Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Ezio Firenze, Asasyn aka zbanowany Arcik

• Zamknięty Temat jest zamknięty
56 odpowiedzi w tym temacie

#1 AbrakadAbra — 6 22/09/2009 - 18:18

AbrakadAbra
  • Zbanowani
Imię i nazwisko oskarżonego: Ezio Firenze

Imię i nazwisko oskarżającego: Aleksy Dietl

Opis sytuacji: Więc, nie ma co tu dużo pisać. Nielegalnie kupowałem od niego fiolki z Morfiną, była to pierwsza tranzakcja. Nie spodobały mi się jego kosmiczne ceny które nie podlegały negocjacji, więc chciałem zabrać je siłą. Oczywiście nie udało się, bo fiolki upadły na ziemie, lecz "pies to olał". Owinąłem liną do holowania owego pana i wlokłem go piachu, żwirze, betonie, oczywiście nic mu nie było, tylko jęczał OOC że zaraz ma wykłady, i bym się streszczał. Dojechałem w dane miejsce, przeszukałem go, zabrałem trzy fiolki z Morfiną i chciałem zrzucić go z klifu, ponieważ wzięło mnie na litość by nie leżał 30 minut tylko zrespił się w szpitalu. Gdy już spychałem tego pana, napisał "pa" i dał /q. Moim zdaniem jest to /q podczas akcji, i powinno być karane jak każde inne. (dał /q, nawet nie skoczył w dół. Stał i dał /q)
Na dodatek, pan Ezio Firenze twierdzi, że "co nieco mnie pamięta", i że "przypomina sobie moją twarz", oraz próbuje robić RK.

Screeny:
Przeszukanie, klik.
Jego /q podczas akcji, klik
Jego dumne olewanie nas.

Proponowana kara: Kara taka, jak każda inna za /q podczas akcji, plus ciągłe próby RK.
  • Do góry
    • 0

#2 Asasyn — 10 22/09/2009 - 19:54

Asasyn
  • Świeżak
Ech, drogi Panie. /q podczas akcji ? Spadłbym i wylądowałbym w szpitalu tak jak mówiłeś. Tak więc oszczędziłem se tego dałem /q, poszedłem pomóc mamie, wróciłem pojechałem do szpitala. Potem do akademii. Tak więc /q niesłuszne. RK ? Nie robię żadnego RK, często go spotykałem, mam jego numer w telefonie, mam blizny, jeszcze mam poszarpane ciało, wylana morfina na koszuli, jego samochód nie raz widzę, jego jaśnie pomocnika jak mogę sobie nie przypomnieć ? Jeszcze z akademii mnie się pytali czego tak długo mnie nie było. Dobra, powiedzmy że ciągle robię RK. Że wezwałem policję, w końcu ? Minęło kilka dni moim zdaniem jak BW owego mi nie zrobiłeś powinienem pamiętać. Ale doceniam iż go nie zrobiłeś. Po rozmowie z Tobą na /w, chciałem Ci okazać skruchę, przeprosić za to. Ty okazałeś się arogancki i z tego jak z Tobą rozmawiałem miałem wrażenie że jesteś jak head administrator naszego H-RP. Chciałem się z Tobą dogadać, lecz nie ty wolisz inaczej to załatwiać. Jeżeli nie miałem prawa sobie przypomnieć, zresztą nawet jak miałem przepraszam Cię. Dowodów na to że Cię pamiętam mam jeszcze kilka ale nie będę już tego rozpisywał. Cóż mogę powiedzieć, jeżeli skarga słuszna, przepraszam Cię za moją grę. Osiągnąłem już tutaj wiele, nie chciałbym tego stracić. Nie jestem statowcem, po prostu dobrze się czuje jako szef akademii medycznej i rządowej firmy budowlanej. Nie chce się z Tobą kłócić gdyż nie na tym polega ta gra, ten serwer. Unikałem tego działu jak ognia, starałem się gdyż gdy ludzie opowiadali mi jak było za czasów FC ... to po prostu ten dział był zbędny. To wszystko co mam do powiedzenia, nie będę się kłócił, żałuje za moje czyny jeżeli były słuszne jak i nie słuszne.
  • Do góry
    • 0

#3 blackmigogang — 2936 22/09/2009 - 19:58

blackmigogang
  • Gracz
Przecież Firenze wczoraj zmarł.
  • Do góry
    • 0

#4 Asasyn — 10 22/09/2009 - 20:01

Asasyn
  • Świeżak
A jednak żyje, ciekawe, co ?
  • Do góry
    • 0

#5 Jaracz — 16 22/09/2009 - 20:07

Jaracz
  • Gracz
IC Kochani...
  • Do góry
    • 0

#6 Adachos — 4 22/09/2009 - 21:14

Adachos
  • Gracz

Tak więc oszczędziłem se tego dałem /q, poszedłem pomóc mamie, wróciłem pojechałem do szpitala.

To nie zmienia faktu, iż dałeś /q podczas akcji. Za takie wyczyny grozi block konta.
  • Do góry
    • 0

#7 albi144 — 75 22/09/2009 - 21:22

albi144
  • Świeżak
Asasyn nie ważne czy poszedłes pomoc mamie,czy brat ci wszedł na kompa i dął /q.
Liczy się fakt ,że "twoje konto" dało /q co jest równe zablokowaniu postaci z której komenda /q była wpisana.
Myślę,że dalsza konwersacja pomiedzy oskarżonym a oskarżającym jest zbędna.
Czas na werdykt administracji w tej sprawie.
  • Do góry
    • 0

#8 Asasyn — 10 22/09/2009 - 21:25

Asasyn
  • Świeżak
A czy jest różnica między daniem /q i wejściu, pojechaniu do szpitala gdzie i tak bym się zrespił ? Dobrze, nie zamierzam się kłócić. Mickul podejmie decyzje.
  • Do góry
    • 0

#9 Adachos — 4 22/09/2009 - 21:29

Adachos
  • Gracz

A czy jest różnica między daniem /q i wejściu, pojechaniu do szpitala gdzie i tak bym się zrespił ?

Tak, jest i to duża. Nawet nie wiemy, czy to zrobiłeś. Masz SS'y ? :P
  • Do góry
    • 0

#10 Asasyn — 10 22/09/2009 - 21:31

Asasyn
  • Świeżak
Chodzi mi o różnice w tym wypadku. Jak mówiłem nie zamierzam się kłócic, popełniłem błąd, okej przyznaje się. Żałuję, że spieprzę sobie postac, ale to moja wina.

@UP

SS'ów nie mam, tym bardziej filmiku :P
  • Do góry
    • 0

#11 Kanokaa — -1 22/09/2009 - 23:10

Kanokaa
  • Gracz

Asasyn nie ważne czy poszedłes pomoc mamie,czy brat ci wszedł na kompa i dął /q.
Liczy się fakt ,że "twoje konto" dało /q co jest równe zablokowaniu postaci z której komenda /q była wpisana.
Myślę,że dalsza konwersacja pomiedzy oskarżonym a oskarżającym jest zbędna.
Czas na werdykt administracji w tej sprawie.

http://h-rp.pl/thread-8523.html

Tak tak oczywiscie , a on niedostał..
  • Do góry
    • 0

#12 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 10:58

AbrakadAbra
  • Zbanowani
Asasyn, zrozum... Po tym całym zdażniu, ZMIENIŁEM NUMER! Więc jak możesz mieć mój numer? (Jeśli nie wierzysz, że zmieniłem, zapytaj kogokolwiek z Niebalszaji, moich pracowników YCC. Chrisa Wintersa, kogokolwiek kto zna mnie bliżej IC. Każdy ci powie, że minimum raz na tydzień zmieniam numer)? Pozatym, jeżdże nieoznakowanym Sultanem. Gdy cię wiozłem, był czarny. Teraz jest czerwony. POZATYM, NAWET JEŚLI ZROBIŁBYŚ MI ZDJĘCI PRZED AKCJĄ, I PODPISAŁ JE "z nim jadę handlować morfiną", TO I TAK GÓWNO PAMIĘTASZ!. Zrozum, taka jest reguła BW. A z resztą, mam ss'a na którym przyznajesz się do zrobienia globalnego konta, mimo że poprzednie miałeś zbanowane (multi konto). Wystawie tu tego ss'a jak wrócę do domu (Piszę z czytelni szkolnej, mam religię na którą nie chodzę :>). Robisz czyste RK, rozumiem, szczątkowe przypominki które zachowasz dla siebie, a nie rozumiem całego, dokładnego i szczegółowego przypomnienia akcji, z najdrobniejszymi szczegółami, typu wygląd, marka auta, rejstracja (której nie mam), ubranie, imie i nazwisko, którego ci nigdy nie podawałem. Robisz czyste MG, czyste RK, masz MK. Bana na hosta powinieneś dostać.

"Minęło kilka dni moim zdaniem jak BW owego mi nie zrobiłeś powinienem pamiętać. Ale doceniam iż go nie zrobiłeś."
Otóż, zrobiłem ci BW spychając cię z klifu. To także jest BW, które, co prawda, nie trwa nawet sekundy, lecz TAKŻE JEST BW.

"Ty okazałeś się arogancki i z tego jak z Tobą rozmawiałem miałem wrażenie że jesteś jak head administrator naszego H-RP."
Nie, na szczęście nie zachowuje się jak Misiek. Nie umiałbym być taki miły i tolerancyjny.

"Po rozmowie z Tobą na /w, chciałem Ci okazać skruchę, przeprosić za to."
Może, pisząc to, umocnie swoją opinie wrednego skurwiela, ale szczerze - mam głęboko twoje przeprosiny. Chłopie, za twoje noobstwo, za to, że zrobiłeś perfidne RK mimo że z tobą rozmawiałem, że ignorowałeś mnie gdy chciałem pisać z tobą na PW. Taa, /tog w jest lepszym rozwiązaniem, niż szczera rozmowa. Ty miałeś w dupie mnie, Ja będę miał w dupie ciebie. Ośmieszyłeś mnie przy paru graczach, ponieważ robiłeś RK, i gdy wezwałeś po mnie PD odmówiłem przy nich gry IC - nie będę siedział w pierdlu za twoje OOC. Nie ma tak łatwo, twoja skrucha, twoje pierdzielenie że żałujesz, to tylko pokazówka. Mam to szczerze, gdzieś. Twoje durnowate tłumaczenia, skrucha, przeprosiny, żale. Postąpiłeś jak zwykły skurwiel, dając "/tog w", gdy chciałem porozmawiać. Teraz Ja postąpie jak skurwiel, i nie dam sobie spokoju puki nie zobaczę, że zostałeś solidnie ukarany. 

IC Kochani...

Chyba chłopie żartujesz... Powiem tak, cheater zrobi ci BW, nie będzie adminów na serwerze, a w pobliżu będę tylko Ja, a ty poprosisz mnie o wezwanie lekarza, ale tak OOC. Odpowiem, "IC kochany". :P
  • Do góry
    • 0

#13 Mouruder — 799 23/09/2009 - 11:57

Mouruder
  • Gracz
Moim zdaniem Alexy tez nie jestes bez winy...
Mieliśmy akcje RP z porywaczami, to tobie nie chcialo sie grac IC.. SS'y mam jak cos.
  • Do góry
    • 0

#14 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 13:56

AbrakadAbra
  • Zbanowani
Tak, nie grałem IC. Przecież napisałem w swoim poście UP, że zaprzestałem gry IC gdy Pan Ezio wezwał PD. Nie będę szedł do pierdla i psuł sobie reszty dnia tylko dla tego, że on robi RK, MG i non RP.
I nie, że nie chciało mi się grać IC, bo Ja zawszę gram IC. Po prostu, ze względu na cholerne noobstwo, zaprzestałem gry IC. Chyba lepiej jest zaprzestać gry IC i wytłumaczyć sprawę OOC, niż dać "/q".

http://c.wrzuta.pl/wi11003/b4b9ecf800027dbc4aba1a4e/0/sa-mp-000
Pan Arcik aka Asasyn przyznaje się do globalnego Multi Konta! :>

• Do góry
    • 0

#15 Asasyn — 10 23/09/2009 - 15:39

Asasyn
  • Świeżak
Radzę poczytać moje wcześniejsze posty. Apropo, kto to Arcik ? Pisałem wcześniej, przyznaje się. A ty AbrakadAbra miej satysfakcje sobie z tego że niszczysz innym postacie, konta, gry, marzenia. Sam uważasz się za potocznie mówiąc pępek świata. Wstaw całą naszą rozmowę, pokaż jaki jesteś naprawdę. Chciałem po dobroci, przeprosiłem Cię ale ty nadal tzw. woziłeś się.
  • Do góry
    • 0

#16 Rachet — 0 23/09/2009 - 16:05

Rachet
  • Gracz
Moim zdaniem to dobry gracz, nie zasluguje na blocka pomimo tego co zrobil, akcja juz sie powoli konczyla wiec jaka to roznica czy da /q czy nie ? i tak potym jak by spadl pewnie by dal /q zeby wrocic do domu jezeli tam mial samochod. A moglpamietac IC o tym bo zobaczyl slady

piachu, żwirze, betonie

jakies rany na ciele, slady obrony. a BW nie mial... Moim zdaniem skarga nie sluszna, to dobry gracz i zasluguje na dalsza gre z nami.
  • Do góry
    • 0

#17 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 16:08

AbrakadAbra
  • Zbanowani

Moim zdaniem to dobry gracz, nie zasluguje na blocka pomimo tego co zrobil, akcja juz sie powoli konczyla wiec jaka to roznica czy da /q czy nie ? i tak potym jak by spadl pewnie by dal /q zeby wrocic do domu jezeli tam mial samochod. A moglpamietac IC o tym bo zobaczyl slady

piachu, żwirze, betonie

jakies rany na ciele, slady obrony. a BW nie mial... Moim zdaniem skarga nie sluszna, to dobry gracz i zasluguje na dalsza gre z nami.

Nie, nie chodzi o BW przez ciągnięcie, bo BW miał mieć przez zrzucenie go. Chodzi o to, że jak pytałem się na /do czy są ślady, to on napisał że nie. Zrobił RK, MG, globalne MK, i ma mu tak po prostu ujść o, bo jest dobrym graczem? ^^
  • Do góry
    • 0

#18 Asasyn — 10 23/09/2009 - 16:14

Asasyn
  • Świeżak
Jakie /do czy są ślady ? SS'a proszę bo sobie nie przypominam. Aleksy, nienawidzę aroganckich graczy (czytaj m. in. Ciebie). Lubisz tak dopiekac komuś ? Teraz zobaczysz jak ludzie się odwrócą do Ciebie, by łapac Cię za błache rzeczy. Tak jak Sebb robił, i po tej skardze wiem że słusznie robił. Jeżeli to czytasz Sebb, wybacz że najeżdżałem na Ciebie. Co do tej skargi, wypowiedziałem się już. RK nie zrobiłem bo Cię nie zabiłem.
  • Do góry
    • 0

#19 Rachet — 0 23/09/2009 - 17:08

Rachet
  • Gracz

piachu, żwirze, betonie

Nie, nie chodzi o BW przez ciągnięcie, bo BW miał mieć przez zrzucenie go. Chodzi o to, że jak pytałem się na /do czy są ślady, to on napisał że nie. Zrobił RK, MG, globalne MK, i ma mu tak po prostu ujść o, bo jest dobrym graczem? ^^

Jest wieledobrych graczy ktorym zdazyla sie kidys drobna pomylka, jezeli sie nie myle to pierwsza skarga na niego, jest bardzo dobrym graczem i powinien dostac druga szanse bo napewno sie to nie powtorzy, dowodow odnoscnie tego jak go pytales czy sa slady nie masz wiec administracja napewno to oddali, Napewno ezio byl wkurzony calym zajsciem i mogl nie wytrzymac napiecia i dal /q zeby zalagodzic sytuacje, bo wiedzial co mzoe byc dalej, ostatecznie "miales mu dac bw ale nie dales" nie dales wiec to twoja strata bo wiesz ze mogles, w tedy nie bylo by problemu, ale jak nie dales to nie wiadomo co sie stalo jak go zrzuciles, moze gdzies sie zatrzymal, moze wpadl do wody, nie wiadomo ci sie z nim stalo ale wiemy ze mogl przezyc. Jestem za uniewinnieniem, i za druga szansa.

//EDIT (Rachet): Tez byla na mnie skarga kiedys za drobne zlamanie regulaminu na serverze ale dostalem druga szanse, i jak widzisz nie ma na mnie juz zadnych skarg, administracja mi zaufala i dala druga szanse, i ja tez staram sie grac coraz lepiej RP.
  • Do góry
    • 0

#20 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:09

Asasyn
  • Świeżak
Co fakt to fakt, BW nie dostałem. Ale nie kłóćmy się. Mickul podejmie dobrą decyzje albo inny administrator
  • Do góry
    • 0

#21 Mickul — 1638 23/09/2009 - 17:10

Mickul
  • Gracz
Znajdź nowego lidera medyków, a potem kuźwa rób tej osobie CK!
  • Do góry
    • 0

#22 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:11

Asasyn
  • Świeżak
Czester (Vegans) jest liderem, ja jedynie skromnym szefem akademii.
  • Do góry
    • 0

#23 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 17:28

AbrakadAbra
  • Zbanowani

Znajdź nowego lidera medyków, a potem kuźwa rób tej osobie CK!

Znajde ci w pięć minut, a CK mu walnę z chęcią.
  • Do góry
    • 0

#24 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:30

Asasyn
  • Świeżak
Już się nie popisuj.
  • Do góry
    • 0

#25 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 17:35

AbrakadAbra
  • Zbanowani

Już się nie popisuj.

Nie, "nie popisuj się"... Nie jesteś liderem, tylko szefem, więc dopadnę cię i zatłukę jak psa, IC oczywiście.
  • Do góry
    • 0

#26 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:37

Asasyn
  • Świeżak
Przestań mi grozić OOC. Nie zamierzam już tu odpowiadać, pozdrawiam :*
  • Do góry
    • 0

#27 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:43

Asasyn
  • Świeżak
Kłania się regulamin. Zresztą widzę, nie rozumiesz pod jakim kontekstem to Mickul napisał.
  • Do góry
    • 0

#28 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 17:44

AbrakadAbra
  • Zbanowani

Kłania się regulamin. Zresztą widzę, nie rozumiesz pod jakim kontekstem to Mickul napisał.

Rozumiem, pod jakim kontekstem to napisał... Czyli, jesteś bezkarny bo jesteś szefem akademi. Super!
  • Do góry
    • 0

#29 Asasyn — 10 23/09/2009 - 17:47

Asasyn
  • Świeżak
A może masz ss'a jak piszesz do mnie że możesz mi CK zrobić ? Rozwaliło mnie to po prostu :P
  • Do góry
    • 0

#30 AbrakadAbra — 6 23/09/2009 - 18:07

AbrakadAbra
  • Zbanowani

A może masz ss'a jak piszesz do mnie że możesz mi CK zrobić ? Rozwaliło mnie to po prostu :P

Tak, strzelam ss'y co pare sekund, znaczy nie Ja, tylko mój FRAPS.
  • Do góry
    • 0

#31 Asasyn — 10 23/09/2009 - 18:09

Asasyn
  • Świeżak
Pokaż jak się cieszysz że niby Mickul Ci pozwolił mi CK dać, haha !
  • Do góry
    • 0

#32 Danio211 — 9 23/09/2009 - 18:35

Danio211
  • Gracz
haahah rozśmieszyło mnie jak najpierw AbrakadAbra groził Ezio CK a potem skasował posta bo się wystraszył
  • Do góry
    • 0

#33 Varali — 12 23/09/2009 - 18:48

Varali
  • Świeżak
Asasyn miałeś już nie pisać to nie pisz. Piszesz i piszesz ciągle i to samo. Ss'y, przepraszam, i wgl. Zachowujesz się jak Matka Teresa nie chce się kłócić, pokój, itd. Może tego nie widzisz ale ciągle to robisz.
Co mogę powiedzieć na ten temat... Krotko i bez owijania, jestem z AbrakadAbra, czemu? Bo ci się należy!
  • Do góry
    • 0

#34 Asasyn — 10 23/09/2009 - 19:20

Asasyn
  • Świeżak
Jak po dobroci się nie da to trzeba inaczej :P
  • Do góry
    • 0

#35 Fisher — 13 24/09/2009 - 07:22

Fisher
  • Gracz

Tak, strzelam ss'y co pare sekund, znaczy nie Ja, tylko mój FRAPS.

Ile ich masz? 60?
  • Do góry
    • 0

#36 Mickul — 1638 24/09/2009 - 07:33

Mickul
  • Gracz

Już się nie popisuj.

Nie, "nie popisuj się"... Nie jesteś liderem, tylko szefem, więc dopadnę cię i zatłukę jak psa, IC oczywiście.

A możesz go zatłuc. Zgody na FCK nie dostaniesz.
  • Do góry
    • 0

#37 AbrakadAbra — 6 24/09/2009 - 09:56

AbrakadAbra
  • Zbanowani

haahah rozśmieszyło mnie jak najpierw AbrakadAbra groził Ezio CK a potem skasował posta bo się wystraszył

Tak, nawprawdę się przestraszyłem, tylko powiedz Mi, czego? :P

Fajnie, że jakiś ..., który nie wie co to RK, ma globalne MK i robi MG, może zostać liderem akademi medycznej, a za razem stać się przez to bezkarny? Gratulować bezmyślności adminów, gratulować. To jest sprawiedliwość, bo ciekawe, gdyby taka skarga padła na innego, zwykłego gracza, to od ręki zostałby ukarany, prawda? :)
  • Do góry
    • 0

#38 burak116 — 0 24/09/2009 - 10:26

burak116
  • Gracz
:ma globalne MK :

Och może mieć... tylko niemoże przesyłać majątku... gratulować twojego muzgu gratulować.
  • Do góry
    • 0

#39 AbrakadAbra — 6 24/09/2009 - 10:35

AbrakadAbra
  • Zbanowani

:ma globalne MK :

Och może mieć... tylko niemoże przesyłać majątku... gratulować twojego muzgu gratulować.

To tobie pogratulować. Czytaj wszystkie posty. Ma globalne MK. Jego poprzednie konto (podobno Arcik) zostało zbanowane, i zrobił nowe (MK) by grać. Przyznaje się nawet do tego na ss'ie.
  • Do góry
    • 0

#40 Asasyn — 10 24/09/2009 - 11:10

Asasyn
  • Świeżak

Tak, nawprawdę się przestraszyłem, tylko powiedz Mi, czego? :P

Fajnie, że jakiś idiota, który nie wie co to RK, ma globalne MK i robi MG, może zostać liderem akademi medycznej, a za razem stać się przez to bezkarny? Gratulować bezmyślności adminów, gratulować. To jest sprawiedliwość, bo ciekawe, gdyby taka skarga padła na innego, zwykłego gracza, to od ręki zostałby ukarany, prawda? :)

Mickul nie wydał werdyktu to raz, nie jestem nietykalny. Proszę nie obrażaj mnie OOC, sądzę że dostanę karę. To powiedz czemu posta skasowałeś. Ale i tak nie ma sensu dalsza przepychanka, poczekamy co powie Mickul.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych