Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono]PD

• Zamknięty Temat jest zamknięty
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 znalazlemchleb3 22/03/2010 - 15:43

znalazlemchleb
  • Gracz
Jakie macie teraz zdanie o policji? Poprawili się waszym zdaniem po zmianie lidera? Bo według mnie nadal jest to wielkie dno, oskarżają innych o MG, a sami nie znają tego pojęcia, niektórzy to nawet nie mają żadnego pojęcia o pracy policjanta. Co raz częściej wydaje mi się że powinna być zmiana lidera na kogoś kto to ogarnie i ma w ogóle jakieś pojęcie o policji.
Kilka screenów z pracy policji. Sami zobaczcie że nie dali mi zadzwonić po adwokata, znali moje nazwisko chociaż dokumentów im nie pokazałem i zrobili PG.
http://fooh.pl/image...eir10vwl8ee.png
http://fooh.pl/image...5yp5n86qsi8.png
http://fooh.pl/image...7j9vedur98f.png
http://fooh.pl/image...q2l3nl8wsg6.png
A na tym screenie widać jak policjant robi wyraźnie MG:
http://fooh.pl/image...qbj2dpmbke4.png

Nie ma sensu pisać na nich skargi, bo dostaną kilka godziny AJ, ale i tak nic to nie zmieni. Moim zdaniem trzeba wziąć się porządnie za tą frakcje, bo inaczej nic z tego nie będzie.
  • Do góry
    • 0

#2 Lomser 1 22/03/2010 - 20:05

Lomser
  • Zbanowani
http://fooh.pl/image...q2l3nl8wsg6.png - aha.
  • Do góry
    • 0

#3 WiicherS 900 22/03/2010 - 20:07

WiicherS
  • Gracz

http://fooh.pl/images/gc7o264zjq2l3nl8wsg6.png - aha.

Właśnie, to nie było MG - tylko nie poprawne odzwierciedlanie życia, gdzie tu widzisz MG? powinieneś się obudzić w try miga - po co ten temat?
  • Do góry
    • 0

#4 William723 22/03/2010 - 20:16

William
  • Gracz
Ogólnikowo to sprawują się świetnie. Mhm - nikt nie jest dokładny, każdy ma błędy. Faktycznie - gdyby nie byli tacy rozwydrzeni, to naprawdę - akcje z nimi byłyby czystą przyjemnością. Większe ogarnięcie, taki mały komentarz z mojej strony.
  • Do góry
    • 0

#5 Pan Odkurzacz210 22/03/2010 - 20:23

Pan Odkurzacz
  • Gracz

Ogólnikowo to sprawują się świetnie. Mhm - nikt nie jest dokładny, każdy ma błędy. Faktycznie - gdyby nie byli tacy rozwydrzeni, to naprawdę - akcje z nimi byłyby czystą przyjemnością. Większe ogarnięcie, taki mały komentarz z mojej strony.

Nareszcie ktoś powiedział coś mądrego, a zarazem działającego jak balsam dla mych oczu.
  • Do góry
    • 0

#6 KamyczeQ131 22/03/2010 - 20:30

KamyczeQ
  • Gracz
Tak tak... trwający od kilkudziesięciu minut pościg.Skomentuje to tak.Gdyby słupy się łamały i nie respawnowały, to w Los Santos nie było by ani jednego.Dziękuje.
  • Do góry
    • 0

#7 balt080 121 22/03/2010 - 20:34

balt080
  • Świeżak
Moim zdaniem grają normalnie a to że się do nich nie potrafisz dostosować to Twój problem. Nie mam nic do ich gry.
  • Do góry
    • 0

#8 Konrad Bartłomiejczak186 22/03/2010 - 20:39

Konrad Bartłomiejczak
  • Gracz
W porównaniu z oddziałem, który 'prowadził' Delavor, teraz jest bardzo dobrze. Frakcja się rozwija, a niektórym osobą zdarzają się błędy. Nie musiałeś pisać tego tematu wystarczyłoby napisać mi na skype, bądź PW, a sytuacja zostałaby wyjaśniona.
  • Do góry
    • 0

#9 Marcin Kamiński 1360 22/03/2010 - 20:54

Marcin Kamiński
  • Gracz
PD się rozwija, widać ogromną poprawę, w porównaniu do tego, gdy frakcja była przejmowana przez markera. Miejmy nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i PD stanie się jedną z lepszych frakcji.
  • Do góry
    • 0

#10 Heaton41 22/03/2010 - 21:03

Heaton
  • Gracz
Wielka, wielka poprawa. Strasznie mi się teraz podobają i zaczynam się cieszyć, że urząd i policja to jeden kierunek - prawo ;)
  • Do góry
    • 0

#11 3ciW85 22/03/2010 - 21:06

3ciW
  • Świeżak

Co raz częściej wydaje mi się że powinna być zmiana lidera na kogoś kto to ogarnie i ma w ogóle jakieś pojęcie o policji.

Kolego, najpierw pomyśl czy łatwo jest ogarnąć ponad 50 graczy czy nie a potem pisz głupoty. Czy myślisz, że to taka prosta sprawa? Lider ma również życie prywatne, swoją grę IC, status GameMastera i do tego sprawdza aplikacje - daj żyć człowiekowi, to nie robot.

Btw. strasznie irytuje mnie gdy widzę, jak osoby płaczą "MG OMG, ZNÓW PD ZROBIŁO" - może najpierw dowiedzcie się co PD ma na was a potem wypisujcie głupoty, bo jak na razie to takie płaczki wypisują je bez pokrycia argumentów dowodami.
  • Do góry
    • 0

#12 Fisher13 22/03/2010 - 21:31

Fisher
  • Gracz

W porównaniu z oddziałem, który 'prowadził' Delavor, teraz jest bardzo dobrze. Frakcja się rozwija, a niektórym osobą zdarzają się błędy. Nie musiałeś pisać tego tematu wystarczyłoby napisać mi na skype, bądź PW, a sytuacja zostałaby wyjaśniona.

Tak, zgodzę się (ale nikt mnie nie pobije! ;) )
Ten Richie to w ogóle chyba jakiś kozak, wywalcie go czy pozbawcie go /d .
  • Do góry
    • 0

#13 Banana 4 22/03/2010 - 21:32

Banana
  • Świeżak
PD ma prawo do PG i dobrze, ale co ostatnio pewna osoba odje***a to M-A-S-A-K-R-A! Saqaris, jakby miał więcej osób do pomocy PiDi było by ogarnięte, choć najlepsze czasy (według mnie, nie chcę nikogo tu obrazić) były za czasów Delavor'a.
  • Do góry
    • 0

#14 Konrad Bartłomiejczak186 22/03/2010 - 21:33

Konrad Bartłomiejczak
  • Gracz

PD ma prawo do PG i dobrze, ale co ostatnio pewna osoba odje***a to M-A-S-A-K-R-A! Saqaris, jakby miał więcej osób do pomocy PiDi było by ogarnięte, choć najlepsze czasy (według mnie, nie chcę nikogo tu obrazić) były za czasów Delavor'a.

Jaki Saqaris? Wiesz w ogóle kto jest liderem PD?
  • Do góry
    • 0

#15 mkr3515 22/03/2010 - 21:35

mkr
  • Gracz
Cieszę się wiesiu, że oskarżasz mnie o to że nie pilnuje frakcji, ale jak wspomniał Dawid wyżej - nie mam całego czasu na grę IC, zbliża się koniec roku szkolnego, staram się ciągnąć swoje oceny, które nie wygląda w jak najlepszym stanie. Nikt nawet nie wie co się dzieje od kuchni frakcji, wrzuciłeś kilka screenów i myślisz, że jesteś wspaniały? No tak, ale znowu łatwiej napisać dyskusjo-skargę, bo boisz się kary w razie odrzucenia prawowitej skargi.

PD się ogarnia od ponad miesiąca, a do teraz nie działamy w pełnej perfekcji. Czego oczekujesz? To nie są maszyny, też mają swoje uczucia i czasem mogą się nie zahamować, ale ty wiesiu jesteś O.G więc o czym my rozmawiamy? No tak, biadolenie.

PS. Co do Richiego - dziękujemy za screen. Kolega na pewno długo nie posiedzi w naszych szeregach.
  • Do góry
    • 0

#16 imaniak1597 22/03/2010 - 21:40

imaniak1
  • Gracz
Frakcja się rozwija, jest lepiej. Zdarzają się (jak zawsze zgrzyty), i nieodpowiedni ludzie, ale z upływem czasu będzie tego mniej. Niepokoi mnie jednak funkcjonowanie wydziałów profilowanych, bo na razie marny z nich pożytek.
  • Do góry
    • 0

#17 Pietras322 22/03/2010 - 21:46

Pietras
  • Gracz
Kolejna skarga z serii "PD jest do dupy".
Jeżeli chcesz wałkować ten temat, miej pierw poważne dowody. Nie znasz zasad pracy PD, nie wiesz jak dokładnie funkcjonuje.
Oskarżasz lidera o coś, czemu nie może zapobiec bo sam popełnia czasem błędy ale nie jest też robotem.
Następnym razem dobrze się zastanów, zanim napiszesz taką głupotę.
  • Do góry
    • 0

#18 Adachos4 22/03/2010 - 21:51

Adachos
  • Gracz

Moim zdaniem trzeba wziąć się porządnie za tą frakcje, bo inaczej nic z tego nie będzie.

Na taką wypowiedź wprost nie mogę spojrzeć - ubóstwiam ją.

Ode mnie krótki komentarz dotyczący pracy aktualnego lidera oraz frakcji.
Jest dobrze. Nie spodziewałem się takiej frekwencji funkcjonariuszy podczas wczorajszej strzelaniny na Mulholland (co prawda każdy leżał z BW, ale było ciekawie). Wynika to z tego, że cały zarząd jest zorganizowany i stanowczy. Oby tak dalej.
Jeśli chodzi o lidera frakcji - jaka frakcja taki lider.
Tak nawiasem, PD ma prawo do PG.

Ciągły płacz graczy w stosunku do PD był, jest i będzie.
Jeśli nie zmieniło się to w przeciągu dziesięciu miesięcy, teraz takiej nadziei też nie dostrzegam.
Myślę, że sytuacje jakie wynikają z tej "skargi" powinny iść na konferencję Skype, a nie forum i kolejną denną dyskusję.
  • Do góry
    • 0

#19 Tarcza456 22/03/2010 - 21:52

Tarcza
  • Gracz
Nie jest doskonale, nie jest też tak mocno źle. Strasznie denerwuje mnie to, że na temat LSPD wypowiadają się osoby nie mające żadnego pojęcia o tym co się dzieje we frakcji, kto jest liderem itp. Robimy wszystko co się da, by to jakoś działało ;)
  • Do góry
    • 0

#20 Eric_Tipton0 22/03/2010 - 21:58

Eric_Tipton
  • Świeżak
Osobiście nie podoba mi się gra kilku osób. Nie chodzi o MG czy PG... Lecz o samą grę. Niektórzy myślą, że są w PD to są królami, i nic im nie mogą zrobić. Widziałem pewną osobę, która jechała ile wlezie, i zatrzymała go policja. Ok. Ten sprawca pokazał, że jest rangą wyższy od niego, i żeby się odczepił od niego, bo będzie miał źle. I co z tego wynika? Policja na drogach jest królem! Jest również wiele przypadków, gdy policja sobie wymyśli jakiś powód, aby wlepić mandacik. Tak po prostu. Oczywiście niektórzy są dobrzy w swoim fachu, dobrze grają, i nic do nich nie mam, lecz gra niektórych osób jest tragiczna...
  • Do góry
    • 0

#21 Gapis 533 22/03/2010 - 22:03

Gapis
  • Gracz
Twoja opinia jest bezpodstawna i jak dla mnie jest to kolejny temat mający na celu wywołać flamewar między świętymi cywilami i zakałą tego servera czyli PD.

Jak policjant zacznie krzyczeć /k wstawaj szkoda dnia!! - lecicie na forum.

Dziwne że 15minut temu, 4 cywili weszło do szpitala LSMC z "zabawkowymi mp5" i zrobiło napad, a następnie schowało te zabawki do majtek. - Czy ktoś napisał wątek w dyskusjach lub skargę? Nie. Całą swoją opinię o PD opierasz na jednej akcji. Idź poszukaj chleba zamiast truć ludziom życie.
  • Do góry
    • 0

#22 Savio 15 22/03/2010 - 22:15

Savio
  • Świeżak
mkr bardzo dobrze prowadzi policję, widać dużą po prawe, ale zawsze się trafi jakiś noobek w szeregach PD, nie? Nie da się tego uniknąć.
  • Do góry
    • 0

#23 Kryst3k634 22/03/2010 - 22:18

Kryst3k
  • Gracz

http://fooh.pl/image...eir10vwl8ee.png

Eh.. A dalej rozmowy na /w to już nie pokazałeś ?

Nie pamiętam kto, ale twój podobno KUMPEL powiedział : "Czy macie Zed'a w więzieniu ?" a ja na to odpowiedziałem, czy chodzi o Zeda Jacksona, a on to potwierdził.

Nie zrobiłem MG, ponieważ nie widziałem cię nawet w więzieniu, tylko postać Mike Benstone zapamiętała twoje nazwisko zwarzając na rozmowe w radiu o Zed'u Jacksonie i przeglądania raportów więziennych.

Tyle na ten temat.....
  • Do góry
    • 0

#24 Wengielek105 22/03/2010 - 22:32

Wengielek
  • Gracz
Słabo trochę pamiętam cało sytuacje, ale czy przypadkiem to nie ty wyzywałeś na stacji, nas od najgorszych, potem zacząłem Ciebie gonić, to biegłeś środkiem ulicą ?

EDIT: Nie, czekaj, to nie ty byłeś. Zobaczyłem sobie na zdjęciach, bo tamten to wogule pojechał po krawędzi, skułem go, ten zaczął bić...
  • Do góry
    • 0

#25 Phete303 22/03/2010 - 23:20

Phete
  • Świeżak
To już jest skarga a nie dyskusja.
  • Do góry
    • 0

#26 Carlo336 22/03/2010 - 23:26

Carlo
  • Gracz
Ja do działania PD nie mam nic, dziś byłem nawet dość zadowolony, bo pierwszy raz od jakiegoś czasu ktoś mi przeprowadził 'rutynową kontrolę'. Wielki + ode mnie za tą akcję. ;)
  • Do góry
    • 0

#27 Spicy166 22/03/2010 - 23:39

Spicy
  • Gracz
Owszem, PD się poprawiło lecz nadal irytuje mnie to jak się do nich mówi a oni nadal swoje ;)
  • Do góry
    • 0

#28 Phete303 22/03/2010 - 23:46

Phete
  • Świeżak
Widzę ,że cwile świętoszki. To jak my się zachowujemy, zależy od tego jak wy nami kierujecie. Jeżeli z nami nie współpracujecie, mamy prawo podnieść głos i kierować się emocjami. Mamy równierz prawo porazić was prądem gdy uciekacie i aresztować.

Niestety to dzięki cywilom, PD musiało zmienić trochę zasady, bo czasami grzecznie nie dociera. A od momętu kiedy to zrobimy zaczyna się płacz.
  • Do góry
    • 0

#29 nizareq0 22/03/2010 - 23:58

nizareq
  • Świeżak
Ja tam do PD w IC nic nie mam, a oni do mnie. I jest dobrze. Nie wiem co inni widzą w PD...
  • Do góry
    • 0

#30 mkr3515 23/03/2010 - 00:19

mkr
  • Gracz
W imieniu PD chciałbym podziękować za te w sumie lekkie pochwały. Tak, miło w końcu usłyszeć, że pół serwera nas nie beszta za byle co. Oczywiście, czarne owce się zdarzają, ale czasem zamiast wywalać wolę wyjaśnić sprawę na linii pokojowej - co mi da wywalenie danego gracza? Kolejne poszukiwania w miejsce zastąpienia go? To bez sens. Ale niestety większość widzi tylko taką możliwość, a szkoda. Brak kreatywności.

Ze swojej strony narzucam nerwowość, to fakt, często mogę się nadymać i eksplodować wulgaryzmami na /ro (co jest normalnym zachowaniem w czasie kiedy jest dezorganizacja). Widzę jednak w tym też plusy - często wtedy zapada cisza i nagle wszyscy zaczynają robić to co mają robić. Czyli jest jakaś metoda. Oczywiście, nie chciałbym być taki, ale kiedy PD zawala sprawę to niestety muszę odreagować aby wszyscy zrozumieli "jak chłopu na roli".

PD nie jest idealne, idealne nigdy nie będzie. Ja tak samo. Mimo wszystko, w grupie osób z zarządu (Ja, Dawid., Styper, Barto., Tarcza) staramy dbać o porządek frakcji. Nas jest tylko piątka, na całą 60-tke graczy. Nie wspominając o tym, że ta liczba będzie się zwiększać. ;)
  • Do góry
    • 0

#31 FSTEAM1056 23/03/2010 - 08:11

FSTEAM
  • Gracz
Po pierwsze: Mnie tam nie było!
Po drugie: Płaczesz bo WRESZCIE Cię złapaliśmy - no tak, Wiesiek...
Po trzecie: Regulamin działu skargi mówi:

2. Zabrania się pisania skarg na organizację - jedynie na poszczególne osoby z organizacji, uczestniczące w feralnej akcji.

Po czwarte: Skoro źle napisałeś skargę to będzie ona rozpatrzona negatywnie, czyli:

Za skargi rozpatrzone negatywnie, karę otrzymuje składający.

Po piąte: Gratuluje policjantom, którzy Cię zatrzymali
  • Do góry
    • 0

#32 Kapiszon 79 23/03/2010 - 08:12

Kapiszon
  • Gracz
Moim zdaniem - PD ostatnio.. dobrze działa, tak. Widać jednak straszną poprawe, odkąd maker jest liderem.
  • Do góry
    • 0

#33 T0Mq59 23/03/2010 - 08:17

T0Mq
  • Gracz
Yhm... Poprawili się nawet wczoraj stali , schowali się , przejechałem na czerwonym i mnie złapali. PD się rozwija oby tak dalej.
  • Do góry
    • 0

#34 Arcon2529 23/03/2010 - 08:17

Arcon
  • Gracz
Cry mode off, please.

Wszystko w swoim czasie.
  • Do góry
    • 0

#35 Rangy7982 23/03/2010 - 08:24

Rangy
  • Gracz
Taa, jechaliśmy z kumplem ze wsi admiralem, przed nami radiolka PRZEJECHAŁA na czerwonym i zaparkowała, no to na skajpie kumpel mówi, że jak radiolka może, to i też możemy. Kto był w radiolce? Jamie Dabrasco (Gratulacje). Przejechaliśmy na czerwonym a Ona już nas chce udupić za przeproszeniem, było ostrzeżenie najpierw.

No to jedziemy znowu, były 2 światła czerwone, nie logiczne bo i za drugim i w nie logiczny sposób ułożone. To przejechaliśmy 1 czerwone a 2 metry dalej na drugim stanęliśmy.

No ale oczywiście, Jamie Dabrasco też na czerwonym musiała przejechać, bo po co. Miało się skończyć na mandacie ale nie było go ;x
  • Do góry
    • 0

#36 FSTEAM1056 23/03/2010 - 08:29

FSTEAM
  • Gracz

To przejechaliśmy 1 czerwone a 2 metry dalej na drugim stanęliśmy.

Było już poruszane - nie ma nigdzie napisane na których się zatrzymujemy a na których nie - wszystkie są obowiązkowe dla wszystkich, a Dabarco odbija szajba bo po 3 dniach dostała awans [*]
  • Do góry
    • 0

#37 ksiomal 0 23/03/2010 - 09:33

ksiomal
  • Zbanowani
I pisze te skargę ten, kto akcji IC jednej nie potrafi dobrze odegrać..
  • Do góry
    • 0

#38 3ciW85 23/03/2010 - 14:49

3ciW
  • Świeżak

Pisze to również osoba, której wyzwiska ograniczają się do poziomu podstawówki oraz nie potrafi złożyć poprawnie zdania:
Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#39 Tomo50498 23/03/2010 - 15:10

Tomo504
  • Gracz

Pisze to również osoba, której wyzwiska ograniczają się do poziomu podstawówki oraz nie potrafi złożyć poprawnie zdania:
Dołączona grafika

Owszem, mógłbym dodać jeszcze coś od siebie :
Dołączona grafika
Pan Chleb został zatrzymany za wielokrotny przejazd na czerwonym świetle, do tego uderzył w wyjeżdżający radiowóz.
Dlatego kolego chlebie, jeśli nie potrafisz odgrywać akcji z policją to po prostu się nie ujawniaj, tyle ode mnie.
  • Do góry
    • 0

#40 JacU 1 23/03/2010 - 15:34

JacU
  • Zbanowani
No widzę że Wiesiek przesadza teraz i to ostro - dostał UN i ma za dużo w dupie. Administracja musi coś zrobić z takimi przypadkami, ciężka sprawa. Widziałem go w grze, ale w negatywnej stronie.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych