Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi [STREFA SPOILERÓW]

star wars gwiezdne wojny ostatni jedi last jedi

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Veranix — 15 21/12/2017 - 17:26

Veranix
  • Gracz

Cześć! Zauważyłam, że na forum nie ma żadnego tematu poświęconego nowej części Gwiezdnych Wojen. A więc trzeba to naprawić  :P Wyrażajcie tutaj swoje opinie, dzielcie się swoimi teoriami i spostrzeżeniami!  :)

Journey-to-The-Last-Jedi-1180x743.jpg

OCZYWIŚCIE ZOSTALIŚCIE OSTRZEŻENI O SPOILERACH!!!!!

Użytkownik Veranix edytował ten post 23/01/2018 - 18:29

• Do góry
    • 0

#2 Ten Kubuś — 210 21/12/2017 - 17:42

Ten Kubuś
  • Gracz

W zasadzie to nigdy nie oglądałem żadnej części, ale na tą poszedłem ze znajomymi, ot tak. Co do odczuć, to bardzo podobała mi się postać Kylo Rena, aka Bena Solo - majstersztyk. Dla mnie, jako osoby, która nie zaznajomiła się z poprzednimi częściami film był zjadliwy, więc pewnie jak ktoś jest fanem Gwiezdnych Wojen - to film mógł wywołać na nim większe wrażenie. 

• Do góry
    • 0

#3 aka EaZy — 152 21/12/2017 - 17:56

aka EaZy
  • Gracz

Byłem na filmie i szczerze polecam jest na prawdę ciekawy tylko nie które sceny były kompletnie bez sensu i sądzę że będzie część 9 po ostatniej scenie :P

• Do góry
    • 0

#4 NATION — 10 21/12/2017 - 18:44

NATION
  • Gracz

Dziś byłem na tym w kinie i nie lubiąc tego typu filmów na prawde się dobrze bawiłem. :)

• Do góry
    • 0

#5 Neguś — 993 22/12/2017 - 07:54

Neguś
  • Gracz
Film miał swoje zalety oraz wady. Nie przypadła mi do gustu zbyt duża ilość żartów jaka była zawarta w filmie. Dawniej SW były poważniejsze i nie było tam miejsca na żarty o cudzych matkach. Film jednak zaliczam do udanych, ze względu na pozostać Luke'a.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: star wars, gwiezdne, wojny, ostatni, jedi, last jedi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych