San Andreas Motorcycle Day to nic innego jak zakończenie sezonu motocyklowego, który dobiega końca wraz z nadejściem chłodnych dni. Motocykle zarówno szosowe o ciężkich brzmieniach, jak i superszybkie, obite plastikiem maszyny są nieodzownym elementem krajobrazu San Andreas. W przeciwieństwie do niektórych samochodów nie służą tylko do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Są częścią życia, źródłem frajdy i radości.
Motocykliści niech też mają własne święto! - Tak reklamowaliśmy event półtorej roku temu. Dziś tekst jest jak najbardziej aktualny, plan eventu podobny a doświadczenie w jego realizacji jeszcze większe!
Podczas pierwszej edycji witaliśmy z Wami nowy sezon motocyklowy, tym razem go żegnamy!

OOC:
Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem? A no nie z rządu, nie z FBI, nie z LSPD. Uznałem, że nie potrzebuje stanowiska, by kontynuować eventy które robiłem jako przedstawiciel jakiejś frakcji czy grupy ludzi.
Dlatego czas na drugą edycję eventu organizowanego dawno temu, za siedmioma lasami z Martą i nieobecną już z nami Wercią.
Pomysł jest prosty. Stworzyć coś dla Was, jak to bywało za każdym razem.
Widzimy się już niebawem!

A co to w ogóle się będzie działo?
Widzimy się w niedziele, 22 października o godzinie 18:30! Wpadacie na motorkach zatankowanych pod sam korek, bo tego dnia nie żałujemy ani kropli!
Spotykamy się na ogromnym parkingu przy LS Forum żeby każdy mógł się zmieścić!
Po piętnastu minutach, o 18:45 ruszamy paradą w stronę Palomino Creek gdzie odbędzie się część główna imprezy!
Po dotarciu na miejsce przywita Was organizator kilkoma ciepłymi słowami! Bo jest jesień, czyli zimno, czyli ciepłe słowa będą dobrym rozwiązaniem.
Zaraz po tym rozpocznie się główna atrakcja imprezy czyli wyścigi motocyklowe! Dokładnie tak jak półtorej roku temu pod Mount Chillad. Zapisy odbywać się będą już od samego początku imprezy u wyznaczonej osoby a wpisowe wynosić będzie $100!
Wyścigi jednak będą inne niż poprzednio!
Nie będzie podziału na kategorię, nie będziecie też używać swoich maszyn!
Każdy z zapisanych otrzyma dostęp do motocykla marki NRG - 500 i za jego sterami powalczy o zwycięstwo!
Najlepszy czas zostanie nagrodzony nagrodą w wysokości $3000!
Dodatkową atrakcją będzie pokaz niezastąpionego LSMC, instruujący jak zachować się w przypadku wypadku motocyklowego!
Tradycyjnie jak to bywa na moich eventach pojawi się biszkoptowy Journey, a w nim możliwość kupienia losu na....A może sami zgadnijcie

Jeżeli ktoś chce odciążyć nas nieco w dniu eventu, może zapisać się do udziału już dziś według wzoru:
Dziękuje serdecznie za przeczytanie, kłaniam się i zapraszam na tą piękną okoliczność.
Użytkownik Barman Eryk edytował ten post 12/10/2017 - 18:43