Bardzo głupia gra. Co Wy w niej widzicie? Wgl rajcuje Was takie coś?XD
Bardzo fajna gra, widocznie ty grałeś tylko w srampa i metina.
Użytkownik TroX edytował ten post 16/03/2012 - 21:25
Użytkownik TroX edytował ten post 16/03/2012 - 21:25
Użytkownik Arcon edytował ten post 17/03/2012 - 13:27
Mało kto gra suportami, szczególnie na normalach - na rankedach jest generalnie odwrotnie, ale przeważnie wybierany jest Taric, Soraka, Alistar. Czytając o umiejętnościach Lulu jestem pewien, że nie zmarnuje 6,000 PZ na nią.
Taka rada- nie próbojcie na siłę wciskać sobie styl gry, który jest opisany na poradnku. Styl powinien być Twój, taki który Ci pasuje, a co do buildu to lepiej się gra imo nie pure ap tylko RoA, Rylai, Zhonya. Wtedy ma (cenzura)nięcie i wytrzymała jest.solomid znam, ale jakoś nie podchodzi mi tamtejszy build i sposób gry Orianną..
Użytkownik Dionizos edytował ten post 23/03/2012 - 14:49
Taka rada- nie próbojcie na siłę wciskać sobie styl gry, który jest opisany na poradnku. Styl powinien być Twój, taki który Ci pasuje, a co do buildu to lepiej się gra imo nie pure ap tylko RoA, Rylai, Zhonya. Wtedy ma (cenzura)nięcie i wytrzymała jest.
Szukam kogoś do rankedów na Nordic - komunikacja głosowa, skype. Osobiście roz(cenzura)am Jungle, Solo i mogę supportować alistarem bądź soraką. Tylko jak ktoś chce grać to bez od(cenzura)ania i leavów bo takich mam dość. Już na 7 rankedach miałem leaverów.
Zastanawiam się nad kupnem Trundle, a Talona. Grał ktoś tymi postaciami, i może mi wymienić wady i zalety?
Omomom, nadchodzi Hecarim :3
Ps: Zapodaj ktoś build na fizza w AP
Sorcerers Shoes > Rod of Age > Rylai's Crystal Scepter > Rabadon > Lich Bane
Mhm, Pióro zapodaj coś xD
zastanawialiście się może co wyjdzie po połączeniu na stackowanego ulti Chog'atha z ulti Lulu? Mieliśmy sprawdzić z kolegą ale coś nam nie wyszło ;d
osz, to musi być piękne ;d
Matko Wy serio na tym EU Nordic&East gracie? Przecież to jest tragedia, ja od początku siedzę na WEST i porównując gry na danym elo z kumpla grami na tym samym elo u Was - to jest około 100-150 elo w plecy Nordic&East. : D
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych