Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Przechodząc/przejeżdżając między alejkami na Jefferson mogłeś/aś zobaczyć graffiti na jednym z murków**

graffiti hbf bloods buster mural

• Please log in to reply
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Don Buster1173 28/04/2019 - 15:02

Don Buster
  • Gracz

*
Popularny

** Przechodząc/przejeżdżając między alejkami na Jefferson mogłeś/aś zobaczyć graffiti na jednym z murków, dookoła tego miejsca leży kilka pustych puszek po farbie. **

VpddH8Z.png

Dowód :

Spoiler

Użytkownik Don Buster edytował ten post 28/04/2019 - 15:04

• Do góry
    • 9

#2 Khaled60 28/04/2019 - 16:00

Khaled
  • Gracz

**Dzisiejszego dnia kobieta, przechodząc obok Idlewood/Jefferson słuchając muzyki, natrafiła na bardzo ciekawe grafiti, po przeczytaniu treści złapał się za głowę, dodała:**

Ludzie swięty, kto już w tym mieście wyprawia takie głupoty?! Gdy mieszkałam w Marseille nigdy na ulicy nie spotkałam czegoś takiego.. Muszę usiąść w domu i napisać o tym ciekawy artykuł na temat: "Wandalizmu w Los Santos".. 

**Podczas wypowiedzianych słów, kobieta odeszła od miejsca, złapała za telefon i zadzwoniła do swojej przyjaciólki, aby z nią porozmawiać.**

Bonjur, Gasille Bauer z tej strony słuchaj Fatima dzisiaj wieczorem przyjedź proszę do mnie bedziemy miały do napisania bardzo poważny temat, artykuł. Przechodziłam miedzy ulicami i natrafiłam na bardzo niepokojące malowidła dokładnie graffiti..  Za jakiś czas, spróbujemy ogłosić o tym audycję w radiu, aby zalegalizować w naszym mieście takich głupot.. Do czego już to dochodzi! 

**Po 30 minutowej rozmowie, francuska rozłaczyła się przez telefon, włożyła do swojej torebki telefon i usiadła na przystanku, aby poczekać na przyjazd bus'a do hotelu.**

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: graffiti, hbf, bloods, buster, mural

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych