Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Hasło na serwer

hasło zapomniałem

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 MroQuu — 3 04/03/2018 - 14:27

MroQuu
  • Świeżak

Siemka mam do was pytanie,wie ktoś jak zrestartować hasło na serwer w ogóle nie pamiętam hasła jak się rejestrowałem to wpisałem hasło,ale jak musiałem wylogować się i ponownie zalogować to mam problem z hasłem.

Użytkownik MroQuu edytował ten post 04/03/2018 - 14:28

• Do góry
    • 1

#2 Ziomek biznesmen — 76 04/03/2018 - 15:45

Ziomek biznesmen
  • Gracz

Hej,

Raczej nie ma takiej możliwości, tymbardziej, jeśli nie podpisałeś postaci pod konto. A z tego co widzę właśnie tego nie zrobiłeś, a szkoda, bo jeśli jeszcze niedawno pamiętałeś - to mogłeś to zrobić. Po podpisaniu postaci do konta, logując się na nią, używasz hasła które masz do konta na forum. Chyba potrzeba wypowiedzi GM'a / admina. Ale moim zdaniem nie odzyskasz już tej postaci, jeśli nie było tam nic ważnego to zostaw ją, i zacznij już grać na nowej,

pozdrawiam.

• Do góry
    • 1

#3 MroQuu — 3 04/03/2018 - 18:53

MroQuu
  • Świeżak

Hej,

Raczej nie ma takiej możliwości, tymbardziej, jeśli nie podpisałeś postaci pod konto. A z tego co widzę właśnie tego nie zrobiłeś, a szkoda, bo jeśli jeszcze niedawno pamiętałeś - to mogłeś to zrobić. Po podpisaniu postaci do konta, logując się na nią, używasz hasła które masz do konta na forum. Chyba potrzeba wypowiedzi GM'a / admina. Ale moim zdaniem nie odzyskasz już tej postaci, jeśli nie było tam nic ważnego to zostaw ją, i zacznij już grać na nowej,

pozdrawiam.

Dziękuje za informację również pozdrawiam!

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: hasło, zapomniałem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych