Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem związany z party

party admin

Najlepsza odpowiedź Herix, 03/03/2019 - 23:05

Hej.

GameMaster wcale nie napisał, że jest to możliwe, lecz skierował Cię do Administracji w sprawie ustalenia ewentualnej możliwości założenia organizacji na postaci, która była wcześniej w służbach porządkowych. 

[12:21:17] [PRIV] [Roman Stalinovskij]>[GM Mikeros] Witam, mam pytanie. Czy jest szansa na stworzenie swojego gangu na tej samej postaci na której byłem w porządkowych,[...]
[12:21:56] [PRIV] [Roman Stalinovskij]>[GM Mikeros] Za zgodą administracji?
[12:23:07] [PRIV] [GM Mikeros]>[Roman Stalinovskij] Hi, z tego co wiem to można pisać do administracji jeśli chcesz przechodzić z porządkowych do przestepczych
[12:23:23] [PRIV] [GM Mikeros]>[Roman Stalinovskij] Ale co do zakladania organizacji to nie wiem, chyba niczego takiego nigdy nie bylo, wiec lepiej napisz

Tak jak już Ci wcześniej odpisałem - niestety nie ma możliwości przeniesienia Ci panelu, a tym bardziej domku z jednej postaci na drugą.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 WeatheredComb2128 03/03/2019 - 21:07

WeatheredComb21
  • Gracz

Witam. Wczoraj kontaktowałem się z jakimś gamemasterem (nazwy nie pamiętam, a nie chce też się pomylić) z pytaniem czy mogę zagrać jako stwórca panelu w organizacji przestępczej na postaci, która wcześniej była w porządkowych. Dostałem odpowiedź że jest to możliwe i że do mi się to uda. Więc po tej wiadomości postanowiliśmy już z kolegami kupić domek oraz zdrapkę Dziś dostałem wiadomość zwrotną od jednego z administratorów że to nigdy nie było wykonalne, ani dozwolone i żebym na innej postaci spróbował. I teraz moje pytanie, dałoby się w jakikolwiek sposób przenieść owe party oraz domek na inną postać? Nie spodziewałem się odmowy, szczególnie że gm mówił że uda mi się. UID postaci na której jest domek oraz party: 490007

UID postaci na którą bym chciał to przenieść: 515514

Z góry dziękuje bardzo za pomoc! :)

• Do góry
    • 0

#2 Szymon25 354 03/03/2019 - 21:48

Szymon25
  • Gracz
Nigdy żaden z administratorów ci nie przeleje domku i panelu na inną postać. :o
  • Do góry
    • 0

#3 Madness The Owner1034 03/03/2019 - 22:34

Madness The Owner
  • Gracz
Jeżeli napisał Ci GameMaster, że nigdy to nie było dozwolone to się myli, ponieważ była taka możliwość. Jeżeli masz dowody to pisz do kogoś z zarządu.
  • Do góry
    • 0

#4 WeatheredComb2128 03/03/2019 - 23:01

WeatheredComb21
  • Gracz

Tzn, gamemaster pisał że jest to możliwe, ale administrator po fakcie napisał że nie

Jeżeli napisał Ci GameMaster, że nigdy to nie było dozwolone to się myli, ponieważ była taka możliwość. Jeżeli masz dowody to pisz do kogoś z zarządu.

https://imgur.com/a/bd7ZQw3

Teraz przeglądając ss natrafiłem na to, ferrum twierdzi iż można, za to inny administrator że nie :(

Użytkownik WeatheredComb21 edytował ten post 03/03/2019 - 23:00

• Do góry
    • 0

#5 Herix1196 03/03/2019 - 23:05

Herix
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Hej.

GameMaster wcale nie napisał, że jest to możliwe, lecz skierował Cię do Administracji w sprawie ustalenia ewentualnej możliwości założenia organizacji na postaci, która była wcześniej w służbach porządkowych. 

[12:21:17] [PRIV] [Roman Stalinovskij]>[GM Mikeros] Witam, mam pytanie. Czy jest szansa na stworzenie swojego gangu na tej samej postaci na której byłem w porządkowych,[...]
[12:21:56] [PRIV] [Roman Stalinovskij]>[GM Mikeros] Za zgodą administracji?
[12:23:07] [PRIV] [GM Mikeros]>[Roman Stalinovskij] Hi, z tego co wiem to można pisać do administracji jeśli chcesz przechodzić z porządkowych do przestepczych
[12:23:23] [PRIV] [GM Mikeros]>[Roman Stalinovskij] Ale co do zakladania organizacji to nie wiem, chyba niczego takiego nigdy nie bylo, wiec lepiej napisz

Tak jak już Ci wcześniej odpisałem - niestety nie ma możliwości przeniesienia Ci panelu, a tym bardziej domku z jednej postaci na drugą.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: party, admin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych