Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Old Taxi - stara korporacja w nowym wykonaniu | Nabór na kierowców

rekrutacja old taxi taxi old matteo civile korporacja los santos los santos

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ConsoleR-2 19/05/2018 - 07:28

ConsoleR
  • Gracz

xiIWoIE.png

Nabór na kierowców

Korporacja Old Taxi założona w miesiącu Maj tego roku właśnie otworzyła nabór na kierowców!

Z dniem dzisiejszym, tj. 19 Maja 2018 r., postanowiliśmy otworzyć nabór na stanowisko kierowcy w naszej korporacji. Jako nowa korporacja z maleńkim wachlarzem pojazdów (jedynie Emperor), jesteśmy zmuszeni przyjąć maksymalnie do 5 osób. Podania należy składać do dnia 21 Maja 2018 r., do godziny 20:59.

Co oferujemy?

* Wypłaty $140 za pierwszą zmianę

* Miłą atmosferę

* Elastyczne godziny pracy, ty decydujesz kiedy pracujesz

* Kanał głosowy na słuchawce dla lepszej komunikacji

* Przejazdy jako klient za stawkę $5/km! (Niedługo za darmo)

* A także już niedługo cotygodniowe premie dla najlepszych

Czego oczekujemy?

* Sumiennego wykonywania obowiązków taksówkarza

* Naprawianie uszkodzonych części pojazdu po zakończonej zmianie

* Tankowanie pojazdu po zakończonej zmianie

* Znajomość miasta na średnim poziomie (posiadamy moduł GPS)

* Ostrożnego prowadzenia pojazdów

* Brak konfliktów z prawem

* Dokumentów upoważniających do prowadzenia pojazdów

* ((Minimum 500 GS - wyjątki))

* ((Minimum 30 godzin na postaci))

* ((Trochę gotówki na ewentualne naprawy i tankowanie))

* ((Brak kar za szkodnikowanie/ucieczkę przed LSPD))

Spełniam wymagania oraz chcę zacząć pracę, co dalej?

Jeżeli chcesz spróbować sił w naszej korporacji złóż podanie w tym temacie w formie uzupełnionego formularza lub listu motywacyjnego w którym będą zawarte niezbędne informacje z formularza (List = większe szanse)

((IC))

Imię i nazwisko:
Numer telefonu:
Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas):

((OOC))

Imię:
Link do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats):

Użytkownik ConsoleR edytował ten post 19/05/2018 - 10:21

• Do góry
    • 0

#2 KrystianZabu1 19/05/2018 - 16:10

KrystianZabu
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko:Keyon Rogers
Adres zamieszkania (zameldowania):Ibiza Hotel
Numer telefonu:8721985
Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas):nie chce mi sie stac przed ladą i się nudzic, umiem bardzo dobrze jezdzic i chce zarabiac nie nudzac sie :)

((OOC))

Imię:Krystian
Coś o sobie:jestem bardzo miłym i przyjacielskim chłopakiem 
Link do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats):https://imgur.com/a/m7BwYem

• Do góry
    • 0

#3 Szofer24h 10 19/05/2018 - 19:10

Szofer24h
  • Gracz

Imię i nazwisko:Jan Takahashi
Adres zamieszkania (zameldowania):dom 580
Numer telefonu:8366373
Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas):nie chce mi sie stac przed ladą i się nudzic, umiem bardzo dobrze jezdzic i chce zarabiac nie nudzac sie  :)

((OOC))

Imię:Łukasz
Coś o sobie:jestem bardzo miłym i przyjacielskim chłopakiem 
Link do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats):https://imgur.com/a/DcDxk6F

• Do góry
    • 0

#4 Iscool2 20/05/2018 - 12:17

Iscool
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Zack Begum
Adres zamieszkania (zameldowania): Mieszkam w hotelu obok 2.0 mobile
Numer telefonu: 8566538
Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas): Pracowałem już w trzech firmach taksówkarskich oraz jednej OSK.

Więc można powiedzieć ,że jestem doświadczony. Sumiennie wykonuje swoje pracę, tankuje i naprawiam zepsute części

((OOC))

Imię: Daniel
Coś o sobie: A więc... mam 16 lat Mam na imię Daniel i gram często na serwerze. Będę pracował często bo zbieram na samochód
Link do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats): https://imgur.com/a/DFYAsHd

Mam 794 GS

Oraz 42 godziny grania

Liczę na przyjęcie

• Do góry
    • 0

#5 Kiepek8 20/05/2018 - 16:27

Kiepek
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Winston Wolf
Adres zamieszkania (zameldowania): Temple
Numer telefonu884-01-38

Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas): Jestem kulturalną osobą, mam doświadczenie w firmach taxi. Pracowałem w trzech, póki co w jednej, gdyż poprzednie nieco upadły. Lubię jeździć i wydaje mi się, że jestem dobrym kierowcą.

((OOC))

Imię: Sebastian
Coś o sobie: Gram sporo na serwerze, to wystarczy :P
Link do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats):  https://imgur.com/a/wlsXPFg

• Do góry
    • 0

#6 ConsoleR-2 21/05/2018 - 07:13

ConsoleR
  • Gracz

((IC))Imię i nazwisko: Zack BegumWiek: 22 lataAdres zamieszkania (zameldowania): Mieszkam w hotelu obok 2.0 mobileNumer telefonu: 8566538Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas): Pracowałem już w trzech firmach taksówkarskich oraz jednej OSK.
Więc można powiedzieć ,że jestem doświadczony. Sumiennie wykonuje swoje pracę, tankuje i naprawiam zepsute części ((OOC))Imię: DanielWiek: 16Coś o sobie: A więc... mam 16 lat Mam na imię Daniel i gram często na serwerze. Będę pracował często bo zbieram na samochódLink do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats): https://imgur.com/a/DFYAsHd

Mam 794 GS
Oraz 42 godziny grania
Liczę na przyjęcie

((IC))Imię i nazwisko: Winston WolfWiek: 25Adres zamieszkania (zameldowania): TempleNumer telefonu884-01-38
Dlaczego właśnie ty? (przekonaj nas): Jestem kulturalną osobą, mam doświadczenie w firmach taxi. Pracowałem w trzech, póki co w jednej, gdyż poprzednie nieco upadły. Lubię jeździć i wydaje mi się, że jestem dobrym kierowcą.((OOC))Imię: SebastianWiek: 19Coś o sobie: Gram sporo na serwerze, to wystarczy :PLink do SS zawierającego potwierdzenie posiadania Prawa Jazdy (/stats):  https://imgur.com/a/wlsXPFg

Wasze podania zostały rozpatrzone pozytywnie
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, old taxi, taxi, old, matteo, civile, korporacja, los santos, los, santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych