Sześć gier w dzisiejszym dniu - 5 winów 1 lose, silver taki prosty, chodź na Weście to przynajmniej kultura a nie tak jak na Nordicu.

Takie tam z przed chwili. Na razie życiowka XDD 
czy to nie epickie hehe
haha o kurwa
Jeżeli chociaż grałeś w moby albo coś, to masterem w lolu jest banalnie. Pamiętam, że właśnie nim zaczynałem. Mając 4-5 lvl, napieprzałem po 25-30 killi na mecz. Bo ludzie uciekają przed nim, zamaiast spróbować go zabić w piątkę, cokolwiek. Każdy penia i ucieka, albo wbija się na niego solo i pada. Uroki grania na 10 lvlu^^.Takie tam z przed chwili. Na razie życiowka XDD
Użytkownik Sebeg edytował ten post 30/06/2014 - 10:17
Ogarnąłem sobie konto na iście w silverku, z s3(5 LP) do s1 w 4 gry po sporej przerwie, nie musiałem grać nawet serii. ;O

"support" niszczacy 1v1 ich adcka.
Ogarnąłem sobie konto na iście w silverku, z s3(5 LP) do s1 w 4 gry po sporej przerwie, nie musiałem grać nawet serii. ;O
Makrera kiedy duo do dejmondu?
no wtedy wtedy

Platyna cienszko. Yasuo trollował, chodził sam etc. i wyzywał, spamował. Polaczek cebulaczek. :C
Użytkownik SCHOKOLADE edytował ten post 30/06/2014 - 20:01
Kotwicz91 kiedy duo goldzie V??????????????????????????????????????????
#Zamrożenie ;]
Kotwicz91 kiedy duo goldzie V??????????????????????????????????????????
#Zamrożenie ;]
dzieje się. Ostatnio w skórzewku u Jerzego się działo grubo.

Shen + master Yi = combo wombo. No i gra 4 na 5 bo lulu stwierdziła, że nie ma szans tego wygrać.
ps. Way op, quadra, niech ma kisiel w gaciach
W dwa dzionki z silvera 1 do platyny. Przez te wszystkie mecze nie trafił mi się ani jeden afker czy też troll (2 razy w enemy teamie), może z 4-5 razy jakiś słaby gracz nieogar.
Elohell?
Użytkownik Daxey edytował ten post 01/07/2014 - 20:55
W dwa dzionki z silvera 1 do platyny. Przez te wszystkie mecze nie trafił mi się ani jeden afker czy też troll (2 razy w enemy teamie), może z 4-5 razy jakiś słaby gracz nieogar.
Elohell?
Apruwd, ładne duo poleciało, ładne. : ))
Elohell?
Promo do s1; jinx pada po raz drugi, staty 0/2 i co? przywoływacz opuścił grę... Graj z goldami mówili, mają poziom, mówili...
/dell
Użytkownik Shaanon edytował ten post 11/07/2014 - 01:55
pff...Ty do silvera 1 ja do golda dwie serie zwaliłem
ja chce byc gold V, wiecej nie chce; mierz wysoko z disney xd normalnie.
//del
Użytkownik Shaanon edytował ten post 11/07/2014 - 01:51
Dzisiaj platynka poleci, tak sądzę.
ja chce byc gold V, wiecej nie chce; mierz wysoko z disney xd normalnie.
tez chce gold V aby, ale z s1 nie moge sobie poradzic.

3 gra xerathem po jego reworku
18/6/15, fajny on.
A jednak Xeratha zakupiłeś?
A jednak Xeratha zakupiłeś?
Zaryzykowałem i stwierdzam, że nie żałuje; mechnika gry banalna, proste combo i ludzie nie wiedzą jak go skontrować, bo nie znają jego skilli. Znaczy, na razie.
Zaryzykowałem i stwierdzam, że nie żałuje; mechnika gry banalna, proste combo i ludzie nie wiedzą jak go skontrować, bo nie znają jego skilli. Znaczy, na razie.
W bronzie i silverze, a nawet niekiedy w goldzie nie wiedzą jak kontrować 3/4 postaci. Gdy dostaniesz na linii Kassadina to możesz oddać mu linię, nic więcej nie zrobisz.
W bronzie i silverze, a nawet niekiedy w goldzie nie wiedzą jak kontrować 3/4 postaci. Gdy dostaniesz na linii Kassadina to możesz oddać mu linię, nic więcej nie zrobisz.
Zauważyłem, że w silverku to nawet kassadinem nawet nie potrafią grać. Sam nawet nie ogarniam części postaci, chyba.
Shen + master Yi = combo wombo. No i gra 4 na 5 bo lulu stwierdziła, że nie ma szans tego wygrać.
ps. Way op, quadra, niech ma kisiel w gaciach
Normal. :<
Rukol znawca lol więc co składać pod yasuo oczywiście na mida bo zakupiłem i taka w miare ciężka postać.
Rukol znawca lol więc co składać pod yasuo oczywiście na mida bo zakupiłem i taka w miare ciężka postać.
polecam ogarniętych ludzi pokroju Cavena czy Daxeya. Z tego co się orientuję to grają kosę statika+infinity+botrka+berki+sam nie wiem, może omen+oblicze ducha? Te 2 to sytuacyjnie raczej mi się wydaje, ale nie wiem, sam yasuo nie mam na glownym koncie i ciężko mi napisać.
polecam ogarniętych ludzi pokroju Cavena czy Daxeya. Z tego co się orientuję to grają kosę statika+infinity+botrka+berki+sam nie wiem, może omen+oblicze ducha? Te 2 to sytuacyjnie raczej mi się wydaje, ale nie wiem, sam yasuo nie mam na glownym koncie i ciężko mi napisać.
TAK TAK BARDZO OGARNIĘTY ZIOMUŚ POLECAM )
DAJMONDZIK, TERAZ SMURFIK, JEST JECHANKA
TUTAJ JESZCZE SIĘ DZIEJE AKTUALNIE, SIĘ DZIEJE, DOBRE BANIKI : ))
Użytkownik NieMamTwarzy edytował ten post 02/07/2014 - 18:36
TAK TAK BARDZO OGARNIĘTY ZIOMUŚ POLECAM
)
DAJMONDZIK, TERAZ SMURFIK, JEST JECHANKA
TUTAJ JESZCZE SIĘ DZIEJE AKTUALNIE, SIĘ DZIEJE, DOBRE BANIKI : ))
Jest jechanka polecam , makrera dobry duopartner pantionem na górnej alejce.
Doran -> statik -> botrk/hydra (chyba, że jesteś feednięty mocno to polecam od razu IE) -> infinity edge -> coś na defa (banshee jak ostro enemy AP ora/GA/Randuin na heavy AD) -> last whisper
Oczywiście to ogólny build, bo sytuacyjnie, jak nastackują sobie armor w mid game ostro, to last whisper budujesz wcześniej.
Jest jechanka polecam , makrera dobry duopartner pantionem na górnej alejce.
Doran -> statik -> botrk/hydra (chyba, że jesteś feednięty mocno to polecam od razu IE) -> infinity edge -> coś na defa (banshee jak ostro enemy AP ora/GA/Randuin na heavy AD) -> last whisper
Oczywiście to ogólny build, bo sytuacyjnie, jak nastackują sobie armor w mid game ostro, to last whisper budujesz wcześniej.
dzięki.
Platinum II
Na pewno ogarnięty w (cenzura) bardzo. XD
A daxey polecam, podzieliłem jego los, permik na moim mainiku za flejmik, ale wracam na nowym konciku, myślę nad nickiem, chyba zdecyduję się na 'znowu challenger2'.
elokwentny ziomek, elokwentny niczek )
Mnie ciekawi jak grając samym supportem prześlizgnąć się gdzieś wyżej niż gold - w końcu supp ma raczej gawno do gadania.
support taki jak morgana, thresh, leona (mimo, że teraz mało grana) potrafi ci zrobić gre, więc nie wiem o czym mowa.
Samym supportem to możesz conajwyżej w bronzie grę robić, dalej jesteś uzależniony od adc.support taki jak morgana, thresh, leona (mimo, że teraz mało grana) potrafi ci zrobić gre, więc nie wiem o czym mowa.
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych