Cześć!
Jak większość użytkowników, którzy mnie kojarzą wie - często nie sypiam nocami, albo mam problem z zasypianiem. Dlatego też oferuję wykonanie profilu HTML dla każdego z użytkowników serwisu kompletnie ZA DARMO.
Nie obiecuję, że będzie super kozacki, ponieważ każdy z kodów staram się pisać od "Pustej kartki", to że są podobne jest naturalne, ponieważ struktura się zbytnio nie zmienia, a co najwyżej efekt wizualny w jakimś stopniu.
Jedynym warunkiem, który musicie spełnić, abym wykonał dla Was profil jest brak otrzymanych kar w przeciągu ostatnich 30 dni. (Systemówki, kicki i ostrzeżenia się nie liczą)
Profile będę wykonywał po akceptowaniu wg kolejności zgłoszeń - jeśli zacytuję Twój post - poproszę Cię o kontakt poprzez Discord, tam dogadamy wszelakie szczegóły - tematykę, kolorystykę itp.
Również nie daję ściśle określonego czasu wykonania profilu - jest to często czasochłonne, a sam mam życie prywatne i sporo roboty, więc jak będę to robił to głównie w nocy.
No i to w sumie tyle, jeśli jesteś chętny napisz w tym temacie, że jesteś chętny.
Pozderki dla wszystkich wariacików. <3
Użytkownik Lisiek edytował ten post 30/01/2019 - 16:53