Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucona][Skarga] Aloyoshenka Androsci

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Predator — 3 08/02/2011 - 09:15

Predator
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego:Aloyoshenka Androsci
Imię i nazwisko oskarżającego:Adrian Arti
Opis sytuacji:Ten gracz cały czas spamuje. Wysyła mi opisy: "Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK | Przelewacz | MK |". Takich opisów jest paredziesiąt. Prosiłbym o jakieś zareagowanie ponieważ ten gracz po prostu mnie wkurza i obraża ponieważ nie jestem żadnym przelewaczem a pisze on tylko to dlatego że mu wbiłem bw jak mnie zaczął pierwszy bić.
Screen: (obowiązkowe) Uważam że nie ma sensu dawać ss'ow tego jak mi spamuje ponieważ wystarczy wejść w mój profil.
Proponowana kara:Ban ponieważ DM', wyzywa na OOC (napisałem skargę za OOC juz w innym temacie więc nie będę o tym znów pisał), spamuje i kłamie oraz obraża ludzi
  • Do góry
    • 0

#2 Detektyw Rafcio — 6233 08/02/2011 - 09:21

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

Dział jest moderowany! Aby temat stał się aktywny, musi zostać zaakceptowany przez moderacje działu! Za powielanie wątków będą nakładane banicje za nieumiejętność czytania ze zrozumieniem!

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych