Wcześniejszy ranked 12/1 dariusem i przegrany, bo nafeedowali kha'zixa 30/4. xd
Kilka przegranych z powodów łącza, świetny internet wręcz.

Wcześniejszy ranked 12/1 dariusem i przegrany, bo nafeedowali kha'zixa 30/4. xd
Kilka przegranych z powodów łącza, świetny internet wręcz.

Po raz drugi, pierwszym razem w pre-seasonie i niestety po 10 grach wylądowałem w S2.
Po raz drugi, pierwszym razem w pre-seasonie i niestety po 10 grach wylądowałem w S2.
Carry hard przez Wonrza, który wtedy grał pierwszy raz Lucianem murzynem, pozdrawiam.
Carry hard przez Wonrza, który wtedy grał pierwszy raz Lucianem murzynem, pozdrawiam.
Tak sobie wmawiaj. Teraz do platyny.
Tak sobie wmawiaj.
Teraz do platyny.
No, wmawiam

magia magia jeszcze raz magia. z brązu 1 do 4 później do 3 i znów 4, omg
No, wmawiam
Jak cwaniaczy po spadku do S1 z G5 ;x
Pierwszy raz Leoną i to w jungli, sieka ostra była jak mi nic nie mogli zrobić na gankach.

Nudne te gry są.
Bo nie ma to jak kreatywny nick.
Bo nie ma to jak kreatywny nick.
Dosłownie kilka dni temu grałem z typkiem, który też miał nick coś w stylu "QQ BenQ ...". Nie pamiętam tylko co miał po BenQ. ;p
Dosłownie kilka dni temu grałem z typkiem, który też miał nick coś w stylu "QQ BenQ ...". Nie pamiętam tylko co miał po BenQ. ;p
Chodziło mi głównie o to, że koleś się podszywa pod Alex Icha. BenQ to po prostu firma która sponsoruje wiele osób/grup (w tym drużynę Gambit Gaming).
P.S.
Stwierdzam, że mechanika Lee Sina jest OP. G4 wita.
Użytkownik Ozianin edytował ten post 18/02/2014 - 17:57
Chodziło mi głównie o to, że koleś się podszywa pod Alex Icha. BenQ to po prostu firma która sponsoruje wiele osób/grup (w tym drużynę Gambit Gaming).
Toć wiem.
to ja ostatnio miałem dwóch fnaticów w teamie o dziwo wygrałem
btw. teemo w teamie = instalose
Użytkownik Grzybix edytował ten post 18/02/2014 - 19:03
to ja ostatnio miałem dwóch fnaticów w teamie o dziwo wygrałem
btw. teemo w teamie = instalose
Jeśli ktoś bierze teemo tylko dlatego, żeby pokazać jaki jest fajny to tak. Po usunięciu oracla mały kapitan jest jeszcze silniejszy niż wcześniej, oczywiście to strasznie sytuacyjny pick.
Pierwsza gra na nowym modzie 'Hexakill' - nabiłem quadre, a tu nagle kha'zix zabrał piątego fraga, szósty stał pod towerem. ;/
Reasumując... ciężko nabić Hexakill jeżeli gra się z randomami, każdy na fragi tylko leci.

woody jak sie gra tego hexa? double mid?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Własni to jest dobre że sami wybieracie jakie double może to być double mid , jungle , top a czy na bocie to chuj raczej nie
Dobule mid/top, albo remaing - czy jakoś tak się to pisze, czyli, że jedna osoba biega po każdej linii, coś na zasadzie jungli, ale tylko gankuje, nie robi jej.
Dwa meczyki i silver III. Przy okazji dam ss'a z rankeda.

lowflow to nie twoje konto wieprzu
sponsor Gambitów.
sponsor Gambitów.
Wiem... :fp: Chodzi mi tylko o to, jak ludzie kopiują nicki...
Wiem... :fp: Chodzi mi tylko o to, jak ludzie kopiują nicki...
sorry, przeczytałem "Nie pamiętam tylko po co miał BenQ".
Dacie mi + i - Gragasa i Nidalee? ;d
Gragas ma spory burst dmg, aoe ult, fajne kombo na skillach (nie znam ich, pisze z obserwacji) i regen many na skillu.
Dzidala ma skillshot z dzidy, ale jak trafi to połowa hp jak nie całe leci, no i jak się zamieni w tego kota to ma chore przeliczniki z AD na swoje skille.
Tak w skrócie moim zdaniem. Dzidala na mida i supp pojdzie, gragas to na mida i jungle sie nada.
Użytkownik Rukol edytował ten post 22/02/2014 - 22:32
Hexakill coś nowego w końcu. Miała wyjść jeszcze mapka 7vs7
Obie postacie bardzo mobilne. Gragas ma spory burst (przez co można nim łatwo kraść barona czy smoka), sustain many i hp, łatwą farmę. Jego ult to poezja, dobrze zagrany robi gry, do tego działa jako wybicie w powietrze, przez co yasuo ma drogę wolną do wrogiego carry. Nidalka polega na skillshotach i farcie. Wydaje mi się, że na wyższych dywizjach ap nidalee jest trochę bezużyteczna, a AD nie nadaje się na obecną metę.
Użytkownik Ozianin edytował ten post 22/02/2014 - 22:40
Jak Nidalee to tylko ap... dzida z maxymalnej odległości może zabrać nawet 2/3 całego zdrowia.
Nah, można ją pod tanka/off-tanka robić. I tak, jak się ją nafeeduje, nie buduje mrsów i łapie wszystkie dzidy, to zdziera tyle hp pod ap.
Co myślicie o Vel'Kozie? Da się nim coś ugrać na rankedach?
Co myślicie o Vel'Kozie? Da się nim coś ugrać na rankedach?
lepiej się wyjdzie z dywizji grając premade z kolegą co jest o 1 niżej, czy samemu?
lepiej się wyjdzie z dywizji grając premade z kolegą co jest o 1 niżej, czy samemu?
O 1 dywizję, czy ligę niżej? Mi się premade zawsze gra lepiej. Natomiast, jeśli ty jesteś przykładowo w złocie, a on w brązie, to będzie dobierało Ci przeciwników o teoretycznie niższym poziomie od ciebie. To poskutkuje obniżeniem twojego mmr (mniej LP, dużo mniej - możesz nawet w ogóle nie dostawać za wygraną w przypadku próby wejścia do serii best of 5).
Użytkownik Ozianin edytował ten post 06/03/2014 - 20:15
Lepiej graj samemu, premade się bardzo rzadko sprawdzają .
Lepiej graj samemu, premade się bardzo rzadko sprawdzają
.
jak widzę bot premade na bocie to rq : |
jak widzę bot premade na bocie to rq : |
pytam doswiadczonych graczy a nie takiego newbie jak ty patataj
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych