Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Edy Ledy aka. Ejdi Lejdi

• Please log in to reply
52 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mouruder — 799 02/03/2010 - 21:49

Mouruder
  • Gracz
Znamy sie już jakiś czas i nie mam do niego zastrzeżeń. W 100% zasługuje na pochwałę za całokształt i chęć pomocy innym.
  • Do góry
    • 0

#2 Creeds — 0 02/03/2010 - 22:16

Creeds
  • Zbanowani
Spoko ziomek, zawsze da się z nim pogadać na skype i fajnie pograć na serwerze.

Dołączam się !
  • Do góry
    • 0

#3 Wartal — 471 02/03/2010 - 22:20

Wartal
  • Gracz
Popieram w 100% pochwałę na tego gracza. Znamy się w prawdzie z h-rp, ale obserwując jego grę IC jak i OOC jest on na pewno ogarniętym i dobrym Rperem.
  • Do góry
    • 0

#4 Karpix8998 — 53 02/03/2010 - 22:22

Karpix8998
  • Gracz
Tak naprawdę znam go od niedawna ale już teraz mogę powiedzieć, że jest to spoko ziomek, znający się na rzeczy.
  • Do góry
    • 0

#5 R 28 — 43 02/03/2010 - 22:22

R 28
  • Gracz
Podpisuję się. Edy to naprawdę gracz który ma bardzo wysokie RP. Zasługuję na wielką pochwałę.
  • Do góry
    • 0

#6 ksiomal — 0 02/03/2010 - 22:28

ksiomal
  • Zbanowani
No, ja też znam kogoś sporo czasu, chyba też napisze pochwałę na niego.
  • Do góry
    • 0

#7 Synek000 — 0 02/03/2010 - 22:30

Synek000
  • Świeżak
Mam do was @Up jedno pytanko, ile on wam zapłacił za pisanie pozytywów na jego temat?

Ile z nim akcjii odegraliście ? Jedną z zarysowaniem zderzaka?

Pytając się go kiedyś co to jest MG odpowiedz była że jest to "napis nad głową" Tylko szkoda że nie zrobiłem SS-a.

Znajde sporo na temat jego negatywnej gry, jest on jednym z największym NEWBIE jakiego znam on i ta jego PRO ELO MAFIA na RPPL cały server go znienawidził i przyszedł nobić na H-RP zagrajcie z nim porwanie, strzelanine lub coś w tym stylu to będziecie ryczeć ze smiechu.

To tyle ...

EDIT: Który koleszka się pod tą pochwałą wypowie ? Wypisać Ci spokrewieństwo osób które wypowiedziały się za ?

Edy, kup mi KP to też się wypowiem za ! O !
  • Do góry
    • 0

#8 Sater — 784 02/03/2010 - 22:38

Sater
  • Gracz

Podpisuję się. Edy to naprawdę gracz który ma bardzo wysokie RP. Zasługuję na wielką pochwałę.

• Do góry
    • 0

#9 Synek000 — 0 02/03/2010 - 22:45

Synek000
  • Świeżak
To, że zatrudnia do firmy pracowników na /w i zaraz 81 osób napiszę, że jest na tak, bo znaleźli pracę w jego firmie nie jest powodem do pochwały, lecz raczej skargi na tego gracza. Zastanówcie się pięć razy zanim napiszecie coś, jeszcze znając życie i tego gracza podał wam link do pochwały na wiadomości prywatnej lub jakimś komunikatorze, abyście wpisali się i postawili się za nim. Poza tym gracz ten robi przekręty z punktami GS, zakłada nowe postacie i daję sobie na nie panel biznesu, aby zdobyć punkty do profilu. Myślę, że jego poziom RP jest bardzo niski - poszukam jeszcze SS co do jego osoby, a dodawaniem sobie punktów GS zachowuję się nie uczciwie wobec innych graczy.

Administracje proszę o zainteresowanie się jego GS-ami, a najbardziej postacią Max Gant.
  • Do góry
    • 0

#10 Tom_Jones — 9 02/03/2010 - 23:01

Tom_Jones
  • Gracz
Dziękuje tym Co piszą tu pochwałą, czy mi się należ czy nie to wy wiecie sami za to dziękuję . A i widzę że znalazł się zazdrosny i pazerny pan z plerpa, ale nie zejdę do twojego poziomu, i nie będę się tu spierał ot woje racje.
Byłeś cieniasem na plerpie i cieniasie pozostaniesz wszędzie nie ważne gdzie byś nie był teraz możesz się spuścić pod moim wpisem pozwalam ci tato albo zamilknij. NA tym kończę swój wpis miłej lektury i jeszcze raz dziękuje za dobre i złe opie bo czas poświęcony na ich pisanie jest cenny :) DZIĘKI
  • Do góry
    • 0

#11 19Kaziorek08 — 0 02/03/2010 - 23:02

19Kaziorek08
  • Świeżak
Edy Ledy bardzo w porządku gracz , bardzo pomocny idt.
Bardzo Duży !PLUS!.
Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#12 Synek000 — 0 02/03/2010 - 23:05

Synek000
  • Świeżak
Byłeś cieniasem na plerpie i cieniasie pozostaniesz wszędzie nie ważne gdzie byś nie był teraz możesz się spuścić pod moim wpisem pozwalam ci tato albo zamilknij.

Właśnie upadłeś niżej obrażając mnie, wypacz ale niestety Ci nie wyszło może opiszesz swoje osiągnięcia na RPPL ? Prawde mówiąc wypierdolili Cie z RPPL bo się z Toba grać nie dało.

Sam chciałeś, zaczynamy flame war tutaj też pokaże że jesteś newbie jakich mało.

A więc SS numer 1 http://i46.tinypic.com/2wf3jwo.png
SS numer 2 http://img301.images...070/samp373.png

A tutaj jak kochani gracze RPPL Ciebie potraktowali zaraz przed odejściem

http://www.iv.pl/images/4k5a2q5vd9svcssmj9v.jpg
http://www.iv.pl/images/ld7zi43so2f9mweys66.jpg
http://www.iv.pl/images/5j2dlxq2yhu7zty4g2i8.jpg
http://www.iv.pl/images/xuye19lnrc29m5xrgjfg.jpg

Wybacz Edek ale nigdy nie byłem administratoem i nie mam zamiaru być, chce poprostu pokazać jaki Ty Pro Elo jesteś i jaki błąd gracze popelniaja patrząc na Ciebie jak na Idola.

Przyszedłem tutaj żeby zobaczyć jak się gra i stwierdzam że server jest wykonany świetnie, na RPPL owszem wróce jednak dopiero gdy zrobią oczekiwane przez wszystkich v8.
  • Do góry
    • 0

#13 Tom_Jones — 9 02/03/2010 - 23:17

Tom_Jones
  • Gracz
Mimo iż nie muszę napiszę jak jest bo nie lubię jak jakiś nie ogar smaruje:

Nikt mnie nie wypierdolił poszedłem żeby z takimi cieniasami jak ty nie grać. Weź ogarnij temat i pomyśl że sam się kompromitujesz bo skoro taki dobry byłeś to po co tu przyszedłeś aaja mogę powiedzieć jawnie że plerp jest cienkim serwerem i to właśnie przez takich ludzi jak ty szkoda tylko że takie osoby tu trafiają i psują opinie ty (James Povnyka)i twój kumpel Armando Povnyka tworzycie piękny duet ( proponuje uważać na nich bo ich celem w rozgrywce jest tylko jak okraść albo wykorzystać gracza, niezbyt miło się z nimi gra) na tym serwie może warto żeby wam się Administracja się przyjrzała skąd czerpiecie korzyści a może liczycie na admina niestety zmartwię was to nie plerp i za lizańsko tyłka nic nie będzie.
Byliście tam adminami dopóki was nie powywalali bo byliście tacy dobrzy że nawet na cieńkim serwerze RP jakim jest plerp nie dawaliście rady i przyszliście tutaj a każdy kto tam grał dobrze wie jakimi adminami byliście no comments.

PS. Ale ty biedny jesteś nigdy nie byłem postacią Marco Ledy, na plerpie i to twój kompromit kolejny żal mi ciebie Marco Ledy To dawny Dominic który grał z eman na plerp i tam dostał bana i założył sobie postać Marco Ledy.
Jedyną postać na plerp jaką miałem to Edy_Ledy !!!! (Spalasz się - ziom - dowod dominika gadu jest chłopak z gdanska i ma 15 lat i kto kłamie ? gg 375933 )

PS2. Tymi SS to ty pokazujesz jaki PRO jesteś buahahah a te tagi to mi Lewis wymalował bo niemgliście przeżyć tej willi co wam ją z przed nosa kupiłem ahahahah no i co z tego chłopcze dalej się będziesz ośmieszał.

PS3. V8 już jest możesz wracać spakować ci prowiant na drogę ?
  • Do góry
    • 0

#14 19Kaziorek08 — 0 02/03/2010 - 23:48

19Kaziorek08
  • Świeżak
Gościu po co dajesz jakieś głupie ss z plerp? , chciałem ci powiedzieć ze to jest serwer h-rp a nie jakieś plerp.
Moim zdaniem ten gracz powinien zostać ukarany na forum  ponieważ daje jakieś głupie ss z innego serwa a administracje nie obchodząc takie ss z innego serva , jak byś miał jakieś ss z h-rp to co innego.
Pozdrawiam. 
Przepraszam jeszcze chciałem dodać że grałem kiedyś na plerp akurat grał tam edy ledy i miałem parę razy z nim akcje i moim zdaniem bardzo dobrze odgrywał akcje.
Pamiętam jechałem z edy na h-rp i jakieś koleś w nas walnął i wszystko dobrze odegrał i tam jeszcze parę akcji było.
Moim zdaniem ludzie zazdroszczą mu tego co pan , jak by nie grał dobrze rp to by nie był w policji bo był nie dawno , a żeby się dostać do policje trzeba mieć dobre rp prawda?
Pozdrawiam :)
  • Do góry
    • 0

#15 Pietras — 322 03/03/2010 - 07:32

Pietras
  • Gracz
Edy zasłużył na pochwałę, podpisuje się. :)
  • Do góry
    • 0

#16 S.O.G. — 18 03/03/2010 - 14:51

S.O.G.
  • Świeżak
Pamiętam jak zaczynałeś tu grę, wytłumaczyłem Ci wszystko. Podpisuje się :)
  • Do góry
    • 0

#17 Tom_Jones — 9 03/03/2010 - 15:01

Tom_Jones
  • Gracz
Dziękuje za wszystkie wpisy a osoby które uraziłem podczas gry albo popełniłem błędy Przepraszam. Ale jak zawsze powtarzam nikt nie urodził się ideałem i jesteśmy tylko ludźmi, a to jacy jesteśmy w tej grze odzwierciedla nasze osobowości w realnym życiu to jak zostaliśmy wychowani i jak postrzegamy świat, jak patrze na różne wypowiedzi na forum widzę różnorodność ludzkich charakterów ale najważniejsze jest to aby kochać i szanować bliźniego i nie być pazerną świnią, mieć zasady i kierować się sercem a nie korzyścią materialną a zobaczycie że życie to wynagrodzi. Dzięki
  • Do góry
    • 0

#18 Slight — 0 03/03/2010 - 16:45

Slight
  • Świeżak
Moim zdaniem Edy Ledy to dobry gracz. Zasługuje na pochwałe ale jest troche zaufny :)
  • Do góry
    • 0

#19 Snup — 7 03/03/2010 - 16:59

Snup
  • Gracz

Edy Ledy - z początków dla mnie gracz NEWBIE tak mi się wydawało i tu się myliłem. Odegrałem parę akcji IC z nim i przyznam iż jego RP jest na bardzo wysokim poziomie, poznałem go OOC bardzo miły i pomocny gracz. Bardzo dobrze prowadzi swoją firmę, w miarę ogarnia swoich pracowników, a co więcej bardzo dobrze odegrał IC podpisanie umowy o partnerstwo, a no tak wysłał do mnie swojego zastępce. Ogólnie chce coś powiedzieć osobie która parę postów wyżej " próbowała " oczernić dobre imię Edy Ledy, jego żałosne " dowody " dały mi chwilę śmiechu. Mam nadzieje że nie będziesz więcej kompromitował się na forum. A Edy graj tak dalej, pochwała jak najbardziej słuszna.

[b]
  • Do góry
    • 0

#20 Olekx — 4184 03/03/2010 - 17:23

Olekx
  • Gracz
Przyłączam się do pochwały.
  • Do góry
    • 0

#21 Arcon — 2529 03/03/2010 - 18:58

Arcon
  • Gracz
Taaak. Po cywilu jeździ ze służbową bronią - próbuje go powalić to on w tym czasie doładowywuje tazera i goni mnie i Stree'go - wyładowałw niego full ammo nie trafiając - potem deagle wyciągnął. :D

Skarga niesłuszna moim zdaniem. Wyzywanie ludzi, że są z PLERP'a zrobiło się nudne - za to Ty masz gorszy poziom, niż osoby z (rekama)a, pojechany? Cieniasem to jesteś tu tylko Ty.
  • Do góry
    • 0

#22 Tom_Jones — 9 03/03/2010 - 19:14

Tom_Jones
  • Gracz
No no pamiętam tą akcje i pamiętam też że nie pisaliście ani /ja ani /do i był GM góry dziwnym trafem mnie nie ukarał bo stwierdził że wymyślacie a wy szybko się ulotniliście zakończyła się cała akcja tym że nie mieliście ss ale ja miałem trochę biedne ale coś było czekajcie może mam jeszcze gdzieś to wrzucę że nie było /ja i /do z waszej strony hmmmm i GM i temat się rozwiał bo miałem 2 ss z całej akcji więc mało jak na 15 min rozgrywki od wypadku na skrzyżowaniu. Mam 1 ss z 2 wtedy uchował się widać który GM był wtedy widać kto był przy akcji oraz przewinąłem na przebieg rozgrywki z wtedy jak robiłem ss bo akcja toczyła się prawie od east beach az do idllewod. To tyle z mojej strony. Ale widzę że atak zmożony nie widzdze jak narazie podstawy do zrobienia któregoś z zarzutów ale jak coś będzie źle a ktoś tu napisze to się przyznam to są same pierdy odpowiedzi podaje jak mogę ocenę pozostawiam wam dziękuje.

Dołączona grafika

jest i kolega z opisu wyżej jak widzicie na głównym planie

PS. a broń nie była służbowa tylko prywatna kupiłem ją sobie i mam pozwolenie legalnie na broń http://h-rp.pl/thread-30332.html proszę
  • Do góry
    • 0

#23 Arcon — 2529 03/03/2010 - 19:18

Arcon
  • Gracz
Napisałem Ci na /w, jak zwiałem - a czemu napisałem, że nonrp? Bo nie odpowiadałeś na /me i /do moje - było to właśnie nad Twoim uzupełnianiem amunicji DO TAZERA - GM powiedział mi, że nie może nic zdziałać, bo nie dostał od Ciebie wiarygodnych SS'ów - chciał, byśmy powtórzyli akcji, ale odmówiłem - szkoda tracić czasu na newbie. ;)
  • Do góry
    • 0

#24 Tom_Jones — 9 03/03/2010 - 19:20

Tom_Jones
  • Gracz
aha
a na jakiej podstawie były twoje oskarżenia wiarygodne ? skora GM ich nie uznał ? i mnie nie ukarał skoro mówisz że tak było co ? dowód ?
Boli was tel plerp dajcie spokój tu jest h-rp a tam niech będzie jak jest więc po co ciągle o tym wspominacie ?
  • Do góry
    • 0

#25 ese Remik — 109 03/03/2010 - 19:27

ese Remik
  • Gracz
Oł tak ;D Edy to mój chłopak dokładnie moja krew ;D Podpisuje sie ;*
  • Do góry
    • 0

#26 Bartopl112 — 0 03/03/2010 - 20:03

Bartopl112
  • Zbanowani
PRzypominam sobie sytuacje rozegraną z Edym Ledym jak wręczał mi kiedyś mandat za nieprzepisową jazde i jego RP było na wysokim poziomie, polecam tą osobę i jej poziom gry RP.
  • Do góry
    • 0

#27 IceBear — 0 03/03/2010 - 20:09

IceBear
  • Świeżak
Pracuje u niego tydzień i już mi zaufał mianując mnie prywatnym ochroniarzem.
Spoko ziomek który jest miły nawet jak zawracają mu głowę.
Pozdro dla ciebie Szefie Edy :)
  • Do góry
    • 0

#28 Golf3 — 60 03/03/2010 - 20:11

Golf3
  • Gracz
Dołączam Się do pochwały. Z Edym można robić akcje rp na wyskokim poziomie, gdy pierwszy raz wszedłem na server przypadkowo napisałem na jego /w żeby mi pomógł co i jak jakie komendy a on z chęcią mi pomógł
  • Do góry
    • 0

#29 Synek000 — 0 03/03/2010 - 20:19

Synek000
  • Świeżak
A może dacie jakieś dowody jaki on PRO ELO I KOX?

3/4 osób które się tutaj wypowiedziały to pracownicy lub znajomi.

Dlaczego Wy piszecie posty typu "Tak Tak Oh Ahh on to muj szew plus dla niego", tutaj nie ma żadnego dowodu z jego akcjami.

Osoby które pisały posty typu "Oł tak ;D Edy to mój chłopak dokładnie moja krew ;D Podpisuje sie ;*"
"Edy Ledy bardzo w porządku gracz , bardzo pomocny idt.
Bardzo Duży !PLUS!.
Pozdrawiam."

Osoby UP powinny otrzymać warny za idiotyczne nabijanie postów, są takie kary w biznesach.
Pisanie pochwał bez dowodów nie powinno być akceptowane, do kosza i koniec z pochwałami na znajomych, szefów etc.

A tu kolejny "Pracuje u niego tydzień i już mi zaufał mianując mnie prywatnym ochroniarzem.
Spoko ziomek który jest miły nawet jak zawracają mu głowę.
Pozdro dla ciebie Szefie Edy"
Widać tu 100% lizodupstwo.

EDIT:
Tobie by się przydała przerwa z GTA a wiesz dlaczego ?
Dziś do Armando przypierdalałeś się o to że go rodzice źle wychowali bo Ci kasy w IC nie chce oddać, to samo było w pewnym z Twoich postów.
  • Do góry
    • 0

#30 Tom_Jones — 9 03/03/2010 - 20:23

Tom_Jones
  • Gracz
Skończ już swój lament proszę.
  • Do góry
    • 0

#31 Bill Parpera — 0 03/03/2010 - 20:24

Bill Parpera
  • Świeżak
Bardzo dobrze kieruje OGROMNĄ firmą (około 75-80 osó:), spełnia dobrze role szefa.
Nie poddaje się nawet jak mu spamią to ten to tamten...
Pochwalam na 100%
  • Do góry
    • 0

#32 Wartal — 471 03/03/2010 - 20:28

Wartal
  • Gracz
Wiecie co? Czytając wypowiedzi niektórych z was czuję, że zachowujecie się jak banda przedszkolaków. Krótko mówiąc przytaczacie SSy z jakiś innych serwerów jak plerp i co to ma do rzeczy? Powiedzcie mi co?! Ja, osobiście nie widzę, żeby miało to coś do rzeczy i do owej pochwały na gracza. Zadajmy sobie proste pytanie wszyscy, czy nazwa tematu brzmi: Skarga Edy Ledy, czy pochwała? Jest także w dziale pochwały. Ubolewacie nad błędami z przeszłości i próbujecie nie wiem mścić się? Zazdrościcie dojścia i kariery temu graczowi na serwerze? Właśnie ja odnoszę takie wrażenie. Mieliście problem i nie wiedzieliście jak go rozwiązać, to wtedy piszecie wniosek z skargą w odpowiednim dziale, a nie tutaj umieszczacie SSy i wypowiedzi na temat przeszłości. Krótko mówiąc, ja odnoszę wrażenie, że chcecie po prostu ,,udupić" z zazdrości Edy'ego i zemścić się za to co było kiedyś i w tym momencie się tylko droczycie bez sensu. Ośmieszacie się z lekka moi drodzy.

Sprawa kolejna. Edy'ego znam właśnie z h-rp i tutaj miałem okazję z nim wspólnie odegrać kilkadziesiąt akcji. Poznać się mieliśmy okazję się w szeregach LSPD. Zauważyłem, że gracz przykłada się do pracy i wkłada w nią trochę serca. Świadczy o tym nasza dywizja, która niestety nie istnieje po kłopotach w strukturze policji ( International Division ). Obecni tam ludzie potwierdzą bez wahania iż Edy wkładał w nią swój czas, pieniądze oraz masę pomysłów, aby udoskonalić frakcję oraz dywizję no, ale to nie istotne. Tam właśnie wykazywał się sporą inicjatywą i wysokim podkreślam wysokim poziomem RP. Mnóstwo graczy, którzy byli tego świadkami mogą to bez wahania potwierdzić. Wiem, że ma on także właśnie firmę, którą właśnie urealnia i widać, że dobrze mu to idzie. Świadczą o tym struktury, zarządzanie oraz pracownicy, których szkoli i stara się tym słabszym i początkującym wpoić RP do głów.

Dlatego to tyle ode mnie i myślę, że większości wam odzwierciedli co nie co, ale nie chcę się zniżać do poziomu niektórych i się kłócić.
  • Do góry
    • 0

#33 Synek000 — 0 03/03/2010 - 20:31

Synek000
  • Świeżak
"Ale jak zawsze powtarzam nikt nie urodził się ideałem i jesteśmy tylko ludźmi, a to jacy jesteśmy w tej grze odzwierciedla nasze osobowości w realnym życiu to jak zostaliśmy wychowani i jak postrzegamy świat, jak patrze na różne wypowiedzi na forum widzę różnorodność ludzkich charakterów ale najważniejsze jest to aby kochać i szanować bliźniego i nie być pazerną świnią, mieć zasady i kierować się sercem a nie korzyścią materialną a zobaczycie że życie to wynagrodzi. Dzięki"

Wiesz co, Ty laptopa w kościele miałeś czy jak ? Czytając to co tu napisałeś o miłości do bliźniego to ja leżałem przed kompem zapłakany ze śmiechu.

A więc jazda, AD1: Ciebie popierdolił prąd z rana ? Myślisz że ja w realnym życiu latam po ulicy z bronią za bluzą? I mam wielką nienawiść do policjii, błagam Cie zrób sobie przerwe z grą na jakiś tydzień może Ci przejdzie ta miłość do bliźniego.

AD2: Sam wiesz co myśle na ten temat.
  • Do góry
    • 0

#34 IceBear — 0 03/03/2010 - 20:31

IceBear
  • Świeżak
ej Synek polizaćdupe to możesz ty mi...
a jak zazdrościsz Edemu firmy to się poskarż się dla mamy
a nie jakieś idiotyczne komentarze wypisujesz.
Więc idź strzepać małego z podniety co napisałeś,
napisz jeszcze jeden taki to może ci i drygnie ten 1 cm.
Pozdro Jason.
  • Do góry
    • 0

#35 Adachos — 4 03/03/2010 - 20:34

Adachos
  • Gracz
Oczywiście dopisuje się. Jeśli Edy ogarnie pismo, będzie wszystko na właściwym miejscu :).

@Synek.
Jest jeszcze taka opcja, która nosi nazwę "cytuj". Używaj jej.
  • Do góry
    • 0

#36 Siemionek — 6 03/03/2010 - 20:34

Siemionek
  • Gracz
Także dołączam się. Dobrze prowadzi Magnetix czy jakoś tak xD Widać, że się stara.
  • Do góry
    • 0

#37 Tom_Jones — 9 03/03/2010 - 20:35

Tom_Jones
  • Gracz
Nie ale myślę że jesteś debilem, którego nie trawią kumple, nietrawiące cwaniactwa lizustwa i popychactwa nie wspomnę o paplaniu to myślę ale jak dorośniesz to zrozumiesz narty.
  • Do góry
    • 0

#38 Synek000 — 0 03/03/2010 - 20:36

Synek000
  • Świeżak
ej Synek polizaćdupe to możesz ty mi...
a jak zazdrościsz Edemu firmy to się poskarż się dla mamy
a nie jakieś idiotyczne komentarze wypisujesz.
Więc idź strzepać małego z podniety co napisałeś,
napisz jeszcze jeden taki to może ci i drygnie ten 1 cm.
Pozdro Jason.

Wybacz nie jestem dla Ciebie jakiś EJ.
Ojj strzepać ? Nie za młody na to jesteś? Musiał bym się zachowywać tak jak Ty żeby robić coś takiego :-)
  • Do góry
    • 0

#39 Soldier77 — 0 03/03/2010 - 20:39

Soldier77
  • Gracz
Dołączę się, choć był księdzem, a teraz jest Policjantem. :)
  • Do góry
    • 0

#40 Wartal — 471 03/03/2010 - 20:39

Wartal
  • Gracz

Wiesz co, Ty laptopa w kościele miałeś czy jak ? Czytając to co tu napisałeś o miłości do bliźniego to ja leżałem przed kompem zapłakany ze śmiechu.

A więc jazda, AD1: Ciebie popierdolił prąd z rana ? Myślisz że ja w realnym życiu latam po ulicy z bronią za bluzą? I mam wielką nienawiść do policjii, błagam Cie zrób sobie przerwe z grą na jakiś tydzień może Ci przejdzie ta miłość do bliźniego.

AD2: Sam wiesz co myśle na ten temat.

Słuchaj ,,Synek" wiesz co? Ośmieszasz się naprawdę. Jeśli nie możesz zrozumieć co Edy ma tu na myśli. Chodzi tu o moralność i zasady oraz o poszanowanie osobę, która jest po drugiej stronie monitoru, ale jak widzę ty jesteś: TYPOWYM ROZPIESZCZONYM DZIECIAKIEM, KTÓRY jest jakiś NIEDOWARTOŚCIOWANY. Dlatego po prostu nie mam zamiaru konwersować na ten temat z tobą człowieku, gdyż jeszcze nie dorosłeś do rozmów z osobami poważnymi. Naucz się szanować innych graczy i będziesz także szanowany i pamiętam ZAZDROŚĆ oraz WSPOMINIANE BŁĘDÓW PRZESZŁOŚCI ci w tym przypadku nie pomoże, więc krótko mówiąc opanuj się i idź się prześpij koleżko i przemyśl swoje dziecinne zachowanie. Tutaj nie jest przytaczanie biblii a typowe odczucia i prawda ludzka. Liczy się tu także umiejętne wykreowanie postaci oraz nadanie mu niektórych cech od siebie samego. Dodatkowo zamilcz i oszczędź nam klawiaturę.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych