Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Eighteen - Gang z Sevilli.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mesjash 61 17/01/2011 - 10:39

Mesjash
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Trzech członków z Sevilli. Alonso Figuerora, Salvador Torrez, Javier Salvatore.
Imię i nazwisko oskarżającego: Joseph Forsell.
Opis sytuacji: Stałem sobie na stacji, samotnie. Podjechała czarna Savanna, z początku zajmowali się swoimi rzeczami, lecz nagle do mnie podeszli z zapytaniem "Grape, huh?". Wtem, gdy nie udzielałem mu odpowiedzi zostałem wyzwany różnymi obelgami typu "Głuchy, niemowa" etc. Odpisałem panu, że nie mam ochoty odpowiadać - Wtem padły ciosy, jeden zaczął cholernie dmić, a drugi wyjął broń. Nie oddawałem mu, czekałem aż wbije mu bw i skieruje się na forum. Jego koledzy wyjęli bronie, stwierdziłem, iż jeżeli nie zaczne uciekać, postąpie jak człowiek, któremu nie zależy na życiu. - Odgrywamy RolePlay, więc musiałem uciekać. Podczas biegu wyzywali mnie na PW, że mam jakieś Chick cośtam Running - Nie wiem co to jest. Napisałem tylko, że zobaczymy się na forum, a graczu który rzucał na mnie obelgi napisałem, że robie sobie ssy - By przestali dmić. Zgłaszałem reporty, lecz nie było nikogo na /a. Dodam jeszcze tylko, że jego koledzy, o godzinie dziesiątej, gdzie ludzie normalnie "wstają do pracy" wyjęli na stacji broń i perfidnie we mnie strzelali. Dla mnie to jest osobiście śmieszne, lecz nie poto jest ten temat. Wszystko jest widocznie na ss'ach. - /me wyjmuje broń zza paska, Grape, huh. Ach, prosze nie zwracać uwagi na ilość mych godzin, gdyż po tym stwierdzić można iż jestem konkretnym nowicjuszem.
Screen: (obowiązkowe) http://fooh.pl/obraz...5_sa-mp-537.png
http://fooh.pl/obrazek/f7d04349a2ed4da4924c5ac5eca0f32e_sa-mp-538.png
http://fooh.pl/obrazek/61adff26b5046d5e5ac8d8e96da9264b_sa-mp-540.png
http://fooh.pl/obrazek/109d58c9ee7a859f458152095e831959_sa-mp-542.png
http://fooh.pl/obrazek/bcd92d3e50c28f0767647a878827e3b3_sa-mp-541.png
http://fooh.pl/obrazek/234051c498361daa21f1f344a4a33099_sa-mp-539.png
Proponowana kara: Blokada biegania i bicia + AJ bądź usunięcie całej organizacji, gdyż to nie jest pierwsza taka sytuacja, z tego co mówią koledzy.
  • Do góry
    • 0

#2 Piona5 33 17/01/2011 - 12:57

Piona5
  • Świeżak

*
Popularny

Ty też powinieneś zostać ukarany dla czego? Na drugim ss to ty obraziłeś kolegę na /w pisząc mu "Dobra, pierdol się ziomek" i jeszcze na . "Skarga poleci na waszą org, ema" - A to jest grożenie skargą. Poza tym to ty sprowokowałeś aby cię bili pisząc to co na pierwszym ss.

Proszę nie karać, myślę że wniosłem coś do tematu.

Użytkownik Piona5 edytował ten post 17/01/2011 - 12:58

• Do góry
    • 3

#3 nie gram tu juz od dawna1065 17/01/2011 - 13:49

nie gram tu juz od dawna
  • Zbanowani

Ty też powinieneś zostać ukarany dla czego? Na drugim ss to ty obraziłeś kolegę na /w pisząc mu "Dobra, pierdol się ziomek" i jeszcze na . "Skarga poleci na waszą org, ema" - A to jest grożenie skargą. Poza tym to ty sprowokowałeś aby cię bili pisząc to co na pierwszym ss.

Proszę nie karać, myślę że wniosłem coś do tematu.

Zgadzam się w całości z kolegą.
  • Do góry
    • 0

#4 Nieklucz 998 17/01/2011 - 14:48

Nieklucz
  • Gracz
Zmień może nazwę tematu, co? Bo napisałeś na poszczególnych członków, a za miast tutaj pisać, mógłbyś napisać w odpowiednim temacie jaki posiadamy, ale widać że zbytnio jesteś wściekły, ahh.
Wystarczy przeczytać zdanie w pierwszym SS napisałeś tam prowokując ich, sam się o to prosiłeś. Drugi SS "Pierdol sie, ziomek" - tobie by się przydała blokada OOC ;)
  • Do góry
    • 1

#5 bartolok155 17/01/2011 - 14:56

bartolok
  • Gracz
DMić, DMić. Przyjacielu to było normalne odegranie. Jeśli chcesz coś z tym zrobić to wydaję mi się, że należy zrobić coś z tym w grze czyli IC - moim zdaniem niesłuszna skarga. Nie będę się rozpisywał, z resztą nie ja tutaj to rozpatruję.
Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 1

#6 Hurrek126 17/01/2011 - 14:58

Hurrek
  • Gracz
Oj, jak dla mnie to jest żałosne. Po za tym "Pierdol sie, ziomek". :fp:
  • Do góry
    • 2

#7 Mesjash 61 17/01/2011 - 15:02

Mesjash
  • Świeżak
"Pierdol się, ziomek." - Napisałem to, gdyż koleś mi poprostu naspamił.

Pozatym prosze o wypowiedzenie się osób które nie mają nic wpsólnego z gangiem EIGHTEEN.

Użytkownik Mesjash edytował ten post 17/01/2011 - 15:03

• Do góry
    • 0

#8 Ramonka1320 17/01/2011 - 18:55

Ramonka
  • Gracz
Najbardziej rozmieszył mnie tekst: ' masz zero szacunku do gangu IC ' - no przepraszam to jest jakaś kompromitacja, gdyby koleś zaczął Wam wchodzić grubo w dupsko in character to zrobiłby metagaming, który w tym momencie sami propagandujecie. Niektórzy ludzie chcą normalnie pokreować charakter swojej postaci, grając w gangach potrafiłem zrozumieć innych ludzi i nie podbijałem z tekstami 'grape, huh?'. Przykro mi ale trzymam stronę nowicjusza i nie patrzę na to, że jest nowy jak niektóre osoby powyżej. A jak już Was tak udręcza fakt, że jest nowy na serwerze to zastosujcie się do regulaminu, który ewidentnie zabrania napadania nowicjuszy.

Użytkownik Ramonka edytował ten post 17/01/2011 - 18:57

• Do góry
    • 0

#9 Nieklucz 998 17/01/2011 - 19:00

Nieklucz
  • Gracz

Najbardziej rozmieszył mnie tekst: ' masz zero szacunku do gangu IC ' - no przepraszam to jest jakaś kompromitacja, gdyby koleś zaczął Wam wchodzić grubo w dupsko in character to zrobiłby metagaming, który w tym momencie sami propagandujecie. Niektórzy ludzie chcą normalnie pokreować charakter swojej postaci, grając w gangach potrafiłem zrozumieć innych ludzi i nie podbijałem z tekstami 'grape, huh?'. Przykro mi ale trzymam stronę nowicjusza i nie patrzę na to, że jest nowy jak niektóre osoby powyżej. A jak już Was tak udręcza fakt, że jest nowy na serwerze to zastosujcie się do regulaminu, który ewidentnie zabrania napadania nowicjuszy.

Wina leży po obu stronach, ale jednak ten nowicjusz mógłbym zmienić nazwę tematu, bo to są członkowie gangu, a nie cały gang ;)

Użytkownik Nieklucz edytował ten post 17/01/2011 - 19:01

• Do góry
    • 1

#10 Cougar596 17/01/2011 - 19:10

Cougar
  • Gracz
Ale chyba członkowie gangu odpowiadają całemu gangowi, co nie?
  • Do góry
    • 1

#11 reven955230 17/01/2011 - 19:16

reven955
  • Gracz
Nie chce mi się tego wszystkiego czytać. Mam ss'a jak grozisz mi skargą, po za tym używałeś ESC i chicken runa. Po drugie, zero respektu przed trzema ludźmi z gangu. Tyle mi wystarczy drogi kolego. Nie chciałem pisać skargi za to grożenie skargą i wyzywanie mnie na /w. Ramonek, chcesz sobie nabić posty? Wiesz ile obchodzi mnie twoje zdanie? Proszę Cie, jesteś dla mnie nikim.

Chicken Runing - slalomik gdy ktoś strzela.

Cougar - To czemu twoja org. dalej istnieje? Twoi pseuda gangsterzy szukają tylko dm'u wszędzie gdzie się da jeżdżąc na swoich super rowerach i tyle macie hood gammu, że no ja Cie nie pierdziele :fp:

Użytkownik reven955 edytował ten post 17/01/2011 - 19:21

• Do góry
    • 1

#12 Rysix260 17/01/2011 - 19:23

Rysix
  • Gracz
Od razu mówię, że jestem powiązany z tym. OOC jak i IC dowodzę z Jobem nimi, więc wypowiem się. Jedynie widzę po naszej stronie jeden błąd z regulaminu, to że przyczepili się do gracza poniżej dziesięciu godzin, lecz w regulaminie napisane jest, że nie można tylko go okradać, czego moi ludzie nie zrobili. Co do skargi to według mnie gra odbywała się IC, Salvador posiada ssa jak mu grozisz OOC, więc za to prawdopodobnie otrzymasz blokadę kanału OOC. Co do samej sytuacji, jeżeli stacja była PUSTA to mogli normalnie odgrywać, nie mogą porywać ze stacji lecz mogą IC złoić Ciebie, ale ty uciekałeś slalomem przez co już się zminusowałeś.
  • Do góry
    • 1

#13 Ramonka1320 17/01/2011 - 19:27

Ramonka
  • Gracz

Ramonek, chcesz sobie nabić posty? Wiesz ile obchodzi mnie twoje zdanie? Proszę Cie, jesteś dla mnie nikim.

Ale się uśmiałem, po pierwsze nie znamy się e-napinaczu, więc nie wylatuj mi tutaj ze swoimi tekstami, jeżeli moja konkluzja to dla Ciebie nabicie postu, to może swój avatar zmień na jakiś móżdżek i co jeden mądrzejszy post będzie się on zwiększał poczynając od orzeszka?

@up: Coś mi się wydaje, że nadal zapominacie o propagandowaniu metagamingu wśród nowych graczy.

Użytkownik Ramonka edytował ten post 17/01/2011 - 19:31

• Do góry
    • 0

#14 blackmigogang2936 17/01/2011 - 19:27

blackmigogang
  • Gracz

Zmień może nazwę tematu, co? Bo napisałeś na poszczególnych członków, a za miast tutaj pisać, mógłbyś napisać w odpowiednim temacie jaki posiadamy, ale widać że zbytnio jesteś wściekły, ahh.
Wystarczy przeczytać zdanie w pierwszym SS napisałeś tam prowokując ich, sam się o to prosiłeś. Drugi SS "Pierdol sie, ziomek" - tobie by się przydała blokada OOC ;)

tekstu salvadore oczywiście nie zauważyłeś, był jeszcze bardziej żałosny.
  • Do góry
    • 1

#15 reven955230 17/01/2011 - 19:28

reven955
  • Gracz
Znowu Ty? Nie widziałeś tej akcji? Po co się odzywasz? Tyle w tym temacie bąbelku :)

@UP Skąd ja wiedziałem, że zaraz się Grove odezwie :D . Bawcie się dobrze napinacze :P. Czekam na werdykt - tyle.

@DOWN Sory, niestety na skarga jest na mnie, muszę. Uwierz, że wole sobie pograć niż jak ty siedzieć i wypisywać jakieś bzdety na forum :) .

Użytkownik reven955 edytował ten post 17/01/2011 - 19:31

• Do góry
    • 2

#16 blackmigogang2936 17/01/2011 - 19:29

blackmigogang
  • Gracz
sam jesteś napinacz, co już pokazałeś. wypowiedziałem się w skardze tak samo jak Twoi kumple, którzy zauważyli tylko jego tekst.

@wyżej, bo znów będzie, że nabijam posty

@DOWN Sory, niestety na skarga jest na mnie, muszę. Uwierz, że wole sobie pograć niż jak ty siedzieć i wypisywać jakieś bzdety na forum :) .

sory, nie będę już. ale mam taką przypadłość, że na głupie posty odpisuję głupim postem. Nie wiem co Twój post ma do nawiązania z moim.

Użytkownik Milmar edytował ten post 17/01/2011 - 21:15

• Do góry
    • 1

#17 Cougar596 17/01/2011 - 19:49

Cougar
  • Gracz

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać. Mam ss'a jak grozisz mi skargą, po za tym używałeś ESC i chicken runa. Po drugie, zero respektu przed trzema ludźmi z gangu. Tyle mi wystarczy drogi kolego. Nie chciałem pisać skargi za to grożenie skargą i wyzywanie mnie na /w. Ramonek, chcesz sobie nabić posty? Wiesz ile obchodzi mnie twoje zdanie? Proszę Cie, jesteś dla mnie nikim.

Chicken Runing - slalomik gdy ktoś strzela.

Cougar - To czemu twoja org. dalej istnieje? Twoi pseuda gangsterzy szukają tylko dm'u wszędzie gdzie się da jeżdżąc na swoich super rowerach i tyle macie hood gammu, że no ja Cie nie pierdziele :fp:

Nie, mylisz nas. U nas nikt nie ma rowerku, jak coś. Mam nadzieje, że odpiszesz mi. To nie my, ciągle nas mylą z La Raza Criminals, więc wybacz. Ciągle coś o nas piszą, chociaż my nic nie robimy i gramy swoje tylko i wyłącznie na Coronie. Potwierdzić to może wiele osób. Ciągle robią Ci z Criminals i idzie to na nas. Masło maślane, ale nie mam dzisiaj głowy do myślenia, o.

Użytkownik Cougar edytował ten post 17/01/2011 - 19:53

• Do góry
    • 0

#18 Mateusz M569 17/01/2011 - 20:00

Mateusz M
  • Gracz

Kpisz sobie, co? Nikt z projektu działającego na El Coronie NIE POSIADA, ani NIE POSIADAŁ roweru, więc skoro masz błędne i bezpodstawne informacje, to nie wypowiadaj się na ten temat. >.<
  • Do góry
    • 0

#19 Basti0n0 17/01/2011 - 20:01

Basti0n
  • Świeżak
Sam widziałem jak prezentowali żałosny poziom, a teraz śmią wypowiadać się w taki powód o innych i szukają wyjścia z takiej sytuacji. Co to w ogóle za zgraja?
  • Do góry
    • 0

#20 reven955230 17/01/2011 - 20:49

reven955
  • Gracz
Cougar - Nie wiem co tam u was, ale z tego co widziałem po nickach to nie od willo było, zresztą to nie miejsce na takie sprawy. Czekamy na rozpatrzenie tej skargi i tyle. Tak jak mówiłem, nie gram na forum, tylko w grze, tyle :)
  • Do góry
    • 0

#21 Mesjash 61 17/01/2011 - 21:12

Mesjash
  • Świeżak
Po pierwsze. O ile dobrze pamiętam nikt z nich nie miał opisu, że jest w gangu. Podeszli i zapytali "Grape, huh" - ZA TO już bym ich wypierdolił z organizacji, gdyż jakbym napisał "tak" zostawiliby mnie w spokoju. Ludzie, napisałem, że nie odpowiem i dostałem wpierdal? Widzicie tutaj chodź jedną rzecz, która podchodzi pod odegranie realnego życia - Nie sądze. Nie będe się kłócił, napisałem "Pierdol się ziomek", bo koleś mi sapał na prywatnym czacie, tyle.

Pozatym, nie musisz mnie tak nazywać. Swoje przegrałem na serwerze konkurencyjnym i raczej, jeżeli chodzi o serwery tego typu to nie uważam się za "nowicjusza". Nie mam samego żalu, że mnie napadli, wbili to BW. Mam żal do tego, że tacy ludzie mają wgląd do organizacji przestępczej, która jest naprawde orginalna i czytając aplikacje można stwierdzić, że ogarnięta.
  • Do góry
    • 0

#22 Cougar596 17/01/2011 - 21:16

Cougar
  • Gracz

Cougar - Nie wiem co tam u was, ale z tego co widziałem po nickach to nie od willo było, zresztą to nie miejsce na takie sprawy. Czekamy na rozpatrzenie tej skargi i tyle. Tak jak mówiłem, nie gram na forum, tylko w grze, tyle :)

A może tak dałbyś mi nicki i bym sprawdził i powiedział czy te osoby są ode mnie, co?
  • Do góry
    • 0

#23 reven955230 17/01/2011 - 21:46

reven955
  • Gracz
Mesjash, chyba już dość pokazałeś swój poziom swoimi ss'ami i Twoją ucieczką, nie ty decydujesz o organizacji, tylko lider. :) Naucz się grać normalnie, a nie Chucka Norissa przed trzema latyosami kozaczek. Co do "Grape,huh?" . Mamy praktycznie wojnę z Grove, którzy zabili IC mojego najlepszego frojnda, stąd moje działanie a jak zobaczyłem twoją reakcję to po prostu mnie wkurzyło, tyle. Nadal powtarzam, że nie spammy tutaj tylko poczekajmy na werdykt, co? Chce sobie pograć a nie co 10minut sprawdzać czy komuś się zachciało ripostować.

Cougar - Stary, myślisz, że ja to pamiętam? Miał taki skin tego z czapeczką do tyłu co na rowerku jeździł, tyle mogę Ci powiedzieć :)
  • Do góry
    • 0

#24 Family Guy3591 17/01/2011 - 21:54

Family Guy
  • Gracz
A ja mogę potwierdzić że to nie Cougara ludzie, bo oni trzymają się razem w kilka osób. Willow, ciągle odpierdala, zbiera się im i zbiera. Ostatnio wjechali autami i krzyczeli jakieś pierdoły "la raza por vida" :fp: - kto? Ten co tworzył ten projekt, czyli extermin. Tak samo jak ostatnio dwóch latino, wpadło na rowerkach z kijami i bili moich mieszkańców i członków jak byli afk a później odwalali ciągle. Dzisiaj, gdy z moim człowiekiem napadłem dwóch typa z willow to ich łzy nie mal wylały mi się przez monitor, płacz był okropny - bez GMa ani rusz, nawet jego osądził o to że z nami spiskuje między niemu :lol:
  • Do góry
    • 1

#25 Cougar596 17/01/2011 - 22:06

Cougar
  • Gracz

Mesjash, chyba już dość pokazałeś swój poziom swoimi ss'ami i Twoją ucieczką, nie ty decydujesz o organizacji, tylko lider. :) Naucz się grać normalnie, a nie Chucka Norissa przed trzema latyosami kozaczek. Co do "Grape,huh?" . Mamy praktycznie wojnę z Grove, którzy zabili IC mojego najlepszego frojnda, stąd moje działanie a jak zobaczyłem twoją reakcję to po prostu mnie wkurzyło, tyle. Nadal powtarzam, że nie spammy tutaj tylko poczekajmy na werdykt, co? Chce sobie pograć a nie co 10minut sprawdzać czy komuś się zachciało ripostować.

Cougar - Stary, myślisz, że ja to pamiętam? Miał taki skin tego z czapeczką do tyłu co na rowerku jeździł, tyle mogę Ci powiedzieć :)

Najprawdopodobniej był to Felipe Marquez, który skacze po wszystkich projektach, został wywalony przez nas bardzo dawno temu, od nas takie skiny mają tylko dwie osoby, ja oraz Mateusz.
  • Do góry
    • 0

#26 reven955230 17/01/2011 - 22:29

reven955
  • Gracz
Dobrze, czyli wyjaśnione. Co do willo - są teraz u nas w org. i jeżeli zobaczymy coś takiego reakcja będzie szybka i odpowiednia do sytuacji. Co do tej skargi, to Mesjash przeginasz trochu z postu na post, ale to twoja sprawa :) . Masz więcej ss'ów ośmieszających samego siebie niż nas :D .
  • Do góry
    • 0

#27 balt080 121 18/01/2011 - 07:21

balt080
  • Świeżak

Wina leży po obu stronach, ale jednak ten nowicjusz mógłbym zmienić nazwę tematu, bo to są członkowie gangu, a nie cały gang.

Nie wywracaj kota ogonem, wina nie leży po obu stronach tylko po graczach wymienionych w skardze. Pisze wyraźnie że oskarżeni są tacy a tacy członkowie, Ciebie przy akcji nie było i piszesz głupoty że 'wina leży po obu stronach'. To że napisał 'pierdol się ziomek' nic nie znaczy. Nikogo tym tekstem nie obraził, zdenerwował się i tyle a okradanie gracza mającego 12 godzin przegranych nie jest krokiem do sukcesu.

Użytkownik balt080 edytował ten post 18/01/2011 - 07:22

• Do góry
    • 0

#28 Nieklucz 998 18/01/2011 - 07:36

Nieklucz
  • Gracz

Nie wywracaj kota ogonem, wina nie leży po obu stronach tylko po graczach wymienionych w skardze. Pisze wyraźnie że oskarżeni są tacy a tacy członkowie, Ciebie przy akcji nie było i piszesz głupoty że 'wina leży po obu stronach'. To że napisał 'pierdol się ziomek' nic nie znaczy. Nikogo tym tekstem nie obraził, zdenerwował się i tyle a okradanie gracza mającego 12 godzin przegranych nie jest krokiem do sukcesu.

Naprawdę nie wiem czego ty od mnie chcesz, kiedyś jak ja grałem na mieszkańcu na Sevilli raz Cię upomniałem i od razu się do mnie przyczepiłeś. Messjash pieprznął prowokujące zdanie, wręcz się prosząc o "wypierdol". Sam może przestań pisać głupoty. A to jego sprawa że się zdenerwował, widać ta gra nie jest dla niego. W regulaminie pisze wyraźnie, że skargę pisze się na wymienione osoby, a ty Cougar przestań pieprzyć głupoty, bo oni nie robili tego z liderem, tylko jako normalni członkowie, to muszą odpowiadać za siebie, jak by tam było 10 Latynosów to rozumiem, ale jak widać Messjash napisał nicki, dlatego wypadło by zmienić ten tytuł.

Użytkownik Nieklucz edytował ten post 18/01/2011 - 07:38

• Do góry
    • 0

#29 balt080 121 18/01/2011 - 08:02

balt080
  • Świeżak
Nie przyczepiłem się, nie martw się. Po prostu chcę aby było sprawiedliwie.
  • Do góry
    • 0

#30 reven955230 18/01/2011 - 08:58

reven955
  • Gracz
Sprawiedliwie?! Jak ja was widzę na tym forum, to mnie czyści. :fp: Chcecie mnie zdenerwować!? Proszę bardzo. A więc tak, panie Mesjash czy jak Ci tam się zwie! "Grape,huh" Jest jak najbardziej odpowiednim pytaniem na ich jebanej stacji gdzie Ganton lubi sobie śmigać. Po drugie, drogi czarny kolego nawet Chuck Norris, nie mówie tu już o ludziach z gangu, ale ogólnie przed trzema latynosami czuje raczej respekt, żeby nie wyrwać w banie! Po trzecie, zaczełeś puakać jak pospolity Newbiak i straszyć mnie skargą do tego dochodzi OOC wyzwiska i Twój boski ESC i Chiceken run! Więc zastanów się czasem, kto oberwie bardziej w tej skardze, bo ja popełniłem jeden błąd . ZACZEŁEM UDZIELAĆ SIĘ W TEJ SKARDZE I ZACZEŁEM Z TAKIM NEWBIAKIEM JAK TY GRE IC. Jesteś dla mnie zwykłym puaczkiem. Co do Ciebie balt080, nie potrafisz grać Latynosa, byłeś u nas i sam wpisałeś /as . Krótko na twój temat - próbujesz nam zepsuć reputacje? Nie uda się to komuś takiemu jak ty. Zresztą przestańcie tutaj pisać bo przez was ja zaczełem tutaj pisać i się denerwować na te wszystkie głupoty wasze. Tobie Mesjashu proponuje chwile ruszenia głową i popatrzenia na ss'y bo na razie wypowiadam się tu tylko ja, ciekawe co z Javierem i drugim kolegą.
  • Do góry
    • 0

#31 Mesjash 61 18/01/2011 - 11:52

Mesjash
  • Świeżak

Sprawiedliwie?! Jak ja was widzę na tym forum, to mnie czyści. :fp: Chcecie mnie zdenerwować!? Proszę bardzo. A więc tak, panie Mesjash czy jak Ci tam się zwie! "Grape,huh" Jest jak najbardziej odpowiednim pytaniem na ich jebanej stacji gdzie Ganton lubi sobie śmigać. Po drugie, drogi czarny kolego nawet Chuck Norris, nie mówie tu już o ludziach z gangu, ale ogólnie przed trzema latynosami czuje raczej respekt, żeby nie wyrwać w banie! Po trzecie, zaczełeś puakać jak pospolity Newbiak i straszyć mnie skargą do tego dochodzi OOC wyzwiska i Twój boski ESC i Chiceken run! Więc zastanów się czasem, kto oberwie bardziej w tej skardze, bo ja popełniłem jeden błąd . ZACZEŁEM UDZIELAĆ SIĘ W TEJ SKARDZE I ZACZEŁEM Z TAKIM NEWBIAKIEM JAK TY GRE IC. Jesteś dla mnie zwykłym puaczkiem. Co do Ciebie balt080, nie potrafisz grać Latynosa, byłeś u nas i sam wpisałeś /as . Krótko na twój temat - próbujesz nam zepsuć reputacje? Nie uda się to komuś takiemu jak ty. Zresztą przestańcie tutaj pisać bo przez was ja zaczełem tutaj pisać i się denerwować na te wszystkie głupoty wasze. Tobie Mesjashu proponuje chwile ruszenia głową i popatrzenia na ss'y bo na razie wypowiadam się tu tylko ja, ciekawe co z Javierem i drugim kolegą.

Esc i chicken cośtam - Upadłem. Kiedy robi się SSY zatrzymuje się ekran i wysyępuje mały LAG, pomyśl. A za to chicken cośtam, to do tej pory nie wiem co to jest. Każdy tutaj rozpoczyna prowokacyjny hejt, no nie każdy. - Z tego co widze wypowiadają się tylko ludzie, którzy albo nie przeczytali skargi, albo bronią kolegów. Zdaniem "pierdol się, ziomek" nie uraziłem NIKOGO a z tego co pamiętam klnięcia ooc nie ma zakazu. I chce ss'a z moimi wyzwiskami ooc :). Boże, zamiast przyznać się do wini to jakieś minuski chronią dupsko, by nie wylecieć z organizacji. Śmieszne, a zarazem smutne. Wszystko jest w logach, czekamy. Pozatym, zachowałem się jak newbie? Nie ja pisałem zdania "Grape, huh", tylko ja zapierdalam po 2 linijki IC, jak i /me. Więc się łaskawie OD-PIER-DOL, gdyż Ramonka chyba wie kim jestem. A jeżeli ty nie wiesz, to Rabbit elesrp. Nie wierzysz? Zapraszam na /pw, skejp. Dodam jeszcze tylko, że w TRZECIM ss'ie, jak kolega napisał mi, że dałem ESC a ja odpisałem "Skriny robie" - To, to nie była w żadnym wypadku groźba. Miało to na celu powiedzieć mu, dlaczego nie mogą mnie trafić czy coś - Lag podczas zrobienia SKRINA.

ZACZEŁEM UDZIELAĆ SIĘ W TEJ SKARDZE I ZACZEŁEM Z TAKIM NEWBIAKIEM JAK TY GRE IC. Jesteś dla mnie zwykłym puaczkiem.

Nie wierze, trzymajcie mnie. Daj mi potwierdzenie, że napisałem NP : ZA CO MNIE BIJECIE" - Napisałem tylko "odpierdol się ziomek", ale to po tym, jak dostałem spam na PW. - A jeżeli to jest dla Cb płacz, to PJONA. Skoro jestem takim newbiakiem, to dobrze, sądze, że wiele osób mnie stąd kojaży."Later, homie."

Użytkownik Mesjash edytował ten post 18/01/2011 - 11:57

• Do góry
    • 0

#32 Carmella1273 18/01/2011 - 13:20

Carmella
  • Gracz
1. Każdy temat musi zawierać imię i nazwisko oskarżanego. Przedrostek [Skarga] jest nieobowiązkowy.

Pomijam już to, że groziłeś im skarga więc Cię nie ukaram tak jak ich, polecam złożyć skargę w ich dziale.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych