Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do zarządu] Konsekwencje nałożonej zmiany nicku

showtime herix

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Voivodeship 4 04/03/2019 - 17:30

Voivodeship
  • Zbanowani

*
Popularny

Przy tworzeniu postaci skopiowałem sobie nazwisko z fake name generatora, ponieważ najzwyczajniej nie miałem własnego pomysłu. Zgłosiłem sprawę do Herixa w rezultacie czego dostałem szybką odpowiedź, że nick zostanie poprawiony do formatu Imie_Nazwisko, a nie jak było Imie_NAZWISKO.

Dzisiaj dostałem kare zmiany nicku w rezultacie czego będę miał blokadę wyjmowania spadochronu, kwiatów, opryskiwacza i innych rzeczy liczonych jako broń w momencie, kiedy wbije 3100j i reszte gamerscore.

W ramach możliwości proszę o cofnięcie kary zmiany nicku / skasowanie go z kartoteki, bądź zrobienia czegokolwiek innego po to, abym odzyskał pełną możliwość rozrywki, bo z tą karą nawet nie będę mógł sobie przemalować pojazdu, albo poskakać ze spadochronem. W końcu przecież prosiłem o poprawienie nicku, ale bez nakładania na to dodatkowych bugów, a przy okazji brało w tym udział lekkie niedoinformowanie GM'a nadającego te "karę".

HwKgzKa.png

Użytkownik Voivodeship edytował ten post 05/03/2019 - 03:26

• Do góry
    • 6

#2 Joguś BRAT LWA30 04/03/2019 - 17:47

Joguś BRAT LWA
  • Gracz

Wzruszylem się

[w=post nie wnosi nic do tematu]

• Do góry
    • -16

#3 RainbowParadise618 04/03/2019 - 17:53

RainbowParadise
  • Gracz

Przy tworzeniu postaci skopiowałem sobie nazwisko z fake name generatora, ponieważ najzwyczajniej nie miałem własnego pomysłu. Zgłosiłem sprawę do Herixa w rezultacie czego dostałem szybką odpowiedź, że nick zostanie poprawiony do formatu Imie_Nazwisko, a nie jak było Imie_NAZWISKO.

Dzisiaj dostałem kare zmiany nicku w rezultacie czego będę miał blokadę wyjmowania spadochronu, kwiatów, opryskiwacza i innych rzeczy liczonych jako broń w momencie, kiedy wbije 3100j i reszte gamerscore.

W ramach możliwości proszę o cofnięcie kary zmiany nicku / skasowanie go z kartoteki, bądź zrobienia czegokolwiek innego po to, abym odzyskał pełną możliwość rozrywki, bo z tą karą nawet nie będę mógł sobie przemalować pojazdu, albo poskakać ze spadochronu.

HwKgzKa.png

Podpisuje sie pod tym. Herix nadal mi zmiane nicku pomimo, ze poprzedni zarzad znal tą postac i tylko sie z niej nabijali, co oczywiscie udokumentowalem Herixowi. Mam to samo co kolega wyzej. Brak broni i ogolnie utrudniona rozgrywke na skutek niedogadania obecnego i poprzedniego zarzadu. Gdzie polskie nicki nie byly zakazane. Teraz podobno poslskie smieszne naziwska sa zakazane. Tzn. Kaszanka.

Użytkownik RainbowParadise edytował ten post 04/03/2019 - 17:54

• Do góry
    • -1

#4 Voivodeship 4 05/03/2019 - 16:23

Voivodeship
  • Zbanowani

*
Popularny

Problem został rozwiązany, dostałem odpowiedź na maila.

• Do góry
    • 4

Tematy o podobnych tagach: showtime, herix

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych