Poszukiwacze Złotych Jaj! Niedziela 31.03.2019r.
Cześć Wszystkim! Wychodzę do Was z propozycją fajnego Eventu, który będzie się składać z dwóch etapów. Drogą eliminacji wygra oczywiście pierwsza trójka uczestników. Przewiduję również dodatkowe nagrody pocieszenia! Z racji tego iż zbliżają się Święta Wielkanocne
pomyślałam o tym Evencie i możliwości świetnej zabawy przy tym.
Propozycja Eventu: 31.03.2019r.
Start o godzinie: 18:00
Miejsce rozpoczęcia: Los Santos International Airport
Objaśnienie zasad, pierwszy etap:
O godzinie 18:00 spotykamy się na Los Santos International Airport, gdzie padnie magiczne słowo "START"! Tu też rozpocznie się Impreza, każdy z Was ruszy w poszukiwaniu Pięciu Zajączków, które będą schowane w poszczególnych miejscach/zaułkach: San Fierro, Las Venturas, Los Santos, Flint County, Bayside. Każdy z Zajączków po odnalezieniu go, będzie posiadać dla Was zagadkę lub zadanie do wykonania! ((każda osoba może odpowiedzieć raz na zadane pytanie lub zadanie jakie wybierze Zajączek))
Gdy odgadniecie lub wykonacie je otrzymacie kolorowe jajko ((będzie to karteczka z wypisanymi Danymi osoby, która wykonała zadanie lub odpowiedziała poprawnie na nie)). Po jej odebraniu wracamy na Los Santos International Airport w miejsce METY! ((Oczywiście tu przy pomocy Administracji będzie ogłaszane na czacie IC ile osób dotarło już na Metę))
MIEJSCE SPOTKANIA:

MAPA POSZUKIWAŃ:

Drugi etap:
Pierwsze dziesięć osób, które dotrze na metę z kolorowym jajkiem ((karteczką)) będzie miało kolejne zadanie do wykonania!
Zadaniem które trzeba będzie wykonać to trzy pełne okrążenia w około lotniska pojazdem czterokołowym! ((do tego potrzeba Wam będzie jednego wolnego slotu na przyjęcie inva pod panel Event Team'u z którego będą dostępne pojazdy do wyścigu)) I tutaj mamy kolejną eliminację! Wypadnięcie z toru, bądź skracanie drogi równa się dyskwalifikacją! Pierwsza trójka zwycięzców jaka dotrze na linie METY otrzyma nagrody, oczywiście całość wyścigu będzie nadzorowana z lotu ptaka (helikopter) jak i na MECIE będą stali sędziowie, którzy będą nadzorowali jej przekroczenie!
I miejsce: Zdrapka GOLD + Faggio + Puchar złotego jaja
II miejsce: $3000 + Faggio + Puchar srebrnego jaja
III miejsce: $1500 + Faggio + Puchar brązowego jaja
Dodatkowo:
IV miejsce: $500 + Rower MTB
V miejsce: $500 + Rower MTB
Szacowany czas zabawy jest od godziny 18:00 do godziny 20:00/21:00!
Limit osób nieograniczony, każdy z Was może wziąć udział w zabawie. Jeśli się spóźnisz nic nie szkodzi będziemy zamieszczać informację na bieżąco o ilości znalezionych jaj!
((Pierwszy raz będę robić taki Event, miałam styczność już w organizowaniu Eventów i mniej więcej wiem jak zaciekawić ludzi do fajnej zabawy. Jeżeli zostanie zaakceptowane mam nadzieję na pomoc ze strony Event Team'u oraz Administracji, w razie chęci pomocy w Evencie zapraszam na PW Forumowe!))
Organizatorzy: Nadia & Chris Harper
Użytkownik Złośnica edytował ten post 09/03/2019 - 18:23

Temat jest zamknięty