Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[BŁĄD][BAN] NIETYPOWY PRZEDMIOT

bug ban system

Najlepsza odpowiedź Marcinovski, 20/10/2017 - 01:45

Mod cleo, który daje nam efekt odblasków tylnych lamp pojazdu na jezdni, niczym z gta iv. To jest winowajca twojego bana, miłego czekania za próbę kłamstwa.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mcvs26 19/10/2017 - 22:31

Mcvs
  • Gracz

Cześć wszystkim!
Tak jak w temacie, wjechałem do Centrum pojazdem - postawiłem go i przeszedłem się po parkingu. Przy samym wjeździe na parking leżał stos świecących się przedmiotów, depnąłem w jeden z nich i od razu po sekundzie dostałem BANA za rzekomy SPRAY cheat. Nie rozumiem tego za nic tak na prawdę, GTA mam czyste - BEZ ŻADNYCH MODÓW. 

PROSZĘ OSOBY, KTÓRE WIDZIAŁY TE PRZEDMIOTY - CZY TEŻ SAMĄ SYTUACJĘ JAK OBERWAŁEM KARĘ O WYPOWIEDZENIE SIĘ.

• Do góry
    • -1

#2 JaCieLubliu16 19/10/2017 - 22:43

JaCieLubliu
  • Gracz

No tylko się świeci to od razu trzeba po to lecieć, nie no świruje - a nie da się od tego apelować?

• Do góry
    • 0

#3 Mcvs26 19/10/2017 - 22:46

Mcvs
  • Gracz

No tylko się świeci to od razu trzeba po to lecieć, nie no świruje - a nie da się od tego apelować?

Apelacja trwa tyle co ban, więc to bez sensu - tylko sobie profil zaśmiecę. Czekam na ruch administracji aby ktoś może mi to zdjął do cholery.. Nie leciałem po to, ciekawość mnie zabiła i kopnąłem ten przedmiot co skończyło się banicją od systemu. 

• Do góry
    • 0

#4 JaCieLubliu16 19/10/2017 - 22:49

JaCieLubliu
  • Gracz

Wydaje mi się, ale tylko mi się wydaję, że lepiej do nich napisać na discordzie bo tak będziesz czekał do tej pory aż dostaniesz unbana,  :-/

• Do góry
    • 0

#5 Mcvs26 19/10/2017 - 22:52

Mcvs
  • Gracz

Wydaje mi się, ale tylko mi się wydaję, że lepiej do nich napisać na discordzie bo tak będziesz czekał do tej pory aż dostaniesz unbana,  :-/

Napisałem na discordzie, ale każdy mnie olał - a Dixonek stwierdził, że NA PEWNO MIAŁEM JAKĄŚ MODYFIKACJĘ KTÓRA TO SPOWODOWAŁA I MI TEGO NIE ZDEJMIE, co dla mnie jest po prostu śmieszne. Stworzyłem temat aby każdy go widział i może ktoś potwierdzi moją wersję zdarzeń + do wglądu dla całej administracji. 

• Do góry
    • 1

#6 JaCieLubliu16 19/10/2017 - 22:56

JaCieLubliu
  • Gracz

Czyli zostaje kupić GOLDA i czekać TYLKO 3 dni z apelacją. Ja na przykład miałem taki przypadek, że dostałem "Rapid movement 2.1 d1809.4 i1

" gdyż iż miałem CZYŚCIUTKE gta, ale i tak nie mogli mi zdjąć AJ bo to (systemówka) pozatym ja jestem szarym graczem więc Ci nie pomagę, ale i tak z fartem!

• Do góry
    • 0

#7 Cytrynian Potasu 1956 19/10/2017 - 23:18

Cytrynian Potasu
  • Gracz

"Świecący przedmiot" - Masz cleo, które działa na zasadzie GTA IV, gdzie leżące na ziemi bronie się świecą. Wejście w dany obiekt powoduje, że podnosisz go do łąpy, stąd też ban, bo system wykrył, że nie powinieneś mieć takiej broni, a tym bardziej w ręku. Stwierdzenie, że masz czyste gta niezbyt mnie przekonuje. Radzę to odinstalować i to jak najszybciej, zanim ktoś z czerwonych ci za to perma wlepi.

Użytkownik Cytryna X edytował ten post 19/10/2017 - 23:29

• Do góry
    • 1

#8 Marcinovski1858 20/10/2017 - 01:45

Marcinovski
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Mod cleo, który daje nam efekt odblasków tylnych lamp pojazdu na jezdni, niczym z gta iv. To jest winowajca twojego bana, miłego czekania za próbę kłamstwa.

• Do góry
    • 0

#9 Mcvs26 20/10/2017 - 08:53

Mcvs
  • Gracz
Dobra, wszystko zostało wyjaśnione. Dziękuję graczom za opinię, jednak znalazł się właśnie mod z tymi światłami. Nie chciałem oszukać administracji a po prostu przeszukałem wszelkie pliki GTA i znalazł się mod właśnie z tymi światłami. Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu, również przepraszam za mój błąd.
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie w błąd społeczności i administracji i dziękuję za wyjaśnienie mojego błędu. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: bug, ban, system

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych