Aktualizacje statusów
-
B M F
Lecz dając tzn kierasa mogą usunąć pracowników, a tego chce uniknąć:d
25/06/2014 22:41 -
Jazor
na chwilę to zrób, po rozdaniu pd przerzuć spowrotem tak jak było. Najlepiej otwórz dwie karty z dashboardem, w jednej karcie przerzuć do podgrupy wszystkich, ustaw PD -> zapisz, rozdaj. a gdy juz rozdasz, to w drugiej karcie w której nie robiles nic daj na dole 'zapisz' to ci zmieni znow tak jak miales przed rozdaniem pd.
25/06/2014 22:44 -
B M F
Dzięki:p
25/06/2014 22:44

Ten status otrzymał maksymalną liczbę dozwolonych odpowiedzi
