Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Błąd z naprawianiem pojazdów przez administracje.

ferrum showtime

Najlepsza odpowiedź ShowTime , 20/01/2019 - 20:04

Czołem!

Piszę ten temat ponieważ podczas gry na serwerze, gdy jeszcze nie miałem szaraka zauważyłem błąd, który poniżej Wam opiszę.

Prowadziłem biznes, dokładniej naukę jazdy. Gdy SZKODNICY niszczyli mi pojazdy w ten sposób: https://www.youtube.com/watch?v=c6ZNXUXqAJg zawsze pisałem do ShowTime'a, który naprawiał mi pojazd. Gdy sam przypadkiem sobie zniszczyłem pojazd i chciałem go naprawić, to wyskoczyła cena jak za naprawę dwóch pojazdów. yCXpUQ3.jpg

Czyli jeśli administracja nam naprawi pojazd, to później musimy zapłacić za tą naprawę przez administratora i za nową. 

Pozdrawiam Wszystkich czytających ten temat. :)

Hej.

Znalazłem na to już rozwiązanie i nie będzie takich sytuacji. Dzięki za zgłoszeni!

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 PANDAZBANEM30 20/01/2019 - 14:31

PANDAZBANEM
  • Gracz

Czołem!

Piszę ten temat ponieważ podczas gry na serwerze, gdy jeszcze nie miałem szaraka zauważyłem błąd, który poniżej Wam opiszę.

Prowadziłem biznes, dokładniej naukę jazdy. Gdy SZKODNICY niszczyli mi pojazdy w ten sposób: https://www.youtube.com/watch?v=c6ZNXUXqAJg zawsze pisałem do ShowTime'a, który naprawiał mi pojazd. Gdy sam przypadkiem sobie zniszczyłem pojazd i chciałem go naprawić, to wyskoczyła cena jak za naprawę dwóch pojazdów. yCXpUQ3.jpg

Czyli jeśli administracja nam naprawi pojazd, to później musimy zapłacić za tą naprawę przez administratora i za nową. 

Użytkownik PANDAZBANEM edytował ten post 20/01/2019 - 14:38

• Do góry
    • 0

#2 RainbowParadise618 20/01/2019 - 14:45

RainbowParadise
  • Gracz

Czołem!

Prowadziłem biznes, dokładniej naukę jazdy. Gdy SZKODNICY niszczyli mi pojazdy w ten sposób:

zawsze pisałem do ShowTime'a, który naprawiał mi pojazd. Gdy sam przypadkiem sobie zniszczyłem pojazd i chciałem go naprawić, to wyskoczyła cena jak za naprawę dwóch pojazdów. yCXpUQ3.jpg
Naprawa pojazdu zawsze kosztowala 1300 dolarow od 0 do 1000 HP. Nie musimy placic za naprawe przez administracje. :P
  • Do góry
    • 0

#3 PANDAZBANEM30 20/01/2019 - 14:47

PANDAZBANEM
  • Gracz

Naprawa pojazdu zawsze kosztowala 1300 dolarow od 0 do 1000 HP. Nie musimy placic za naprawe przez administracje. :P

Zauważ, że pojazd ma 618 HP. :) Lewy dolny róg. 
Naprawa 390 HP nigdy nie kosztowała 1300$. 

Użytkownik PANDAZBANEM edytował ten post 20/01/2019 - 14:50

• Do góry
    • 0

#4 ShowTime 3055 20/01/2019 - 20:04

ShowTime
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

Czołem!

Hej.

Znalazłem na to już rozwiązanie i nie będzie takich sytuacji. Dzięki za zgłoszeni!

• Do góry
    • 4

Tematy o podobnych tagach: ferrum, showtime

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych